paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Beyler bu lord oaksın taktiği nedir?kraliçe periyi çağırıo ondan sonra bi bakıoz 2 dakika geçmio etraf peri kaynıo ve kal vas lar üzerimizde parlayınca herkes yerde.Kraliçe periyi öldürdüğümüzde lord oaks tekrar kraliçe periyi çağırabiliomu yoksa kraliçe peri ölünce sadece lord oaksı kesmekmi kalıo? Cevaplarını bekliyorum saygılar...[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 evet kralicesi silvaniyi oldurmen lazim once.silvani icinde cevrendeki serpentine dragon lari veya ethreal warrior lari ustune provoke ediceksin.sonra lord oaksa sira gelicek.lord oaks inda aurasi var baya zor.tam olurken lord oaks bende olmustum heh goremedim olu halini ama energy vortex ler isi goturuyor.baya zor bi spawndir.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 komik bir soru ama Lord Oaks tam olarak nerde ve nedir hic bir firkim yokta[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ilshy spirituality shrine ın kuzey doğusunda sabit spawnı var, görmek istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Lord oaks perileri cazibesiyle kandırmış bi champtır:) Öyleki kraliçe peri bile peşinden koşuo.[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hmm yani Ilsh champ spawni okey thx[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 canjovi gitmeni tavsiye etmem :) o ufacık perilerin ne kadar ölümcül olabileceğini görüyorsun. ben ilk gördüğümde aa ne güzel şeyler bunlar diye gitmiştim, lol günümü gösterdiler :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Dharma, 02 February 2004 13:54 tarihinde demiş ki: canjovi gitmeni tavsiye etmem :) o ufacık perilerin ne kadar ölümcül olabileceğini görüyorsun. ben ilk gördüğümde aa ne güzel şeyler bunlar diye gitmiştim, lol günümü gösterdiler :-p Ne tesadüf. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 iki gun once yaptim Oaks ..... baya zordu ewt ama oldurduk =][signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Evet Baya Sağlam Bi spwan.Ben tek gittimde pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar