eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Labrador Retriever-Kurt kırması siyah bi köpeğm var.adı "Paşa". 2 aylık filan.. bu zamana kadar hiç köpek bakmadım ve hiç bi bilgim yok..yardım plz.. uyurken yanında hep birisi olsun istiyo..uyuyunca yanından uzaklaşıyorm ama uyanınca yine ağlama havlama karışımı bi ses çıkarıyo..napçam bilemiyorm.. aşıları yapılıyo neyle besleyip neler yapmalıyım bilmiyorm.. eğitmek istiyorum..bunu kendim yapabilirmiyim ? eğitimi için illa bi yere mi vermeliyiz köpeği ? bilgi lütfen.. ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 koşun adam köpek yarmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu konuda epeyce yazilmis cizilmis materyal var. ister kitap olsun ister siteler olsun ve genellikle yalan yanlis seyler degil. fakat -genelde oldugu gibi- kitabi okuyunca cat diye deneyim de gelmiyor tabiki yaninda. dikkatli ve sabirli olman lazim. ozellikle hayvanlarda kazanilan kotu/yanlis huylarin degitirilmesi/duzeltilmesi cok zor olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar