kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 var mı bu deneyimi yaşayan? tamam hiçbir şey sonsuza dek sürmeyecek orası kesin, ya terk edicez ya da edilecez ama ne kötü şeymiş ya. ilk olduğundan mı bilmiyorum terk edildikten sonra hiç bir duygu belirtisi olmadı, ne üzülebildim ne de sevinebildim anlamadım 1.5 hafta geçmesi üzerinden olayın hala aptal gibiyim. dipnot: yaklaşık bi sene önce benim terk ettiğim birisiydi ama sonradan yaşadığım pişmanlığı bir ben bilirim. yaklaşık 1 sene boyunca tekrar bişeyler yaşamaya çalıştık ama haliyle olmadı. bu sefer terk eden o oldu, basit düşünerek intikam aldığını söylemek istemiyorum ama elimde başka seçenek kalmıyor maalesef. son olarak; dido-white flag i know you think that i shouldn't still love you, i'll tell you that. but if i didn't say it, well i'd still have felt it where's the sense in that? i promise i'm not trying to make your life harder or return to where we were well i will go down with this ship and i won't put my hands up and surrender there will be no white flag above my door i'm in love and always will be i know i left too much mess and destruction to come back again and i caused but nothing but trouble i understand if you can't talk to me again and if you live by the rules of "it's over" then i'm sure that that makes sense well i will go down with this ship and i won't put my hands up and surrender there will be no white flag above my door i'm in love and always will be and when we meet which i'm sure we will all that was then will be there still i'll let it pass and hold my tongue and you will think that i've moved on.... well i will go down with this ship and i won't put my hands up and surrender there will be no white flag above my door i'm in love and always will be well i will go down with this ship and i won't put my hands up and surrender there will be no white flag above my door i'm in love and always will be well i will go down with this ship and i won't put my hands up and surrender there will be no white flag above my door i'm in love and always will be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hacı naptın ya, bugün böle bunalım görünmüyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 İntikam almamıştır sen onu terk ettiğinde çok üzüldüğü için yine ilişkinin kötüye gittiğini düşündüyse yine aynı şeyleri yaşamamak ve bu sefer kendini korumak için erken davranmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 intikam denemez tabi de bilinçaltında o vardır muhtemelen sen bile düşündüğüne göre. senin durumunun aynısı benim de başıma geldi ayrıca, ben atlattım diyebilirim artık. okulda sürekli görüyoruz birbirimizi kafamızı çeviriyoruz haliyle, kötü bir durum ama insan alışıyor. geçeceğine inandır kendini önce gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ginaly said: hacı naptın ya, bugün böle bunalım görünmüyodun? abi iyiydim esasında taa ki mayfest alanında onu görene kadar. sabah 8.40 ta sunum vardı zaten gece 4 gibi uyuduk, dolayısı ile alkol olayı da yalan oldu alamadık bişeyler. hava da bi kasvetliydi üstüne onu görünce temelli midem bulandı. gittim sonra eve, hayatta en güzel yaptığım şeyi yaptım sorunlarımdan kaçmak için, uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 aga uyu ya. gereken şey zaman. zamanın geçmesi için de uyumak lazım. gayet güzel bişey bence. belli bi zaman sonra eninde sonunda unutacan işte. unutursun. en azından bir gün unutacağını bil. o da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 A MOTHAFUCKIN' CHAINSAW!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 WHAAT?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 CHAINSAAW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 what ever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 maaan. janms beybifeysim uzmesinler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bırak gitsin yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 geçen yaz 1,5 yıllık sevgilim terk etmişti beni =) hem de ben ona nasıl ayrılmak istediğimi söylesem diye düşünürken. Nası bi saçmalıksa pişman oldum,devam etmek istedim,3 günde 5 kilo vermeyi ve bi hafta falan her gün 7saat durmadan ağlamayı falan başardım :PpP Salaklıktı yani.. 4 ay önce filan ikimiz de yeni sevgililerimizle g.t kadar bi koridorda karşılaştık,konuştuk tanıştırdık falan.Gerçi elim ayağım karışmıştı,dizlerim falan titremişti duygusal olarak pek bişi hissetmediğim halde.İlk bi-iki görmede olur öle hezeyan. Şimdi hala karşılaşıp duruyoruz yolda,üniversite ortamı,okulda,metroda,cafede bi yerde kesin karşılaşıyosun. Şimdi iyi ki olmuş bitmiş diyorum,birbirimizin hayatını sömürüyoduk. Yeni birini sevdiğin zaman tamamen biticek,o zamana kdr sürekli abuk abuk şeylerden onu hatırlıcaksın,giderek azalcak ama olucak hep.Zaman..o kadar.. edit:o şarkıyı ben de bloguma yazmıştım o günlerde,sürekli dinliodm fln.Yalan olur o bi kaç ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Geçmiş olsun kingpin, ne desek boş yani. Zaman herşeye ilaç işte, geçer bu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 nileppezdel said: Geçmiş olsun kingpin, ne desek boş yani. Zaman herşeye ilaç işte, geçer bu da.. zaman baba yetisir imdadina (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ammaaan giden gitsin, salla yaa, hayat her türlü devam eder... terk eden, gözyaşını haketseydi, zaten terketmezdi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kingpin said: hiçbir şey sonsuza dek sürmeyecek orası kesin, ya terk edicez ya da edilecez ama ama sı yok kanka öle işte o yüzden bu ilkse tecrübe olur işte kaptırmassın kimseye bölece kaybeden taraf olmassın senden bi önce çktıgıyla senden ayrıldıktan hemen 1 ay sonra falan çıksa bu acı bikoyma hissi uyandırır ama intikam olarak bakma gerçekten yürümemiştir ona göre bitirmiştir. Güçlü ol nasıl olsa geççek 1 hafta falan uzun zaman aman aman mujkk kankujitsu sıkma canını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 birisi böle yarım kalsın yada ne biliyim hazır olmadan ilişkisi bitsin, buruk olsun, hemen kendi yaşadığım benzer şeyler aklıma geliyor yaşadığım sıkıntılar, sorunların çözümsüzlüğü, sürecin sancılı ve uzun oluşu, kişi adına çok üzülüyorum.. Hep uyumanı tavsiye ederim, çok fazla da kendi kendinle kalamaya, içki içmemeye dikkat et , geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben de terk edildim çok fena..hem de hak etmiyodum!! evet zaman sanırım gerçekten en iyi ilaç; bende pek işe yaramadı heralde biraz daha lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 zaman geçer, baştan aşık olursun, süreç zor da olsa sonuç olumlu olur. oluyor. ha kalmaz mı kalır, ama anımsar iki dudak bükersin yani. ya da gülümsersin, ne bileyim artık. önümüzdeki kızlara bakacağız deyip bitireceksin. ben kızlara bakmadım tabi de sdf. ama aşk güzel, aşk cici. yaşayın, yaşatın. gömme kafanı kuma. durmak yok, yola devam!!1! afsdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 gömme kafanı kuma güzelmiş utop. hehe yaklaşık 8 aydır kafam kumda benim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yeri dolar, üzülecek bişi yok be olum. her türlü biri gelecek onun yerine, hatta daha fazla seveceksin ondan. tecrübeyle sabit : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=0QD3YofALXM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Yutup bizde yasaklı Şükrü, gençlerin aklını çelme şeytanın işiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben göremesem de biliyorum, ben de aynısını koyacaktım yutup açık olsa, ama farklı versiyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar