Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 simdi fury mi wildsoul mu cogunluk? nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Fury. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 furry veya rp pvp server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ffa pvp yi bilincli olarak sectim.. ama fury den yine suphelerim var butun gank guildleri orda toplanmadı dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mirage said: WoW bir şey kaybetmedi ki. * tartışmayı alevlendirip kaçar * konudan sasmadan bende son bir fikrimi soyleyeyim istedim, wow daki pvp sadece item icin yapilan, hicbir riski, tehlikesi, kaybi olmayan bir sistem. Zevkli mi ? evet, 5 10 dk icin, geri kalan aklinizda hep alacaginiz item icin yeterli honor u biriktirmek. world pvp nin hissi, havasi, korkusu, heyecani bambaska, sagolsun conan da var bu. Bir zamanlar swg de herkese nasip olmayan jedi inizla oldugunuzde dunyanizin basiniza yikildigi zamanlar gibi. ya da ultima vs, bunu tadan world pvp den sasmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 o zamaaaaaaaan fury de görüşmek üzere.. siz bi 3-5 gün oynayın bakalım yorumlarınızı görelim 23ünde gelince o na göre bi ayar yapıcaz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben de alt charı Fury serverında açacam guild bi kurun haber verin açim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yaw şimdi furydemiyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fury fury =).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuminoL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 RP/PVP Server'da olacağım oyuna ulaşır ulasmaz! Pek cok Dark Jedi'ı hakettikleri karanlığa yollamistim sanırım yine işler kızışacak. :D Eski SWG'cileri AoC'de görmekten mutluluk duyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 LuminoL said: RP/PVP Server'da olacağım oyuna ulaşır ulasmaz! Pek cok Dark Jedi'ı hakettikleri karanlığa yollamistim sanırım yine işler kızışacak. :D Eski SWG'cileri AoC'de görmekten mutluluk duyacağım. hosgeldin, hosgeldik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar