SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Böyle bir topic aradım ama buladım. Sam arkadaşımızın da acısının hala taze olduğunu bildiğim için bir paylaşım topic'i açmaya karar verdim: Yani ünlü, hepimizin duymuş olabileceği anime serilerin yada filmlerde seiyuu yada yapım staff'ı olarak bulunup aramızdan ayrılanlar: Benim en çok üzüldüğüm Hirotaka Suzuki'dir (Bright Noah) askerdeyken almıştım ölüm haberini çok üzülmüştüm. İlginç olanı Z Gundam Movie III için kemoterapiye ara verip yeni diyalogları seslendirmiş olması idi. Vakitsiz ayrılıp beni diğer üzenler You Inoue (Sayla Mass) ve Kaneto Shiozawa (Maquave), bir de yakın zamanda ayrılan BONES kurucusu ve Gundam 0083 staff member olan Hiroshi Osaka var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 seiyuu sayılmaz ama Avatar'da Iroh'u seslendiren Mako üzdü beni. çok tonton adamdı yaw. (sesinden şeyettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 evet cidden hirotaka suzuki'nin ölüm haberi üzmüştü beni, sanırım o günlerde en son naruto movie'de baş kötüyü seslendirirken duymuştum kendisini. yeni bir rurouni kenshin'de saitoh olarak onun sesini duyamayacağımı düşünmek kalbimi kırmıştı doğrusu. gene böyle trajik bir hissi geçen aylarda kei tomayama ve seslendirdiği amiral yang wen-li için yaşadım, logh'un yeni serilerinde başka birisi seslendiriyormuş. henüz duyamadım onun konuştuğu bölümlerin altyazısı çıkmadığından ama benim için o ses o karakterin kişiliğini birebir yansıtıyordu. işte bazen düşünüyorum da, o karakterin kişiliğini bilhassa zenginleştiren bizatihi bu olağanüstü yetenekler. öyle ki manga okurken zaman zaman kendimi o sözleri nasıl söylerdi diye d üşünürken, kafamın içinde konuşmalarını, tonlamalarını canlandırırken buluyorum bazı karakterler için. :) toprakları bol olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mako :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Acı kayıplarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bu hafta da 24 yaşında bir arkadaş aramızdan ayrıldı. (Sailormoon müzikal aktristi ve Battle Royale II oyuncusu, Mermaid Melody OP'larının tema şarkısı seslendiricisi) Miyuki Kanbe (1984-2008) Huzur içinde uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 benden bile gençmiş, yazık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ağustos 4 te Eri Kawai vefat etmiş. Uzun zamandır hastaymış zaten, hastanede son kez gözlerini kapatmış. Valla Aria OSTsi dinleyen varsa bilir hatunda meleksel bir ses vardı. Özellikle Vocal Song Collection daki Mangetsu no Doruchie artık farklı bir hüzünle dinliyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Dün itibriyle Osamu ICHIKAWA hakkın rahmetine kavuşmuş. 08th MS Team'deki Norris Packard rolüyle sevmiştim kendisini. Unutulmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-05-26/guin-saga-author-kaoru-kurimoto-passes-away-at-56 Guin Saga'nın yazarı Kaori Kurimoto dün itibariyle aramızdan ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=1270 Kaze no Stigma romanlarının yazarı Takahiro Yamato dün itibariyle vefat etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Do You Remember Love?'un bestecisi Kazuhiko Katoh, Nagano'daki bir otel odasında kendini asarak intihar etmiş. http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-10-17/do-you-remember-love-composer-kazuhiko-kato-found-hanged Sözün bittiği yerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 allah tahsilatını affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Daisuke Gori evinde olu bulunmus bileklerine keserek intehar etmis cok iyi kotu adam rolleri vardi ya uzuldum :/ en meshuru tekken in heihachi mishimasini seslendirdi adam kac senedir, gundamda dozle zabi ile bask om u seslendirmisti tekken heihachi siz kaldi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 SturmVogel said: Bu hafta da 24 yaşında bir arkadaş aramızdan ayrıldı. (Sailormoon müzikal aktristi ve Battle Royale II oyuncusu, Mermaid Melody OP'larının tema şarkısı seslendiricisi) Miyuki Kanbe (1984-2008) Huzur içinde uyu. cok gencmis fotoda da cok guzel cıkmıs tanımam ama cok uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hayda.. yazık olmus derdi neymis acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar