Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Arthur C. Clarke ve David Fincher Geçen aylarda kaybettiğimiz büyük ustanın,benim gözümde 2001'den sonra ki en iyi kitabının (gerçi bu ikisini okudum sadece adsfsd) uyarlaması.Konuyu kitabın arka kapağından kopyalamak gerekirse; Dev bir metalik silindir muazzam bir hızla güneşe yaklaşmaktadır. İnsanlığın karşılaştığı yabancı bir uygarlığa ait ilk ürün... Teknolojik mucizelerin ve yapay ekolojinin dünyası... 'Clarke'ın yazdığı en iyi romanlardan biri... Gerilim ve gizem dolu' -Sunday Times- 'Arthur C. Clarke... fizik ve astronomi konusunda olağanüstü bilgili ve yazın dünyasının en şaşırtıcı hayal güçlerinden birine sahip.' -New York Times- 'Son 40 yılın bilimkurgu yazarlarının çoğu için, bu türün temellerini oluşturdu ve bilimkurgu okuruna evrenin gizem ve tehlikelerini anlatan romanlar yazdı.' -Waterstones's BK, Fantezi ve Korku Kitapları Kılavuzu- (Arka Kapak) 2001: A Space Odyssey'i Stanley Kubrick çekmişti,kimilerine göre boş saatler kimilerine göre efsaneydi ki bende iki etkiyi de yarattı :) Benim gözümde Kubrick'in veliahtı olan Fincher'in (En üstteki Dünyaca Ünlü Yönetmenler konumda belirtmiştim) bu diğer efsaneyi çekmesi ise ayrı bir şey, Alien3'den sonra bir nevi bilimkurguya tövbe etmesine karşın böyle bir uyarlama ile dönüş yapacak olması gerçekten harika bir olay,Fincher Forever diyip bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Obaa. Bu harika bi haber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Peki hikaye nedir? Bu cismi dunyaya çekmeye mi çalışıyorlar yoksa yerinde inceleme tiribnde bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yerinde incelemeye gidiyorlar. yerinde derken zaten cisim güneş sisteminden gelip geçen bir cisim. Buluşup, girip dolaşıp, çıkmak gibi birşey olay. ama tabii sırf bunlarla kalmıyor. Güzel kitaptı valla, ikincisini Gentry Lee adlı bir adamla yazdığından üslup bozulmuş, okutamadı kendini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bu film kesinlikle Alien 3'ün intikamı. O konuya sadık kalınarak ancak 2001 tadında bir film yapılabilir. Buna bir de Fincher'ın vizyonu eklenince ortaya süper birşey çıkacağı gibi bir sonuca varıyorum. + Morgan Freeman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oha. yerde ararken gökte buldum resmen. çok sevindim. ama kubrick gibi birinin elinden çıkması lazımdı filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Fincher çekiyor abi daha ne olsun :D Fincher benim gözümde Kubrick'in veliahtıdır,hatta belki de daha iyisi olabilecek bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Rama serisini yeni bitirmiş olaraktan forumda bi arama yapayım dedim. Bu projeyle ilgili bişeyler bilen var mı? çekiliyomuymuş şimdi nolcakmış8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 proje iptal edildi :( Fincher'in şuan üzerinde çalıştığı tek şey Heavy Metal'in remake'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 =( keşke diyorum şöyle bi 3-5 sezonluk dizi çekseler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bu ne? çekilmiş bişey mi yoksa öyle bişey mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oyun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oyun? ne oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bilgisayar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 of onu anladımda nettede bulamadım onu demek istedim :( amma cahil yaptınız adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 adventure türevindeydi sierra yapmıştı yarı filmatik idi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bulup oynamam lazm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oha oha süper edit: BÖHÜEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Fena oyun da değildir ama en son göreli bir 10 sene olmuştur yanılıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar