di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Selam, Benimle ayni, hatta benden 4-5 lvl dusuk tipler beni catir catir kesiyor karsilastigimizda. Class Warlock oldugundan adam pet'i es gecip direk bana daldiginda yapacak hic birsey kalmiyor gibi birsey. Ne kacabiliyorum -pet'i sacriface edip, elemana fear atip kacmak bile ise yaramiyor kimi zaman- ne de kalip adami kesebiliyorum. Karakterin bu kadar ezik olmadigi muhakkak. Bende var bir sorun farkindayim. Derdime bir care diyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 fear dot dot life drain fear dot dot life drain gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 mulgear6 said: fear dot dot life drain fear dot dot life drain gg +lolcoil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 da bunu soyledigine gore arkadas daha lolk'u dusuk leveldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Faceroll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Birde elinde varsa o Felhunter denen adı batasıca lanet olasıca Abyss'in en diplerinde sürünesice peti kullan. Casterlar ağlar diğer elemanlar ise küfür eder 20 saniye içinde üzerilerinde bir tane bile buff kalmaz. O kadar yaşadıklarını farzedersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 LvLlarken bu kadar kullanışsız ama PvPde daha kullanışlı bir pet yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 lvl spec flm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Level kacsin ki? Yane onemli bisi hangi buyuler war bilmek lazimda genel olarak DOT DOT DOT Fear Life Leech gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 dusuk lvl olman daha büyük avantaj hatta =p clos yok dw+b.rage açan bilen dogru duzgun yok godmode takılırsın az bişi hp varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hp 900 kusur, mana 2000 kusur, talentler affiliction'da (biri silip kafasina gore vermis talentleri. kan cikicak evde) ve level 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hp manandan fazla olmali, mage olmussun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ///_-))) nasil olcak o ya? stat falan dagitmiyorum ki. lvl 24 gnoma kesildim bohu. gerci elemanla graveyard icinde kapisiyormusuz ondan oldu birazda. cat diye dibimde resurrect oldu eleman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 itemlarindan bahsediyorum ben.en onemli stat stamina , sonra intellect lock icin, spell damage critten once geliyor affsin ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ohooo sende daha skillcoil bile yok :D Level 51 olunca lolguardını alırsın. tüm classların kabusu olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Niye eziyosun ki ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Öncelik staminada olsun sonra +dmg ve sonrada int topla setlerinde. Mana sorun değil nasılsa life tap var ama stam ve +dmg hayati önemli senin için. Ve casterlar ile kapışıyorsan fekhunter, MElee ile kapışıyorsan succubus kullan o lvllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Tamam guzel yapayim bunlari. Bir de soyle birsey var ki en buyuk derdim o zaten, benimle ayni level'daki bir druid ile karsilasinca eleman haliyle -genelde hide olup arkadan yaklasiyor- pet'i gecip bana daliyor. farkettigim anda olmek uzere oluyorum zaten. yetisip de sacriface edersem pet'i ne ala, fear atiyorum dot'luyorum vesaire ama o arada shield cekemezsem yine hic sansim yok cunku 1- fear'i cast edene kadar oluyorum, 2- fear cok kisa sureli kaliyor. bunun icin diyeceginiz birsey var midir ? (stamina + dmg haricinde tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ha bir de stun falan olursam hak getire zaten. salak salak olmekten baska yapcak birsey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o levellarda öyle evet haklsın. 70 olmaya bak bir an önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 lelve 33 de 900 can cok az di mi ya yane harbi mage olmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ben mi yanlis hatirliyorum acaba diye baktim da simdi dogru hatirliyormusum. Armory link : http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arthas&n=Delystia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 low levelda warlock zayıf kalabiliyor. hele druid, rogue gibi classlara karşı ezilmen normal olabilir. bir an önce level 51 olup felguardını al. o zaman işin rengi değişir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bu arada yeni konu acmadan burda sorayim direk. Hangi akla hizmet bilmiyorum ama evdekiler US account'u almam konsunda baski yapiyorlar bana (su anki de US account'u ama benim degil). Web developer'im, az bucuk anlarim server'mis ping'mis latency neden olusurmus falanda adamlar benden cok biliyor(!) iste =) US account ile oynarken genelde 280-500 arasi latency ile oynuyorum. EU'da durum nasil bilgi verebilir misiniz bana ? 3-4 Kisi ayni anda yeni paketlerle oyuna baslamayi dusunuyoruz. Soylediklerinize gore gidip yarin oburgun aliriz bi yerlerden (D&R olur muhtemelen) paketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 dotları 1234 falan diye koy ld 5 diye koy sora eliniş klavyede 12345 şeklinde kaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar