Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lvl 70 imba warrior SATILIK !

Gerab

Öne çıkan mesajlar

Karakter İsmi: Gerab
Server: Jaedenar
Server tipi: PvP
Battle Group: Missery
Sınıf: Warrior
Faction: Alliance
Irk: İnsan
Armory Link

Genel Bilgi: oyunu betadan beri oynuyorum bu serverdaki ilk lvl 60 olan oyunculardanım o yüzden serverda baya eskiye dayanan bir geçmişim var. Hep ilk 3deki guildlerde yer aldım ve şuanki guildimde allianceın en iyi guildi denebilir (illidan farmlıyoruz). oyuna ayıracak zamanım git gide kısalıyor bu yüzden artık devam edemeyeceğim bari değerini bilen birileri devam ettirsin :)

Gear Hakkında: oyunu genelde furry spec olarak yürüttüm gearımda fena sayılmaz(armory linkinden görebilirsiniz). yalnız tank olmak isteyen varsa tank gearımda baya iyi çünkü uzun zamandır BT farmladığımızdan tanklara lazım olmayan bütün tank gearları bana verildi BT&MH den toplamda 4-5 parça, geri kalanlarda ssc,tk,karazhan karması ful epic tank gearım var(omuzluk mavi). PvP gearı olarak çokbişeyim yok biraz sezon 1 armor bide sezon 2 kılıçlarım var anlayacağınız PvP ile pek uğraşmadım. eğer PvE ağaırlıklı oynicaksanız guildde hazır olduğundan direk sunwell runlarına katılabilirsiniz.
Alternatif itemlarımda mevcuttur örneğin Blade of Savagery Bt trashından düşen 1h mace, bikaçtane 2h weapon (pvp için) falan çantam baya epicle dolu ciddi düşünenlere tek tek linkleyebilirim.

Ekstra Bilgi: reputation; nerdeyse heryerle exaltedım, netherwing dragonum var, skyguard ve cenarionlada exaltedım ama gidip bineklerini almadım siz isterseniz alırsınız. BT ve MH ile 1 veya 2 raid sonra exalted olunacağından BT dan warrior trinketı MH den yüzüğü alabilirsiniz (belki satılana kadar ben bile alırım). Ayrıca serverda baya türk oyuncuda var hatta türk guildde var bazı oyuncular türklerle oynamayı tercih ediyo o açıdanda sorununuz olmaz eğer böyle bir düşünceniz varsa. accaunt mayıs 25'e kadar açık.

Fiyat Hakkında: açıkçası fiyat olayını hiç bilmiyorum bir tane bile örnek bile görmedim bu yüzden AH mantığıyla yapıcaz bu işi siz söliceksiniz ben çık diyicam (merak etmeyin herşey mantık çerçevesinde :))

İlgi gösterenlere şimdiden teşekkürler umarım anlaşırız.
Sosyal ağlarda paylaş

en başta fiyatla ilgili pek bilgim yoktu ama accauntumla eş denebilecek accauntların fiyatlarına baktığımda en manıklı fiyatın 600ytl olduğunu gördüm. fiyat sabitlenmiştir ciddi düşünenler varsa ulaşsınlar. (accaunt transfer konusunda tam bir bakiredir)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...