PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 başınıza taş düşsün tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 zor gelmiş sanırsam saymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 geri donup yanlisligi duzelttiniz mi ? eger duzeltmediyseniz; yanlisligi bildirmeyerek Ayse Balci'nin maasindan 50 lira kesilmesini saglayacaginiz icin size de ayri bir bravo demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ödesin. adam gibi yapsaydı. ben öğrenciyim ve beleşçiyim. duygu sömürüsü yapmayın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aksama kadar orda allah bilir kac kisiyle ugrasiyorlar, kafalari ambele oluyor. Donup insanlik yapacagina "adam gibi yapsaydin" diyorsun. Nasil insansin sen be ? Hayatinda hic bir isi dogru yapabildin mi sen ? Millet ya sunucundan kacar adam gibi hizmet vermediginden ya da yaparim ederim dedigin isi beceremeyip ustune havale yapmayi bile beceremezsin. Kalkip bir de adam gibi yapsaydi diyorsun. Pes ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 double gunah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ya birak, 100 liralik icki alacaksin sonra ogrenciyim ben diyeceksin. Ickileri topluca aliyorsunuz ama lafa gelince "ben" oluyor. O da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sen kimsin ya adam dolmuş bana karşı sdfs herkes işini doğru yaparsa problem olmaz. bana burda gelip de şu bu ayağı yapma valla kafam çekmiyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 evet çıkarmam sesimi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kasiyer tıpsız galıba tas gıbı hatun olsaydı hemen gidilip yanlıs duzeltılır yavsanız beraber ıcme teklıfı bıle edılırdı sonrası allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bencede ayıp yani kucuk bi miktar olsa neyse. cebinden verecek zaten bi para almıolar. her insan hata yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sikiya gelince yuzsuze yat yaparim ben ederim diye sonra da hemen konuyu basligi editle, kalmasin ortada birsey. Elli lira toplayip verelim git baska yere dus. Gerci 50 lira icin bu kadar yuzsuze yatiyorsan 20 liraya falan da anlasiriz senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Masakari said: kasiyer tıpsız galıba tas gıbı hatun olsaydı hemen gidilip yanlıs duzeltılır yavsanız beraber ıcme teklıfı bıle edılırdı sonrası allah kerim açıkçası bakmadım abi ayılınca hakkaten hatalı devranmışız lan galiba het höt. para duruyo gitsek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 di said: Sikiya gelince yuzsuze yat yaparim ben ederim diye sonra da hemen konuyu basligi editle, kalmasin ortada birsey. Elli lira toplayip verelim git baska yere dus. Gerci 50 lira icin bu kadar yuzsuze yatiyorsan 20 liraya falan da anlasiriz senle. ehehe bu arkadaşta sağlam gaza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yav di sırf sana gıcıklığına hatamı kabul etmemek istiyorum şu an. siktir git abi bi ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 denyolugun bu kadari. adam degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya tamam değilim, neyse derdin gel msnden falan ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 di burası senin kafanı kaldırmaz cicim tarih bölümü degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar