Cairne zaten yapıyoki onu
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
WotLK Bilgileri
3 uncu charı kastım 2 sinde epic binek var 3 uncu ye normal li aldım epic kasmak baydı su anda butun charlar ve bankada toplam 6300 gold var 1 ay lık süre var para kasayımmı kasmayayımmı bilmiyorum sadece adadaki q leri yaparak toplama q i ile birlik te günde normalde bg daily de yaparsam 150-160 gold gibi geliyor yesillerle birlikte
pri-saman-rogue hangini 80 licem oda var bide
pri-saman-rogue hangini 80 licem oda var bide
official shaman forumlarından aldım dalga gecmeye baslamıslar artık :)
dalga geçilcek hale de geldi yani artık. söz verdikleri değişikliklerin hiçbiri yok 3.0.2de. unleashed rage 2-3 ranke düşcekti, elemental dps bufflancaktı, SE&F bufflancaktı fln. bilmiyorum ne yapmaya çalışıyolar. ya yetiştiremediler betaya saklıyolar ya da takmıyolar.
walla zaten enhance shaman yerini Dk ya bırakıo gibi :)
element desen dps yerlerde surunuo, heralde resto olup sadece pve yapcaz gibi, oda 25 lik raide max 2 tane resto alınır artık tahminim, bakalım nolcak
element desen dps yerlerde surunuo, heralde resto olup sadece pve yapcaz gibi, oda 25 lik raide max 2 tane resto alınır artık tahminim, bakalım nolcak
bilmiorumda premade gearda ezior enhancement shaman
enh. shammy pve de ii evt ama pvp de malesef facia
evet, tek iyi durumda olan spec enh şu an, o da pve'de anca. pvpde tek bi işe yarama potansiyeli olan talentı da kaldırdılar, 15 saniyelik toteme koydular ve immobilize effect de kaldırmıyo artık. keşke parayla class değiştirme falan gelse :|
Kasmak kolay aslinda ki exp de fazla geliyor şu anki itemizasyon değişicek o yüzden gearda pek önemli değil uzun lafın kısası kasıverin bi alternatif char çeşit olsun elinizde.
/edit: eklenti
/edit: eklenti
premade gear a +hit gem i takarak 3k dps yapan hunter var bizim beta guildde. diger elemanlarda genellikle 2k+ Dps premade gear la. 1.7k dps cok yuksek degil :P
ha caster dps cok düsük kalıyor, mage warlock SP dpsleri yerlerde surunuyor, playerın slackine de bakıyo ama 800 DPS li SP gordum pes dedim ...
ha caster dps cok düsük kalıyor, mage warlock SP dpsleri yerlerde surunuyor, playerın slackine de bakıyo ama 800 DPS li SP gordum pes dedim ...
DPS ne kadar geara baksada yine oyuncunun kendine kalmış bi olay. Raidler de çok adam gördüm gear çakma ama iyi dps yapanlar var.
Mage çok güzel olmuş talentleri hangisi ile oynasam diye kalıyorsun
ya arkadaşlar,
her class ın belirli bir topc dps spec/built/ ve buna bağlı bir top dps rotationu yok mu?
her class ın belirli bir topc dps spec/built/ ve buna bağlı bir top dps rotationu yok mu?
Mage için yok. Diğerlerini daha her ağacı ayrı ayrı kontrol etmedim ama mage için fire-frostfire-frost ve arcane birbirine acayip yakın, farklı gear seviyelerinde ve tiplerinde (haste ağırlıklı, crit ağırlıklı, spell power ağırlıklı gibi) biri diğerini geçebiliyor ama arada %3-5'den fazla fark yok şuan hiçbirinde.
Öne çıkan mesajlar
Phlox
Oo
Sosyal ağlarda paylaş
Luxor
future buff for shaman :P
edit : official shaman forumlarından aldım dalga gecmeye baslamıslar artık :)
yok yok shamanlar sonunda wotlk ile gelen bir quest zinciri ile 5. elementi keşfedecek. bildiğin tahta dikecekler oraya, buff o tahtadan gelecek. hatta yeri gelirse o tahtayı topraktan söküp silah olarak da kullanabileceğiz CD si bitene kadar. enhancement treenin en son talenti olacak.
Sosyal ağlarda paylaş