Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 www.play-asia.com Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bayağı geç geliyormuş oyunlar sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben bir hafta diye duydum. 1 hafta fena sayılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Stokta kalmadığı için içimde patladı. Bir şey daha sorucağım, almanyadan arkadaşa aldırsam, dhl in özel kuryesiyle falan getirilemez mi ? Yoksa gümrük el koyar mı direk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 almanya fiyatı + dhl özel kurye gümrük yemesen bile türkiyeden pahalı olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ya son birşey sorucam bayağı işgal ettim bu topici ama mazur görün : ) Doğubankta 680 e bulabiliyoruz, sony euroasia garantisi yok ama dükkan garantili 1 sene sorun çıkarsa değiştiriyorlarmış. Başka bir eksiği olur mu doğubanktan almanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sanmıyorum başka sorun olacağını. Dükkan garantisi olayını da anlamam hiç de neyse. Bu arada play-asia Air Maille 5 günde getirmişti bana, FedEx'le 2 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 en ucuz burdadir buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 FedEx 2-3 günde getiriyor oyunu da çok para alıyorlar. Anca çoklu oyun aldığında avantajlı oluyor FedEx. Normal Posta ile de 1 haftadan önce gelmez, 3 haftaya kadar da yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ntsc aldım, oyunlar da play-asia dan gelcek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hayırlı olsun. Bu arada FedEx BAYA pahalıya getiriyor gerçekten. Ben GTA4 pre-order yapmıştım, hemen gelsin diye FedExle getirttim, bi de HDMI kablosu istedim 114 dolara patladı yani, kalbo 7 dolardı. O yüzden bence Airmail en mantıklısı, 5-6 gün çok uzun bir süre değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Evet ben de airmail kullanıyorum. MGS4, GT 5, Ninja Gaiden ve Virtua Tennis 3 aldım. Yalnız yıllardır korsan oynayan biri için oyun başına 50 dolar vermek nasıl oturuyor var ya. Artık oynadıktan sonra takas edicez uzun bir süer para vermek istemiyorum oyuna : < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ehaha aynen. Haftalığın ciddi bir kısmını oyuna verince acıtıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar