Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yakın arkadaş problemi

malik

Öne çıkan mesajlar

yurtta 4 senelik bir arkadaşım var.
beraber 2.senemizde eve çıkmıştık.biraz problem biraz maddi sorunlar , yapamamıştık ama ayrılmamıştık,yurda beraber çıktık.
2 sene daha kaldık ve son senesini bitiriyor arkadaş.mezun olucak.

bir sıkıntı yaşıyorum,bu arkadaşla yaşadığımız problemlerde haklı ya da haksız genel itibariyle bu sene biraz problem yaşadık .genel olarak arkadaşlığımızın hatırına alttan aldım ben genel olarak, ve son senesi kötü de ayrılalım olmasın istedim .

fakat 2 gündür çok fazla sinirlendirdimi söylüyor bana . bi de bazı ufak şeyleri benim adilime vs vermiş,biriktirmiş arkadaş,kendi içinde meseleleri öle kapatmış,ben ise olayları pek umursamadım , basit inatlaşmalar vs deyip geçivermiştim ve aramızda açılmadı tartıştığımız meseleler, ta ki düne kadar.

dün hastaydı bu , oda da gayet bir osuruk kokusu var.
bu yarı uyanık moddaydı .
ben camı açacağımı söyledim , hastayım açma , aç açma muhabbetinden tartışma alevlendi .yani osuruyorsa osursun ama camı aç bari , hani samimiyiz herkes yapar bunu aramızda da çok berbattı kokusu odanın.

bu bağırıp çağırmaya başladı , el kaldırdı falan bana.ben de haliyle sinirlendim.üstelememeye gayret edip kenara çekildim,tabi küfürleri yiyoruz arada.küfür müfür ne varsa herif saydırdı,üstüme geldi arkadaşlar ayırdı,ben yine dokunmadım zaten aşırı bir sinirlenme de olmadım ama "oha be adam ben sana bu kadar nefret ettirecek ne yaptım be" de oldum içimden .

çıktı gitti.geri geldi.tek kelime etmedim,çıktım yarın sınavım var.gece 2-3 saat ders çalıştım .
geldim.

oda değiştirmeyi çözüm gibi görüyorum,ne dersiniz? hem sinirlerim zamanla hem de arkadaşla kavga etmek beni yaralar açıkçası .
Sosyal ağlarda paylaş

dövsem şu ana kadar döverdim.
gidip konuşasım da yok açıkçası.bayadır hep böyle durumlarda ben alttan alıyorum sıkıldım .

abi oda gerçekten iğrenç kokuyordu ,orda 4 kişi kalıyor , ben zaten 5 dakikalına açılsın demiştim yani.herifin nefreti de apayrı , osuruktan kavga çıktı resmen .
Sosyal ağlarda paylaş

bence okdr şey paylaşmşsınz kavga etmeniz çoook normal. bisürü insan tanıyorum kardeş gibiler ama kavga ediolar deli gbi hatta ne kardeşler tanıorum seviolar birbirlerini ama çok zaman geçrince oluo böyle şeyler kaçınılmaz yani.. bak ne güzel olayları byütmeme özelliğin varmış düşünme böyle şeyleri hiç. git açıkla otur konuş snra kapat konuyu ilerde gülersiniz abi iirenç kokuyodu osuruğun bidaha mümkünse osurma filn dersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

valla eşek değilse o gelsin modundayım ki adamın sanırım ciddi sorunları psikolojik olarak var ve sakat adamla ben de bir noktaya kadar yapacağımdan kararımı aldım sanırım .

evet burdan da bir sosyal mesaj çıkarılacak olunursa; kardeş gibi gördüğünüz ve gerçekten samimi olduğunuz insanlara iyi niyet besleyin , sizi harcamak isteseydi yıllar önce kullanırdı vs .

ha bi de arkadaşınızın iyi niyetine karşılık verin ,polat alemdarlık yapıp da karizmayı çizdirmeyelim ayağına yatmayın . selam .
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şurası var sanırım , arkadaşlıklarda ilişkiler gibi .
eğer takmaya başladıysa birileri bir şeyi , hayatta düzelmiyor =)

sonuçta bu bahsettiğim arkadaşta antepteki en iyi dostumdu , dediğim gibi ev paylaştım zamanında insan.zaten aynı bölümdeyiz.

çoğu şeyi alttan aldık hatta ben aldım çoğu yerde ama bu kadar nefret , kin,bu kadar şeyi kafasına takıyorsa insan ; çok çok farklı yerlerden gitmişiz . ben çok farklı o çok farklı düşünmüşüz diyorum içimden ve "nabalım game over" demekten başka bir şeyde insana düşmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de en yakın arkadaşlarımla bile zamanında kavga etme noktasına gelmişimdir. Hem de çok salak muhabbetlerden. Hiç unutmam bir kere lisedeki en iyi arkadaşımla kafa göz dalıyorduk birbirimize. Konu da o kadar salak bir konuydu ki. (kızlarla ilgili bi durumdu yanlış hatırlamıyorsam) Alttan aldım, sonunda hatasını anladı adam. Şimdi geriye bakıp gülüyoruz arada :)

Aynı şekilde, şu anda yurtta kaldığım arkadaşımla da tartıştığım oldu, ama hiç kalıcı olmadı.

Belki de benim iyi niyetimden kaynaklanan bir durum da olabilir. Tartışma çıkarsa ve bu tartışma "sokak" ağzına döndüyse (yani bilgi falan tartışmıyoruz direkt hakaret tarzı) mümkün olduğu kadar altta kalmam, ne zaman kesilir gibi olur geri çekilirim, alttan alırım durumu. Karşımdaki "kazandığını" zanneder. Ama olay geçtikten sonra taksit taksit acısını çıkartırım, gerek lafla gerek davranışlarımla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...