Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 nerden almalı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stokta kalmadığı için içimde patladı.

Bir şey daha sorucağım, almanyadan arkadaşa aldırsam, dhl in özel kuryesiyle falan getirilemez mi ? Yoksa gümrük el koyar mı direk ?
Mesaj tarihi:
Ya son birşey sorucam bayağı işgal ettim bu topici ama mazur görün : )

Doğubankta 680 e bulabiliyoruz, sony euroasia garantisi yok ama dükkan garantili 1 sene sorun çıkarsa değiştiriyorlarmış. Başka bir eksiği olur mu doğubanktan almanın ?
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum başka sorun olacağını. Dükkan garantisi olayını da anlamam hiç de neyse. Bu arada play-asia Air Maille 5 günde getirmişti bana, FedEx'le 2 günde.
Mesaj tarihi:
FedEx 2-3 günde getiriyor oyunu da çok para alıyorlar. Anca çoklu oyun aldığında avantajlı oluyor FedEx. Normal Posta ile de 1 haftadan önce gelmez, 3 haftaya kadar da yolu var.
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun. Bu arada FedEx BAYA pahalıya getiriyor gerçekten. Ben GTA4 pre-order yapmıştım, hemen gelsin diye FedExle getirttim, bi de HDMI kablosu istedim 114 dolara patladı yani, kalbo 7 dolardı. O yüzden bence Airmail en mantıklısı, 5-6 gün çok uzun bir süre değil yani.
Mesaj tarihi:
Evet ben de airmail kullanıyorum.

MGS4, GT 5, Ninja Gaiden ve Virtua Tennis 3 aldım.

Yalnız yıllardır korsan oynayan biri için oyun başına 50 dolar vermek nasıl oturuyor var ya. Artık oynadıktan sonra takas edicez uzun bir süer para vermek istemiyorum oyuna : <
  • Yeni Oluştur...