Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Umarım bu konuyu da önceki ikisi gibi darmadağın etmezsiniz. Evet bu konunun içinden (özel mesaj ile değil) ilk isteyene benden aşağıdaki kitaplar: Dragonlance, The Lost Chronicles, vol. 1 & 2 İkinci isteyene ben bitirdikden sonra kargoya verilmek üzere (10 içinde bitiririm Derrida etkisi nedeniyle): Derrida - Specters of Marx China Mieville - The Scar Hediye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 son ikisini alabilirim.birini veriyosan marx ı alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Son iki sana, Dragonlance isteyen? Özelden ad ve adres yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ben daha önce kitap almasaydım isterdim Dl leri (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Specters of Marx'ı ben istiyorum nolur nolur :) Epeydir aradığım, bana çok lazım olan bir kitap. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Kimse almazsa (gerge'den daha once kitap almistik, yuzsuzluk etmek istemiyorum :) ), serinin yakasik 20 kitabini okuyan biri olarak talibim dragonlance'lere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben de 5-6 sene önce dlnin bi dolu kitabını okudum şimdi açgözlülük edermişim gibi geliyor bu kitapları istersem,daha hayırlı daha yakın zamanda okumuş meraklı birisi alsa iyi olcak.. sevaba giriyosun gerge valla tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 DL'de Weis ve Hickman ikilisine ait olmayan kitaplar seriden pek bi kopuk pek bi kotu gibi. Onlar yazmamis olsa dedigin gibi aslinda da boyle olunca is degisiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Alcadras said: Specters of Marx'ı ben istiyorum nolur nolur :) Epeydir aradığım, bana çok lazım olan bir kitap. :( e bana o kadar lazım değil,sen al istersen.gerçi merak ettim niye o kadar lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 cevap verdim fenris sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 buraya yazsaydın ya yaw öm atana kadar :P işine yarıyosa sen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çok saol. sevap işledin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dl lere ben talibim eğer başka talib yoksa :) okumamıştım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 fenris'e The Scar'ı (200 sayfa kadar okudum, yakında biter - inanılmaz güzel, Masaüstü bölümündeki konuma eleştirimi yazıp yollayacağım), Alcadras'a Derrida'yı (yarıladım kitabı dün, sayfa başı başka yerlere yaptığı referanslarla eski kitaplarımı karıştırtıp duruyor ama bir haftaya biter), Darqainu'ye Dl'leri yolluyorum. Adresinizi yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Merak ettim Alcadras, niye lazım o kadar? edit: Ders için falan ise söyleyeyim, İngiliz edisyonu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ayrıca ön hazırlık için Hamlet okumaya başlamanı öneririm. İlk perdeye aşırı dikkat harcayarak. Ne ilgisi var deme, Derrida bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yolladım. Çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 adresi öm lemiştim.gitmediyse bi daha atıyım. saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar