Peter Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Toxic HD3870 512MB GDDR4 Vapor-X gazlı soğutma EKRAN KARTI http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32773 ben anlamadım tam olarak özelliği nedir ayrıca fiyatı da uygun almayı düşünüyorum fakat normal hd3870den farkı nedir ne avantajı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 normalden farkı soğutma sistemi, buzdolaplarındaki sistemle soğutuo ısı transferi için gazları kullanıo anladığım kadarıyla haa dersen ki hoş normal fanlar da sıcak havayı dışarı atmıo mu bunun ne farkı var çözmeye çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben kullanıyorum ve çok memnunum.ddr4 olmasıyla falanda kendiyle eşit düzeydeki kartlardan üst performans alınmasını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tamam da normal hd3879ler de ddr4 aradaki tek fark sogutma sistemi ne avantajı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 daha fazla soğutuyor işte daha fazla overclock imkanı vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ucuzmus lan ayrica! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar