Narbonzar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ediz1 said: merhaba bilen vasa yardimci olabilirmi ben game.co.uk dan pre order yaptim ve orda bonus binek ve 8 slot canta verildigi yaziyordur suan early acc icin aoc sitesinde pre-order keyinizle girip early acc alabilirsiniz(para vererek) peki bu game.co.uk dan nasil pre-order key alabilcem yada bu islem nasil oluyor tesekkurler not..game.co.uk mail attim 2 kere hala bir cevap alamadim game.co.uk Türkiye'ye gönderiyor mu? Shippinge baktım yoktu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ya ben nerden alim oraya gidip o kadar para vermem =( http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160237974971 bu var ebayde EU serverında early access oluyomuş ama US serverında veriyomuş Mammooth u sadece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Narbonzar said: ediz1 said: merhaba bilen vasa yardimci olabilirmi ben game.co.uk dan pre order yaptim ve orda bonus binek ve 8 slot canta verildigi yaziyordur suan early acc icin aoc sitesinde pre-order keyinizle girip early acc alabilirsiniz(para vererek) peki bu game.co.uk dan nasil pre-order key alabilcem yada bu islem nasil oluyor tesekkurler not..game.co.uk mail attim 2 kere hala bir cevap alamadim game.co.uk Türkiye'ye gönderiyor mu? gondermiyor turkiyeye ben almanyadan bi akadasin adresine istedim o bana ucakla gondericek kutuyu :)) bonuslari icin aldim game.co.uk den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 funcom a mail atmistim game.co.uk icin key gonderilmedi diye cevap gondermisler biz yardimci olamayiz diye bide alttaki bilgiyi vermisler paylasiyim dedim (bende tekrar mail attim yardimci olamayiz diyorsunuz ama sizin listenizde bu firma yardimci olmaniz gerekmiyormu dedim bakalim ne cikicak) bilgi :: If you already have your key and have a question about the Early Access or PreOrders- If you have purchased the early-acccess option you will be able to download the client starting on May 10th. There should be an access link for this download on your account page on the day after that day. If you have not purchased the Early Access option the download should become available on or after May 17th. This date is potentially subject to change. The account page can be found at: https://register.ageofconan.com We appreciate your enthusiasm and look forward to seeing you in Hyboria soon! Good luck and happy adventuring! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ GM Sojourn www.ageofconan.com "May fuzzy kittens purr for you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 olm bizde aldik burdanda cok abu ksabuk bisey cikti key yerine. error falan veriyor size nasil geldi key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 abi keyi düzgün göremiyosan önceki versiyonu çalıştır diye bişi var sitede ordan bakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ordanda cd key delivery error verior image i acinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sadece 9 dolarlığı alsam sadece early access vermezler mi ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… managerx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 GwindonSurion said: sadece 9 dolarlığı alsam sadece early access vermezler mi ya öf hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende burdan alıcam arkadaşlar almş sağlam site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hello, We are sorry to inform you that we just ran out of stocks on Age of Conan: Hyborian Adventures EU Pre-sell Keys. Estimated time of arrival for new stocks is less than 24 hours. We will send the pre-sell key as soon as we get them in stock. We apologize for this inconvenience. Sincerely, Gamersloot.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 http://stores.ebay.co.uk/AllStar-Dental-Supplies buradan pre order key alıp açışta early access i alabilirsiniz ben öyle yaptım US serverında war mammooth veriyo:D EU serverında geçerli değil ama early acces EU için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Dün akşam 11'de ısmarladım. Aynı mail bana da geldi ama 10-12 saat dediler bana. 17 saat oldu hala haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 peki böyle başka site varmı gamersloot gibi güvenilir sadece cd key yollayan erken numara ile birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 işte ben e-bay den aldım o key i CE yi zaten almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ebay us diyor herkes senin aldıgın sorunlu zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 The launch date for early access in Europe has been moved forward! Both the US and EU servers open on the 17th of May (5pm GMT). This date used to be the 20th for the EU servers, thus European players are now getting 6 days of early access until the regular launch on May 23rd!Play 10 Days of Free game time (must purchase full version after) Begin downloading the game client software and installing as early as May 14. Then you may create a character and begin playing on May 17, 3 days before the commercial release on May 20 said: böyle diyo both diyo=) bu sorun baya kişide var bi bende yok ama =/ iyiki de bi bende yok kavga çıkarırdım:D adama da mail atmıştım works in both dedi sadeec mamut US içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Aha play.com 'dan yolladılar key'i. Gamersloot'tan gelene kadar iptal ettirmiyeyim demiştim. Gamersloot'takini iptal edebilir miyim bilen var mı? Edik: Bu arada mamut yerime rinom oldu oley. Herkes mamutla gezerken ben hava atcam. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gamersloottan alan herkesin mamutu mu oldu? benimki US serverında üü =( ben de bedava içki içim bari napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… raider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 biraz önce bende gamersloot dan aldım. aradıklarından 5 dk sonra cd key geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gamersloot stoklara sokmuş keyleri banada bu sabah geldi. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 funcom a mail atmistim game.co.uk icin key gonderilmedi diye cevap gondermisler biz yardimci olamayiz diye bide alttaki bilgiyi vermisler paylasiyim dedim (bende tekrar mail attim yardimci olamayiz diyorsunuz ama sizin listenizde bu firma yardimci olmaniz gerekmiyormu dedim bakalim ne cikicak) bilgi :: If you already have your key and have a question about the Early Access or PreOrders- If you have purchased the early-acccess option you will be able to download the client starting on May 10th. There should be an access link for this download on your account page on the day after that day. If you have not purchased the Early Access option the download should become available on or after May 17th. This date is potentially subject to change. The account page can be found at: https://register.ageofconan.com We appreciate your enthusiasm and look forward to seeing you in Hyboria soon! Good luck and happy adventuring! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ GM Sojourn www.ageofconan.com "May fuzzy kittens purr for you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 olm bizde aldik burdanda cok abu ksabuk bisey cikti key yerine. error falan veriyor size nasil geldi key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 abi keyi düzgün göremiyosan önceki versiyonu çalıştır diye bişi var sitede ordan bakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ordanda cd key delivery error verior image i acinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sadece 9 dolarlığı alsam sadece early access vermezler mi ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 GwindonSurion said: sadece 9 dolarlığı alsam sadece early access vermezler mi ya öf hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende burdan alıcam arkadaşlar almş sağlam site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hello, We are sorry to inform you that we just ran out of stocks on Age of Conan: Hyborian Adventures EU Pre-sell Keys. Estimated time of arrival for new stocks is less than 24 hours. We will send the pre-sell key as soon as we get them in stock. We apologize for this inconvenience. Sincerely, Gamersloot.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 http://stores.ebay.co.uk/AllStar-Dental-Supplies buradan pre order key alıp açışta early access i alabilirsiniz ben öyle yaptım US serverında war mammooth veriyo:D EU serverında geçerli değil ama early acces EU için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Dün akşam 11'de ısmarladım. Aynı mail bana da geldi ama 10-12 saat dediler bana. 17 saat oldu hala haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 peki böyle başka site varmı gamersloot gibi güvenilir sadece cd key yollayan erken numara ile birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 işte ben e-bay den aldım o key i CE yi zaten almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ebay us diyor herkes senin aldıgın sorunlu zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 The launch date for early access in Europe has been moved forward! Both the US and EU servers open on the 17th of May (5pm GMT). This date used to be the 20th for the EU servers, thus European players are now getting 6 days of early access until the regular launch on May 23rd!Play 10 Days of Free game time (must purchase full version after) Begin downloading the game client software and installing as early as May 14. Then you may create a character and begin playing on May 17, 3 days before the commercial release on May 20 said: böyle diyo both diyo=) bu sorun baya kişide var bi bende yok ama =/ iyiki de bi bende yok kavga çıkarırdım:D adama da mail atmıştım works in both dedi sadeec mamut US içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Aha play.com 'dan yolladılar key'i. Gamersloot'tan gelene kadar iptal ettirmiyeyim demiştim. Gamersloot'takini iptal edebilir miyim bilen var mı? Edik: Bu arada mamut yerime rinom oldu oley. Herkes mamutla gezerken ben hava atcam. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gamersloottan alan herkesin mamutu mu oldu? benimki US serverında üü =( ben de bedava içki içim bari napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 biraz önce bende gamersloot dan aldım. aradıklarından 5 dk sonra cd key geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gamersloot stoklara sokmuş keyleri banada bu sabah geldi. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar