Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

tam oalrak degil tabi epigi ne zaman aldigina bagli tamamen

daily ler eklenmeden once kasmak iskenceydi, daily lerden sonra ise bile gunde 110g anca kasiyordun 2.4 den sonra para kasmak anlamsizlasti iste

herkez nagrandda primal farmdayd, engineering bi halta ayramiyordu 1 mote yada 2 mote mu ne veriyordu ilk aylar

daily ler cikana kadar coooook zordu yani

mamut kolay olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dailiy furyasına hiç kapılmadım. Eskiden para kasmakta zor değildi. Oyunda 70 olduktan sonra kalan tüm single questleri yapmak kafadan 5k veriyordu zaten. 3 charımada 2.4'ten çok önce bu taktikle gayet rahat epik binek aldım.

Tabi primal farmlıyacam diye uğraşırsanız bu size işkence gelebilir, ama görev farmlasaydınız dailiylerden bile fazla para kazanırdınız. Benim her charım için 70 olduktan sonra epik almam 1 hafta sürmüyordu. 1k ile 70 olduğunu var saysak 7 günde 4k kasılabiliyormuş demekki normal questlerden. Üstelik sadece akşamlar 4 saat ve pazar günü 6-7 saatlik oyunla.
Sosyal ağlarda paylaş

Dailyler 100g vermiyor yanlız. Bizim guilddeki nerdeyse herkez, guild banktan 5k borç ile epiğini alıp, sonra günde 10 netherwing dailysini yaparak 2-2,5 haftada geri ödedi.

Netherwing'de daily yapmanın en güzel olayı, o mağaralara boşboş çanta ile girip 10-15 dakika sonra bütün çanta çöp gri itemlerle dolup, her biride 50-80 silvera gitmesi oluyordu. Genelde orda 10 günlük yaptınmı temizinden 300g kalıyordu sana. Sürekli düşen yeşillerde bonusun oluyordu.

Özellikle ilk eklendiği zamanlar bizim guildde yumurta verip rep kasmak yasaklanmıştı. Çünkü exalted olana kadar bu işkence çekilebiliyordu, sonra oraya gitmek pek istemiyordu insanın canı. Ne kadar geç exalted olursan o kadar deli para akıyordu ordan.

Ben zaten normal questlerle epiğimi aldığım için, ordan gelen tüm para ile tailor epiklerimi yapmış ve tüm çantalarımı 20'lik haline getirmiştim zamanında.

Tabi birde şu var. Günde 3-4 saat ile 1 ayda 70 olunmuyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Epik binek alana kadar vendordan su bile almadım. Hiçbir enchantımı yapmadım, herkezede söyledim "benim level kasmam bitmedi, epik alınca 70 olmuş olucam" dedim. Çünkü epik binek gerçekten çok kısa sürede kendini amorti eden birşey (toplayıcılık mesleğiniz olmasa bile).

O sebeple 70 olunca epik almadan gaza gelip para harcamaya başlamıyorum ben hiçbir charımda.
Sosyal ağlarda paylaş

[quote=

Along the same lines as Stoneclaw Totem's "buff":
Totem of Totemic Empowerment 12% base mana Instant Cast, 2 min cooldown. Summons a totem with 5 health at the feet of the caster that increases the damage delt by your other totems by 100%. Lasts 30 seconds.
Tools: Fire Totem]

future buff for shaman :P

edit : official shaman forumlarından aldım dalga gecmeye baslamıslar artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

apple said:
[quote=

Along the same lines as Stoneclaw Totem's "buff":
Totem of Totemic Empowerment 12% base mana Instant Cast, 2 min cooldown. Summons a totem with 5 health at the feet of the caster that increases the damage delt by your other totems by 100%. Lasts 30 seconds.
Tools: Fire Totem]

future buff for shaman :P

edit : official shaman forumlarından aldım dalga gecmeye baslamıslar artık :)

yok yok shamanlar sonunda wotlk ile gelen bir quest zinciri ile 5. elementi keşfedecek. bildiğin tahta dikecekler oraya, buff o tahtadan gelecek. hatta yeri gelirse o tahtayı topraktan söküp silah olarak da kullanabileceğiz CD si bitene kadar. enhancement treenin en son talenti olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Dailyler 100g vermiyor yanlız.

aklımdaki asıl sorun su 6 tane 70 im var ve canım sıkılmazsa sadece kolay questleri yaparak birkac saatte 400 g cok rahat cıkarıyorum. ama woltk gelince boyle rahat para kasamıcam. ne yapıcaz cok merak icindeyim. devlet bize yardım etsin...
Sosyal ağlarda paylaş

3 uncu charı kastım 2 sinde epic binek var 3 uncu ye normal li aldım epic kasmak baydı su anda butun charlar ve bankada toplam 6300 gold var 1 ay lık süre var para kasayımmı kasmayayımmı bilmiyorum sadece adadaki q leri yaparak toplama q i ile birlik te günde normalde bg daily de yaparsam 150-160 gold gibi geliyor yesillerle birlikte
pri-saman-rogue hangini 80 licem oda var bide
Sosyal ağlarda paylaş

apple said:
official shaman forumlarından aldım dalga gecmeye baslamıslar artık :)

dalga geçilcek hale de geldi yani artık. söz verdikleri değişikliklerin hiçbiri yok 3.0.2de. unleashed rage 2-3 ranke düşcekti, elemental dps bufflancaktı, SE&F bufflancaktı fln. bilmiyorum ne yapmaya çalışıyolar. ya yetiştiremediler betaya saklıyolar ya da takmıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage için yok. Diğerlerini daha her ağacı ayrı ayrı kontrol etmedim ama mage için fire-frostfire-frost ve arcane birbirine acayip yakın, farklı gear seviyelerinde ve tiplerinde (haste ağırlıklı, crit ağırlıklı, spell power ağırlıklı gibi) biri diğerini geçebiliyor ama arada %3-5'den fazla fark yok şuan hiçbirinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...