sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Selamlar aynı acc ıcerisinde olan alt charımı boostlama ımkanım varmı main ile bir mesajda gormustum arkadasın biri yazmıstı boostluyorum diyerekten bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hayır tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Şöyle bir şey okmustum 2. bı kısı tarafından 2 charıda partye aldırıosun ornek sm ye gırıom 2 charıda dungeona sokuyorum(bu arada charlara login olurken direk alt+f4) bossu kesıom mainle alta lootu alıyorum tam hatırlamıyorum nasıldır nasıl yapılır diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bir accounttan sadece 1 char aynı anda online olabilir. Dediğiniz için 2. bir account alıp charlardan birini oraya koymanız lazım ki aynı andaonline olabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 logout olurken shifte basılu tut.tek elin şiftte kalsın. sonra masaüstünügösteri tıkla alttan 2. wowu ac aynı aacc ile gir acc ekranından altını seç oyuna girince şifti bırak artık ikisiyle de oynayabilirsin. hatta ekranı 2 ye böl windowed modda solda main sağda alt olsun kolay geçiş saglarsın 640-640 ekran rahat oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ctrl ile yaparsan tek tek seçmen lazım accountları ama shiftle seçersen hepsini bir seferde seçersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 valla rogue altimi boostlarken arkadasin mage i ile giriyordum. rogue un oldugu wow daki tum ayarlari sonuna kadar kapatip window mode da gecirip asagi indiriyordum. sonra mage ile girip dagitiyordum :D alt chari cok fazla yaklastirmana gerek yok bi yerde sabit tutup kesecegin moblari biraz yaklastir. sm guzel bir secim boost icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben kendimi boostluyordum tek acc, alt charla giriyorsun birini partiye alıyorsun sonra offline olup , mainle giriyorsun diğer adama invite attırıyorsun bu şekil istanceyi temizliyorsun bossun çok az hpsi kala offline oluyorsun , altlar girip kesiyorsun lootuda kapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Hadi oldu da bir şekilde combatta log out yapabildin diyelim, altla girdiğinde main log out olmuş olur, boss combattan çıkar, HPsi tamamen dolar, gelir altına çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ulen arcane sen bizden yana mısın bosstan yana mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bossu oldurup sonra loota giriceksin altla, o zaman belki olur, o shifte basili tutma olayini ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bazen dc olduğunda mesela delay var karakter oyundan çıkmadan.mesela geçen archi tanklarken dc yedim geri döndüğümde hala tanklıyordum.aynı sistem bosslar kesilir ama yapamazsan lootlar rezil olur. gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Valla mage portalları için işe yarıo(du) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hiç unutmam bizim tank Fathom lordu 3 addi kesilene kadar offline tanklamıştı >:D< olabiliyor bazen. edit: typ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar