Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 nerden almalı ?

Xo

Öne çıkan mesajlar

inşallah elime iyi miktarda para geçecek. ben de hazır evde HD TV mevcut iken bu parayı ps3'e dönüştüreyim dedim :P

bursada güvenilir ve en uygun fiyata nerelerden bulabiliriz ps3. fiyatları ne durumda şu an ?

ikinci bir sorum ise; bursada güncel ps3 oyunlarını alabileceğimiz bir yer var mı ve fiyat durumları nasıl (gta4, pes08 gibi :p)

Teşekkürler şimdiden..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence yurtdışına falan giden biri varsa onlara yasla, her şekilde daha ucuza geliyor olması lazım. Oyun için ise ben Play Asia kullanıyorum her zaman, oyunlar olması gerektiği fiyatta, onun dışında aksesuarlar falan da var, genel olarak her konsol için aklına gelebilecek her şey var, bir sürü kargo seçeneği var, parayı bayarım diyorsan 2 günde getiriyolar, yok o kadar para vermem kargoya diyorsan da max 7-8 günde eline ulaştırıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

garantili alıcaksan 3 aşağı 5 yukarı heryerde fiyat aynı, çünkü hepsi aynı ithalatçıdan aynı fiyata alıyolar. kaçak alıcaksan istanbula bi uğamanı tavsiye ederim.

bide altivi shopta tek çekim 720 lira, oda cazip gibi. kaçak aldığında en iyi ihtimalle 650 ye alıcaksın öyle alcağına 720 ye altividen garantili almak daha mantıklı geliyo benim açımdan.

edit:altivide 6 taksit 775 12 taksit 823 peşin 720
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
garantili alıcaksan 3 aşağı 5 yukarı heryerde fiyat aynı, çünkü hepsi aynı ithalatçıdan aynı fiyata alıyolar. kaçak alıcaksan istanbula bi uğamanı tavsiye ederim.

bide altivi shopta tek çekim 720 lira, oda cazip gibi. kaçak aldığında en iyi ihtimalle 650 ye alıcaksın öyle alcağına 720 ye altividen garantili almak daha mantıklı geliyo benim açımdan.

edit:altivide 6 taksit 775 12 taksit 823 peşin 720

altivi den alabileceğinin garantisi varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Sony bayii'den aldım.
extra controller, gta4 ile 1050 ytl gibi fiyata aldık. hdmi ile görüntü kalitesi artacaksa almak lazım..

bir de oyun almak için Play-Asia oldukça cazip göründü bana.

Mesela Fifa08'i gözüme kestirdim ama play-asia'da 2 farklı fifa08 var. asia 49 dolar, us 59 dolar
Aralarında da 10'er dolarlık fark var. bunun tam olarak olayı nedir. kargo ücreti falan herşeyiyle bir oyunun elime geçmesi ne kadara patlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...