Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Karakter İsmi: Gerab Server: Jaedenar Server tipi: PvP Battle Group: Missery Sınıf: Warrior Faction: Alliance Irk: İnsan Armory Link Genel Bilgi: oyunu betadan beri oynuyorum bu serverdaki ilk lvl 60 olan oyunculardanım o yüzden serverda baya eskiye dayanan bir geçmişim var. Hep ilk 3deki guildlerde yer aldım ve şuanki guildimde allianceın en iyi guildi denebilir (illidan farmlıyoruz). oyuna ayıracak zamanım git gide kısalıyor bu yüzden artık devam edemeyeceğim bari değerini bilen birileri devam ettirsin :) Gear Hakkında: oyunu genelde furry spec olarak yürüttüm gearımda fena sayılmaz(armory linkinden görebilirsiniz). yalnız tank olmak isteyen varsa tank gearımda baya iyi çünkü uzun zamandır BT farmladığımızdan tanklara lazım olmayan bütün tank gearları bana verildi BT&MH den toplamda 4-5 parça, geri kalanlarda ssc,tk,karazhan karması ful epic tank gearım var(omuzluk mavi). PvP gearı olarak çokbişeyim yok biraz sezon 1 armor bide sezon 2 kılıçlarım var anlayacağınız PvP ile pek uğraşmadım. eğer PvE ağaırlıklı oynicaksanız guildde hazır olduğundan direk sunwell runlarına katılabilirsiniz. Alternatif itemlarımda mevcuttur örneğin Blade of Savagery Bt trashından düşen 1h mace, bikaçtane 2h weapon (pvp için) falan çantam baya epicle dolu ciddi düşünenlere tek tek linkleyebilirim. Ekstra Bilgi: reputation; nerdeyse heryerle exaltedım, netherwing dragonum var, skyguard ve cenarionlada exaltedım ama gidip bineklerini almadım siz isterseniz alırsınız. BT ve MH ile 1 veya 2 raid sonra exalted olunacağından BT dan warrior trinketı MH den yüzüğü alabilirsiniz (belki satılana kadar ben bile alırım). Ayrıca serverda baya türk oyuncuda var hatta türk guildde var bazı oyuncular türklerle oynamayı tercih ediyo o açıdanda sorununuz olmaz eğer böyle bir düşünceniz varsa. accaunt mayıs 25'e kadar açık. Fiyat Hakkında: açıkçası fiyat olayını hiç bilmiyorum bir tane bile örnek bile görmedim bu yüzden AH mantığıyla yapıcaz bu işi siz söliceksiniz ben çık diyicam (merak etmeyin herşey mantık çerçevesinde :)) İlgi gösterenlere şimdiden teşekkürler umarım anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 madem ah mantığı açılışı yapıyım. teklifim:80 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Eh biraz insaf be paket alsan daha çok para vercen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 90.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 155 lan rsl çok fiyatı yukseltme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bir milyon dolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karayel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 180 Ytl, bir de transfer e bir engeli varmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 en başta fiyatla ilgili pek bilgim yoktu ama accauntumla eş denebilecek accauntların fiyatlarına baktığımda en manıklı fiyatın 600ytl olduğunu gördüm. fiyat sabitlenmiştir ciddi düşünenler varsa ulaşsınlar. (accaunt transfer konusunda tam bir bakiredir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 accaunt kapandı kapanacak alanın elinde kalıyo (guildiyle beraber) 600ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 /bump 500ylt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 illidan farmlıyoruz imbayım demişsinde bu nasıl gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 500 liramı ? ben 700 e full t6 warlock sattım dostum fiyatlar cok düştü biraz piyasa araştırın ya fiyat koymadan önce komik duruma düşüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 fury warrior ama hunter staminası yok, nası oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar