Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ya gaza geldim rüyamda gördüğüm bir olayı mod yapmak istedim.. Level'da bir sayısında basit bir mödül anlatmış.. ondan başlıyım dedim.. bitirdim.. ama successfull yapamadım.. yeni baştan bir mod yapıyım dedim, odaları yapmayı beceremedim.. bir oda yapsan silinmiyor çok karışık.. yardım edin çok gazlıyım[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Eraser'ı kullan. Eraser ile olmuyorsa wall koyarak yoket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eraserla olmuyor.. wall deneyim bir de..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar