Julifton Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Zlaneth said: Betayi geçtim normal serverlarda bile 2k ile oynuyorum ben. Wotlk hazırlığı mı nedir devamli donmalar var serverda.. Türk lagı bu server naabsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 EU betada questing yalan o yuzden Instance Ftw ... Instance serverları sorunsuz, ben retri olarak quest yaparak 2 haftada 3 lvl anca alabildim , sonra bi 10 gundur Holy oldum, Instance gruplarına bakıp looking for more da healer arayan gruplara yamanıyorum direkt, iste son 10 gunde aldıgım XP ile 78.87 oldum 2-3 gunede 80 olurum ondan sonrası zaten heroic/naxx etc ... Tavsiye ederim :) edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben char kopyalayamıorum queue dolu dio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bana da 7-8 gün önce invite gelmiş, daha yeni farkediyorum internet olmadığından :P Soracağım şey, clientı indirmek için torrent harici bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben sazan gibi ptr client ı indirdim wowwiki den lol aynı hatayı yapma :D bi de wotlk wiki die bi site var orda var sanırım patchler. ama ben blizz downloaderla sorunsuz 100kb/sec indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 toggie said: 1. hayır, berber dukkanları gelecek ve belli bir ucret karsılıgı sac sakal sekilleri ve renklerini degistirebileceksin. inanın en sevindiğim yanı bu oldu expansion da. Heskes copy-paste den çıkacak. Özgürce karater dizayn olursa :) Saç sakal yanında body şekillendirmesi de olursa dehşet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sadece saç sakal ama ya aoc gibi değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hozceri Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ee bende sakal yok o ne olucak hadi dwarf female olsam sakal olurda night elf female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya pardon yüz detayları işte sanıorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pekaziz said: Bana da 7-8 gün önce invite gelmiş, daha yeni farkediyorum internet olmadığından :P Soracağım şey, clientı indirmek için torrent harici bir site var mı? www.wotlkwiki.info'dan bulabilirsin. bu arada achievementlardan birinde "Guardian of Cenarius" title ödülü var. alabilmeniz icin cenarion circle ve cenarion expedition ile exalted olmanız gerekiyor. almak isteyenlere duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 artık baya rahat farmlanır herhalde cenarion circle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… scorch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yok yaw yine aynı olcak herkes bütün human male bir final fantasy karakteri tadında takılcak bir sepphiroth olcak (bloodelf saçları) nightelf saçları berbat seçim yorum yapmıyorum bütün gnomelar punkçı oluyor aha buraya yazıyorum (undead male saç modelleri...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bi sn ben undead saçı alamam ki gnome olarak ya da öyle oluo mu ben sadece hani ana karakter yaratma ekranındaki opsiyonlar oluo sanıodum oooo undead saçı oluosa gnome lock direk punk pembe ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cuce said: artık baya rahat farmlanır herhalde cenarion circle twilight moblarından dusen kagıtların 10 tanesi 500 rep veriyor. dusme oranı da gayet iyi, fazla zor değil yani. bi de aynı moblardan dusen cloth set var 3 parca onlarla yapılan questler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 eskiden o kadar cok vermiyodu sanırım, bide kesmesi zordu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 evet eskiden 150 falan veriyodu sanırım. melee ile iki vurusta alıyorum mobları. questlerdeki moblar da eskiden raidle yapılan moblar. su kristallerden summon ettigimiz moblar. simdi solo yapabiliyosunuz. tabi sonuncusu icin yine grup gerekir muhtemelen ama ona kasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 WoTLK'da kasacak çok şey var :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari druid e o title iyi gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Dworgian said: lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari druid e o title iyi gider :D Ben bi 70 olsam ah... Aslında böyle olunca eski 20 lik 40 lıklarda canlanacak. Heryere exaleted olmak için MC'ye bile girecek insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… scorch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Zlaneth said: Dworgian said: lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari druid e o title iyi gider :D Ben bi 70 olsam ah... Aslında böyle olunca eski 20 lik 40 lıklarda canlanacak. Heryere exaleted olmak için MC'ye bile girecek insanlar :D gogo mc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 scorch said: abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs Harbiden ha...cenarius öldü yetmedi cenarius un katili öldü üstünde yıllar geçti şimdi katilinin oğlunun emriyle questler yapçaz cenarius a guarding olmak yeni aklımıza geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 cenarius öldü ama biz hala burdayız yihaaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Oturanboaa said: scorch said: abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs Harbiden ha...cenarius öldü yetmedi cenarius un katili öldü üstünde yıllar geçti şimdi katilinin oğlunun emriyle questler yapçaz cenarius a guarding olmak yeni aklımıza geldi:D geç olsun güç olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cenarius ölmedi Emerald Dreamde yaşıyor Uygarlık savaşında Her gücü o aşıyor Bayrağı o taşıyor. toggie said: twilight moblarından dusen kagıtların 10 tanesi 500 rep veriyor. dusme oranı da gayet iyi, fazla zor değil yani. bi de aynı moblardan dusen cloth set var 3 parca onlarla yapılan questler var. Cenariondan şu questlere kasarken oyundan sıkıldım ve wowu bıraktım. Nasıl bi işkenceydi o grindler of edit : cenarius marşını melodisiyle birlikte söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 Sonraki 160.sayfa (Toplam 186 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sadece saç sakal ama ya aoc gibi değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ee bende sakal yok o ne olucak hadi dwarf female olsam sakal olurda night elf female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ya pardon yüz detayları işte sanıorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pekaziz said: Bana da 7-8 gün önce invite gelmiş, daha yeni farkediyorum internet olmadığından :P Soracağım şey, clientı indirmek için torrent harici bir site var mı? www.wotlkwiki.info'dan bulabilirsin. bu arada achievementlardan birinde "Guardian of Cenarius" title ödülü var. alabilmeniz icin cenarion circle ve cenarion expedition ile exalted olmanız gerekiyor. almak isteyenlere duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 artık baya rahat farmlanır herhalde cenarion circle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yok yaw yine aynı olcak herkes bütün human male bir final fantasy karakteri tadında takılcak bir sepphiroth olcak (bloodelf saçları) nightelf saçları berbat seçim yorum yapmıyorum bütün gnomelar punkçı oluyor aha buraya yazıyorum (undead male saç modelleri...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bi sn ben undead saçı alamam ki gnome olarak ya da öyle oluo mu ben sadece hani ana karakter yaratma ekranındaki opsiyonlar oluo sanıodum oooo undead saçı oluosa gnome lock direk punk pembe ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cuce said: artık baya rahat farmlanır herhalde cenarion circle twilight moblarından dusen kagıtların 10 tanesi 500 rep veriyor. dusme oranı da gayet iyi, fazla zor değil yani. bi de aynı moblardan dusen cloth set var 3 parca onlarla yapılan questler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 eskiden o kadar cok vermiyodu sanırım, bide kesmesi zordu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 evet eskiden 150 falan veriyodu sanırım. melee ile iki vurusta alıyorum mobları. questlerdeki moblar da eskiden raidle yapılan moblar. su kristallerden summon ettigimiz moblar. simdi solo yapabiliyosunuz. tabi sonuncusu icin yine grup gerekir muhtemelen ama ona kasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 WoTLK'da kasacak çok şey var :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari druid e o title iyi gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Dworgian said: lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari druid e o title iyi gider :D Ben bi 70 olsam ah... Aslında böyle olunca eski 20 lik 40 lıklarda canlanacak. Heryere exaleted olmak için MC'ye bile girecek insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Zlaneth said: Dworgian said: lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari druid e o title iyi gider :D Ben bi 70 olsam ah... Aslında böyle olunca eski 20 lik 40 lıklarda canlanacak. Heryere exaleted olmak için MC'ye bile girecek insanlar :D gogo mc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 scorch said: abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs Harbiden ha...cenarius öldü yetmedi cenarius un katili öldü üstünde yıllar geçti şimdi katilinin oğlunun emriyle questler yapçaz cenarius a guarding olmak yeni aklımıza geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 cenarius öldü ama biz hala burdayız yihaaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Oturanboaa said: scorch said: abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs Harbiden ha...cenarius öldü yetmedi cenarius un katili öldü üstünde yıllar geçti şimdi katilinin oğlunun emriyle questler yapçaz cenarius a guarding olmak yeni aklımıza geldi:D geç olsun güç olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cenarius ölmedi Emerald Dreamde yaşıyor Uygarlık savaşında Her gücü o aşıyor Bayrağı o taşıyor. toggie said: twilight moblarından dusen kagıtların 10 tanesi 500 rep veriyor. dusme oranı da gayet iyi, fazla zor değil yani. bi de aynı moblardan dusen cloth set var 3 parca onlarla yapılan questler var. Cenariondan şu questlere kasarken oyundan sıkıldım ve wowu bıraktım. Nasıl bi işkenceydi o grindler of edit : cenarius marşını melodisiyle birlikte söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar