DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Greuther Furth 2 Werder 3 GOALS Valerien Ismael (og) 72 ----Paul Stalteri 17 Marcus Feinbier 74 ------ Johan Micoud 88 ------------------------ Ivan Klasnic 89 RED CARDS Umit Davala 81 kupa maçı [Bu mesaj DonCorleone tarafından 04 February 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DonCorleone tarafından 04 February 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DonCorleone tarafından 04 February 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 e si sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eee[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bence anlatmak istediği davala oyundan atılınca oyunun gidişatı değişmiş. yani adam kilit adammış :)[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ümit werdeydi demi lol o zaman[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 werder bu sene süper ama.. lider adamlar ligdeü bu arada hakan yakın da stuttgart a gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Evet werder müthiş gidiyor bu sene.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 galatasaray 2-0 yenmişti o adamları ehe süper müper değil demekki[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Holyman, 05 February 2004 01:11 tarihinde demiş ki: bence anlatmak istediği davala oyundan atılınca oyunun gidişatı değişmiş. yani adam kilit adammış :) evet kılıt adammıs atılınca kılıt cozulmus werder gol atmaya baslamıs demek sorun umıtte :)[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Mephisto_, 05 February 2004 20:31 tarihinde demis¸ ki: galatasaray 2-0 yenmis¸ti o adamları ehe süper müper deg?il demekki Bence de.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hazırlık maçlarını nie dikkate alıosunuz onu anlamadım bjk 2 senedir neredeyse bütün hazırlık maclarıı kaybetti hatta aek ve basel den 5 yedi.. adamlar gayet ii işte liderler liglerinde gelene geçene koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yanlız BJK sadece ligde iş yapıyor maalesef.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben aksini sölemedim zaten.. werder bremende sadece ligde iş yapıor zaten.. arkadaşlar iyi takım değil dediler de sadece bi hazırlık maçına bakarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar