sanchez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Digitürk te listede gözükmüyo şu an kanal bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Az önce açtım gayet de kanal yayında. Sizin digiturkte bir soru nvardır veya anlık birşeydir ve buraya "tamam kankalar sorun geçti" yazmaya tenezzül etmemişsindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hala yok listede neyse stand by falan yapim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ayarlarda felan silmiş olabilirmisin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 options'tan kurulum yap. Kanalları baştan tarıyıcaktır baştan tek tek ama sakın ayarlarla oynama ama buraya yazmak yerine digitürk'ü niye aramıyosun halledilebilinirse telefondan hallederler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kapatıp açınca da olmuyorsa evet digiturk'ü ara :) gerçi haftasonu (pazar özellikle) çalışıyorlar mı, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 saolun sabah gelmiş geri kanallar göremeyince panik yaptım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar