Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock'la pvp icin stratejiler tavsiyeler


di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Benimle ayni, hatta benden 4-5 lvl dusuk tipler beni catir catir kesiyor karsilastigimizda. Class Warlock oldugundan adam pet'i es gecip direk bana daldiginda yapacak hic birsey kalmiyor gibi birsey. Ne kacabiliyorum -pet'i sacriface edip, elemana fear atip kacmak bile ise yaramiyor kimi zaman- ne de kalip adami kesebiliyorum. Karakterin bu kadar ezik olmadigi muhakkak. Bende var bir sorun farkindayim. Derdime bir care diyorum o yuzden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam guzel yapayim bunlari. Bir de soyle birsey var ki en buyuk derdim o zaten, benimle ayni level'daki bir druid ile karsilasinca eleman haliyle -genelde hide olup arkadan yaklasiyor- pet'i gecip bana daliyor. farkettigim anda olmek uzere oluyorum zaten. yetisip de sacriface edersem pet'i ne ala, fear atiyorum dot'luyorum vesaire ama o arada shield cekemezsem yine hic sansim yok cunku 1- fear'i cast edene kadar oluyorum, 2- fear cok kisa sureli kaliyor. bunun icin diyeceginiz birsey var midir ? (stamina + dmg haricinde tabi)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yeni konu acmadan burda sorayim direk.

Hangi akla hizmet bilmiyorum ama evdekiler US account'u almam konsunda baski yapiyorlar bana (su anki de US account'u ama benim degil). Web developer'im, az bucuk anlarim server'mis ping'mis latency neden olusurmus falanda adamlar benden cok biliyor(!) iste =)

US account ile oynarken genelde 280-500 arasi latency ile oynuyorum. EU'da durum nasil bilgi verebilir misiniz bana ?

3-4 Kisi ayni anda yeni paketlerle oyuna baslamayi dusunuyoruz. Soylediklerinize gore gidip yarin oburgun aliriz bi yerlerden (D&R olur muhtemelen) paketleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...