TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Verildimi önceden bilmiyorum...görmeyenler tekrardan bakabilir. Basit bir şekilde City Building ve craftingle ilgili bir kaç önbilgi.... http://ageofconan.juegaenred.com/movies-417.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 çok hoş gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 player cityler player house içermiyor galiba? ya da player house gibi bi kavram var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bildiğim kadarıyla oyuncuya özel houselar yok daha çok Guildin bir nevi kendine özel crafting ve askeri amaçlarla küçük yerleşimler yapabildiği şehirler. Birde sadece askeri amaçlı kaleler olacak ama bunla ilgili çok net bilgi yok şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Valla çok hoş gözüküyor hakkaten. Merakla bekliyorum. Play.com early access'imi yollamadı ama zaten release gelene kadar vaktim olmadığı için iyi de oldu (teselli ederim kendime böyle :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Building a guild city ! kaynak:mmorpg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ya ben bu videoyu izledim ve oyuna başlamak istedim çok fena ne olacak şimdi pof :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar