Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geri donup yanlisligi duzelttiniz mi ? eger duzeltmediyseniz;

yanlisligi bildirmeyerek Ayse Balci'nin maasindan 50 lira kesilmesini saglayacaginiz icin size de ayri bir bravo

demek istiyorum
Mesaj tarihi:
Aksama kadar orda allah bilir kac kisiyle ugrasiyorlar, kafalari ambele oluyor. Donup insanlik yapacagina "adam gibi yapsaydin" diyorsun. Nasil insansin sen be ? Hayatinda hic bir isi dogru yapabildin mi sen ?

Millet ya sunucundan kacar adam gibi hizmet vermediginden ya da yaparim ederim dedigin isi beceremeyip ustune havale yapmayi bile beceremezsin. Kalkip bir de adam gibi yapsaydi diyorsun. Pes ...
Mesaj tarihi:
Ya birak, 100 liralik icki alacaksin sonra ogrenciyim ben diyeceksin. Ickileri topluca aliyorsunuz ama lafa gelince "ben" oluyor. O da guzel.
Mesaj tarihi:
Sikiya gelince yuzsuze yat yaparim ben ederim diye sonra da hemen konuyu basligi editle, kalmasin ortada birsey.

Elli lira toplayip verelim git baska yere dus. Gerci 50 lira icin bu kadar yuzsuze yatiyorsan 20 liraya falan da anlasiriz senle.
Mesaj tarihi:
Masakari said:
kasiyer tıpsız galıba tas gıbı hatun olsaydı hemen gidilip yanlıs duzeltılır yavsanız beraber ıcme teklıfı bıle edılırdı sonrası allah kerim

açıkçası bakmadım

abi ayılınca hakkaten hatalı devranmışız lan galiba het höt. para duruyo gitsek mi.
Mesaj tarihi:
di said:
Sikiya gelince yuzsuze yat yaparim ben ederim diye sonra da hemen konuyu basligi editle, kalmasin ortada birsey.

Elli lira toplayip verelim git baska yere dus. Gerci 50 lira icin bu kadar yuzsuze yatiyorsan 20 liraya falan da anlasiriz senle.

ehehe bu arkadaşta sağlam gaza geldi.
  • Yeni Oluştur...