Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bole bi fikir var mi? burada secilen server muhtemelen ileri tarihlerde oyuna basliyacak insanlarida yonlendirecek.elitist lik yapmiyim simdi ama ben conan in oyuncu kalitesi olarak dier mmo lardan ustte olacagini dusunuorum. (sadece free olanlar degil subscription i olanlarda dahil).Aoc Turk nufusu buyuk olcude tecrubeli ve daha olgun oyunculardan olusacak bana gore. Boyle bir fikir var mi yok mu? Benim tercihim FFA PVP olacak muhtemelen. EU tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 valla bildigim kadariyla FRF pvp/rp serverlarindan birine giricek eu tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 FrF yi taktir ettim.pvp serverda oyunu oynamak biraz zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aslinda pvp secilecekse rp mantikli. en azindan pvp mantiksiz bir gank olayi olmaktan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mantıksız gank yapamicaksan niye mmo oynuyosun? *Kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yok gank yapan ve sevene lafim yok. ama FFA oldugu icin bu baya can sikici bir durum olucak. ben sahsen aggrosuz hp nin mana nin full oldugu bi combati tercih ederim. daha cok zevk aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 rp serverları nüfus olarak daha düşük oluyor genelde. düşük nüfus=düşük eğlence(benim için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 odiflame said: FrF yi taktir ettim.pvp serverda oyunu oynamak biraz zor olacak. evet baya bir zor olacak ama zamanında Uo da böyleydi ayakta durmayı bildik yine biliriz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben sahsen pvp serverda oynamayi düsünüyorum. kesinlikle patiden pvp serverda oynamayi düsünenlerin toplanmasi taraftariyim, guild olayina girilmese bile level atlama sürecinde beraber takilmak icin. beta tecrübelerimden anladigim odur ki pvp serverda solo takilmak imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çıksada deneyip oynasak ortada hiç bilgi yok hangi server ne imkanlar sağlıyor.biraz oynadıktan sonra daha sağlıklı kararlar verilecek belki o zaman bir serverda daha fazla oynanır ama tüm patinin bir yerde oynama projesi bence hayata gecirilemez.wow ilk cıktıgında anatolian sunrise da denendi kavga gurultu iki aya dagılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 biz FrF olarak dediğimizi yaparız , ha yapmasak sufi ile akse bizi döver her halükarda yaparız o yüzden Gelmek isteyenlere kapımız açık şuan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende pvp kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 pvp kasacağızda peki benim anlamadım mageler yani stygalılar ayrı bir mekanda başlayacaklar.onlar ile frf nasıl birleşecek? magesiz bir guild düşünemiyorum.herkes ayrı ayrı haritalarda başlayıp sonra birleşecekse mageler geri kalır cünkü dökülürler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben mage olacam bana ne demek istiyorsun -.- oyunda görüşelim seninle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben dark templar bir hatun açacam.kıyafeti cok sexi.bayıldım.eheheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 düz pvp sunucusunda oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aynen pvpde olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aslında ffa da güzel görünüyor ama muhtemelen pvp sunucusunda başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pvp serverlari ffa zaten aslinda. ayni tip pvp sunuculari yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Benim guilde uymam lazım adamlar pve dediği için pve den başlayacağız, gerçi pvp de olsa azıcık afk olamazsınız, hele bu penalty kısmı doğruysa bayağı kötü olur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 frf=pr-pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 maxrep server seçimi tartışılıyo henüz bizim forumlarda herkese uygun olan hangisi olursa o şekilde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben de pvp de başlamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oo herkeste bir pvp ateşi görüyorum.güzel güzel.bakalım pvp serverı domine edebilecekmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar