Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 inşallah elime iyi miktarda para geçecek. ben de hazır evde HD TV mevcut iken bu parayı ps3'e dönüştüreyim dedim :P bursada güvenilir ve en uygun fiyata nerelerden bulabiliriz ps3. fiyatları ne durumda şu an ? ikinci bir sorum ise; bursada güncel ps3 oyunlarını alabileceğimiz bir yer var mı ve fiyat durumları nasıl (gta4, pes08 gibi :p) Teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Valla bence yurtdışına falan giden biri varsa onlara yasla, her şekilde daha ucuza geliyor olması lazım. Oyun için ise ben Play Asia kullanıyorum her zaman, oyunlar olması gerektiği fiyatta, onun dışında aksesuarlar falan da var, genel olarak her konsol için aklına gelebilecek her şey var, bir sürü kargo seçeneği var, parayı bayarım diyorsan 2 günde getiriyolar, yok o kadar para vermem kargoya diyorsan da max 7-8 günde eline ulaştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 garantili alıcaksan 3 aşağı 5 yukarı heryerde fiyat aynı, çünkü hepsi aynı ithalatçıdan aynı fiyata alıyolar. kaçak alıcaksan istanbula bi uğamanı tavsiye ederim. bide altivi shopta tek çekim 720 lira, oda cazip gibi. kaçak aldığında en iyi ihtimalle 650 ye alıcaksın öyle alcağına 720 ye altividen garantili almak daha mantıklı geliyo benim açımdan. edit:altivide 6 taksit 775 12 taksit 823 peşin 720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Peki elden oyun alınacak, yeni oyunları bulabileceğimiz yer var mı Bursada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 d&r de oluyor genelde ps3 oyunları işte adresleride: burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 elesso said: garantili alıcaksan 3 aşağı 5 yukarı heryerde fiyat aynı, çünkü hepsi aynı ithalatçıdan aynı fiyata alıyolar. kaçak alıcaksan istanbula bi uğamanı tavsiye ederim. bide altivi shopta tek çekim 720 lira, oda cazip gibi. kaçak aldığında en iyi ihtimalle 650 ye alıcaksın öyle alcağına 720 ye altividen garantili almak daha mantıklı geliyo benim açımdan. edit:altivide 6 taksit 775 12 taksit 823 peşin 720 altivi den alabileceğinin garantisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 altivi shoptan alabileceğinin garantisi var tabiki. normal bi sanal mağazadan alışveriş yapılır gibi alışveriş yapılıyo altivide. yanlış anlaşılmasın bahsettiğim fiyatın ihale sistemiyle alakası yok. direk satın al tuşuna basıp alıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hmm altivide ihalesiz satış olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Xo sen ps3 al, oyunda yardımcı olurum. Bazende takas yaparız oyunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hiç bi yerde 80gb ps3 yok yahu kafayı yiycem. beni yönlerdinseniz şapşahane olur valla. pal istiorum bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Region şeyi yok ki, pal diye kasma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Belki elindeki PS 2 yada PSOne oyunları için istiyordur PAL'ı çünkü onlarda region var. Gittigidiyor geliyor akla nette! Mağaza olarak bilmiyorum. Şu GTA IV çıktığından beri benimde aklımı çeliyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ps3 kdv dahil 725 lira burda. faturali pal 40gb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sony Eurasia garantisi mi veriyor o ? bir de bunu buldum ben. burdan alışveriş yapan, hatta ps3 almış olan varsa fikirlerini söyleyebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bir de bu ikisi arasında ne fark var : / http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=5724 http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=6930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hiç bir fark yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bir yamuklugu vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Xo said: Sony Eurasia garantisi mi veriyor o ? bir de bunu buldum ben. burdan alışveriş yapan, hatta ps3 almış olan varsa fikirlerini söyleyebilir mi ? alışveriş yapmadım ama age of conan bölümündeki sultans clan başlığında ki tartışmadan ötürü şüpheyle yaklaşıorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tgarda garantisiz mal olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tgar bildigin magaza. metro tarzi dusun, garantisiz mal olmaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 şimdi ben aldım ps3. HDMI kablosu çıkmadı kutunun içinden :( tv de HD Ready olduğu için alamıcam kaliteli görüntü sanırım. bu kablo işini nasıl halledicez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 çok pahalı bişey değil o kablo. ps3 ün paket içeriğinde olamamsı lazım zate. içinden çıkan kabloyla çok bişey farketmiyo deniliyo genelde ama bilemicem illaki vardır. 20 ye falan var o kablolardan abuk subuk markaların. bide nerden kaça aldın ps3 ü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hayirli olsun xo. zaman zaman oyun takaslariz artik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sony bayii'den aldım. extra controller, gta4 ile 1050 ytl gibi fiyata aldık. hdmi ile görüntü kalitesi artacaksa almak lazım.. bir de oyun almak için Play-Asia oldukça cazip göründü bana. Mesela Fifa08'i gözüme kestirdim ama play-asia'da 2 farklı fifa08 var. asia 49 dolar, us 59 dolar Aralarında da 10'er dolarlık fark var. bunun tam olarak olayı nedir. kargo ücreti falan herşeyiyle bir oyunun elime geçmesi ne kadara patlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 soruma cevap gelmemiş xD. aslında Region Protection yok ps3'de. asia versiyonu alıcam sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar