Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

o başka servera gitti bende dün frostmaneye götürdüm karakterleri :).
Wotlk da goldun çok sorun olcağını sanmıyorm ya tbcye geçtiğinde zaten 70 olana kadar 5k goldun oluyodu, gene aynı mantık yürütüyolar sanırım, 80 e kadar gene bi 5-10k toplarız rahat herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
15k mahmut.
5k kasmak tbc'de cok kolaydı, quest yaparak. simdi yine aynı sekilde quest yaparak 15k kasabilicez kolayca. zaten 10k'dan aşagı para ile wotlk'a giriyosanız tembelsiniz :P
wotlk'ta ilk zone'da yaptıgınız questlerden 20g kadar para geliyor ayrıca.

nayn yanlıs bilgilendirmeyelim ...

ilk zone questlerinden 20k XP egliyor gold degil :P

ilk zonedaki questlerden genelde 3-4 gold reward olaak geliyor,genel olarak gelen item rewardlar kullanıssız oldugu icin en cok para edeni secip satıyoruz/de ediyoruz.

wotlk da 70-76 arasındaki neredeyse butun questleri yaptım sonra instance farm a vurdum kendimi 1.5k gold gelmisti toplam.

wotlk da 70 cap i kalkacagı icin suanki SWP nin oralardaki daily questlerde para degil XP verecek ordan para kazanma olayıda ortadan kalkacak.

mamuth 15k+ gibi kirin tor yuzugu kirin tor rep. olmadan 8.5 k gibi bi para 1k gold da lvl 77 de alacagımız soguk havalardada ucarım ben olayına gidecek.

tavsiye : yapacak isiniz yoksa gold kasın, 10k+ ile wotlk a girin rahat edin, boş zamanlarınızda 200-300 arası insc. icin gerekli olan herblerden stoklayın.
Sosyal ağlarda paylaş

butun daily leri bilmiyorum Icecrown un buyusu bozulmasın diye adımımı atmadım uzerinden bile ucmadım onu expansion a saklıyorum yaptıgım Jc daily si var ondan 12g geliyo Wrymrest accord (kesin yanlıs yazdım) dailysinden 12g geliyo daily heroic dende 22 yada 24 g geliyor. genelde 12g per daily gibi geliyor bana *25 = 300 g eder, ha daily vardır belki 1 saat ugrastırıp 100g veriyodur onu bilmem :) ...
Sosyal ağlarda paylaş

bence icecrown bitmedi daha. adam gibi mob yok mesela citadelin çevresinde.

yine de storm peaks = win. oyundaki en güzel zone kesinlikle. yapılar inanılmaz büyük, ulduar var, temple of the storm var oyundaki en yüksek yapı. epic mountsuz burda quest yapacaklara şimdiden sabır diliyorum heh
Sosyal ağlarda paylaş

The_Delucian said:
toggie said:
15k mahmut.
5k kasmak tbc'de cok kolaydı, quest yaparak. simdi yine aynı sekilde quest yaparak 15k kasabilicez kolayca. zaten 10k'dan aşagı para ile wotlk'a giriyosanız tembelsiniz :P
wotlk'ta ilk zone'da yaptıgınız questlerden 20g kadar para geliyor ayrıca.

nayn yanlıs bilgilendirmeyelim ...

ilk zone questlerinden 20k XP egliyor gold degil :P

ilk zonedaki questlerden genelde 3-4 gold reward olaak geliyor,genel olarak gelen item rewardlar kullanıssız oldugu icin en cok para edeni secip satıyoruz/de ediyoruz.

wotlk da 70-76 arasındaki neredeyse butun questleri yaptım sonra instance farm a vurdum kendimi 1.5k gold gelmisti toplam.

wotlk da 70 cap i kalkacagı icin suanki SWP nin oralardaki daily questlerde para degil XP verecek ordan para kazanma olayıda ortadan kalkacak.

mamuth 15k+ gibi kirin tor yuzugu kirin tor rep. olmadan 8.5 k gibi bi para 1k gold da lvl 77 de alacagımız soguk havalardada ucarım ben olayına gidecek.

tavsiye : yapacak isiniz yoksa gold kasın, 10k+ ile wotlk a girin rahat edin, boş zamanlarınızda 200-300 arası insc. icin gerekli olan herblerden stoklayın.

evet yanlıs soylemisim. ilk zone'daki questten 20g nereye geliyor, 80 olduktan sonra demem lazımdı.

su anda level 60 questleri 2g verirken, wotlk'ta level 70 questleri iki katı 4g veriyor. aynı sekilde su anda level 70 questleri 10g veriyor, wotlk'ta da 80 dailyleri 20 ser gold verecek.

uzun lafın kısası epic mount icin girdigimiz zahmete mahmut icin girecez gibi bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...