Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EU betada questing yalan o yuzden Instance Ftw ...
Instance serverları sorunsuz, ben retri olarak quest yaparak 2 haftada 3 lvl anca alabildim , sonra bi 10 gundur Holy oldum, Instance gruplarına bakıp looking for more da healer arayan gruplara yamanıyorum direkt, iste son 10 gunde aldıgım XP ile 78.87 oldum 2-3 gunede 80 olurum ondan sonrası zaten heroic/naxx etc ...

Tavsiye ederim :)

edit : imla
Mesaj tarihi:
ben sazan gibi ptr client ı indirdim wowwiki den lol aynı hatayı yapma :D

bi de wotlk wiki die bi site var orda var sanırım patchler. ama ben blizz downloaderla sorunsuz 100kb/sec indiriyorum :D
Mesaj tarihi:
toggie said:
1. hayır, berber dukkanları gelecek ve belli bir ucret karsılıgı sac sakal sekilleri ve renklerini degistirebileceksin.

inanın en sevindiğim yanı bu oldu expansion da. Heskes copy-paste den çıkacak. Özgürce karater dizayn olursa :)
Saç sakal yanında body şekillendirmesi de olursa dehşet olur.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Bana da 7-8 gün önce invite gelmiş, daha yeni farkediyorum internet olmadığından :P

Soracağım şey, clientı indirmek için torrent harici bir site var mı?

www.wotlkwiki.info'dan bulabilirsin.

bu arada achievementlardan birinde "Guardian of Cenarius" title ödülü var. alabilmeniz icin cenarion circle ve cenarion expedition ile exalted olmanız gerekiyor. almak isteyenlere duyurulur :)
Mesaj tarihi:
yok yaw yine aynı olcak herkes

bütün human male bir final fantasy karakteri tadında takılcak bir sepphiroth olcak (bloodelf saçları)

nightelf saçları berbat seçim yorum yapmıyorum

bütün gnomelar punkçı oluyor aha buraya yazıyorum (undead male saç modelleri...)
Mesaj tarihi:
bi sn ben undead saçı alamam ki gnome olarak

ya da öyle oluo mu

ben sadece hani ana karakter yaratma ekranındaki opsiyonlar oluo sanıodum

oooo undead saçı oluosa gnome lock direk punk

pembe

ahahaha
Mesaj tarihi:
Cuce said:
artık baya rahat farmlanır herhalde cenarion circle

twilight moblarından dusen kagıtların 10 tanesi 500 rep veriyor. dusme oranı da gayet iyi, fazla zor değil yani. bi de aynı moblardan dusen cloth set var 3 parca onlarla yapılan questler var.
Mesaj tarihi:
evet eskiden 150 falan veriyodu sanırım. melee ile iki vurusta alıyorum mobları. questlerdeki moblar da eskiden raidle yapılan moblar. su kristallerden summon ettigimiz moblar. simdi solo yapabiliyosunuz. tabi sonuncusu icin yine grup gerekir muhtemelen ama ona kasamadım.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari

druid e o title iyi gider :D

Ben bi 70 olsam ah... Aslında böyle olunca eski 20 lik 40 lıklarda canlanacak. Heryere exaleted olmak için MC'ye bile girecek insanlar :D
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Dworgian said:
lich king gelmeden cenarius için gerekli exaledları olim bari

druid e o title iyi gider :D

Ben bi 70 olsam ah... Aslında böyle olunca eski 20 lik 40 lıklarda canlanacak. Heryere exaleted olmak için MC'ye bile girecek insanlar :D

gogo mc :D
Mesaj tarihi:
scorch said:
abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs

Harbiden ha...cenarius öldü yetmedi cenarius un katili öldü üstünde yıllar geçti şimdi katilinin oğlunun emriyle questler yapçaz cenarius a guarding olmak yeni aklımıza geldi:D
Mesaj tarihi:
Oturanboaa said:
scorch said:
abi cenarius öldü guardiani olsa ne olur :D koruyamamışsınız işte dfidsafdsafs

Harbiden ha...cenarius öldü yetmedi cenarius un katili öldü üstünde yıllar geçti şimdi katilinin oğlunun emriyle questler yapçaz cenarius a guarding olmak yeni aklımıza geldi:D

geç olsun güç olmasın
Mesaj tarihi:
Cenarius ölmedi
Emerald Dreamde yaşıyor
Uygarlık savaşında
Her gücü o aşıyor

Bayrağı o taşıyor.

toggie said:
twilight moblarından dusen kagıtların 10 tanesi 500 rep veriyor. dusme oranı da gayet iyi, fazla zor değil yani. bi de aynı moblardan dusen cloth set var 3 parca onlarla yapılan questler var.

Cenariondan şu questlere kasarken oyundan sıkıldım ve wowu bıraktım. Nasıl bi işkenceydi o grindler of

edit : cenarius marşını melodisiyle birlikte söyleyin.
  • Yeni Oluştur...