Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapım ekibi ve seiyuu'lardan aramızdan ayrılanlar...

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir topic aradım ama buladım. Sam arkadaşımızın da acısının hala taze olduğunu bildiğim için bir paylaşım topic'i açmaya karar verdim: Yani ünlü, hepimizin duymuş olabileceği anime serilerin yada filmlerde seiyuu yada yapım staff'ı olarak bulunup aramızdan ayrılanlar:

Benim en çok üzüldüğüm Hirotaka Suzuki'dir (Bright Noah) askerdeyken almıştım ölüm haberini çok üzülmüştüm. İlginç olanı Z Gundam Movie III için kemoterapiye ara verip yeni diyalogları seslendirmiş olması idi.

Vakitsiz ayrılıp beni diğer üzenler You Inoue (Sayla Mass) ve Kaneto Shiozawa (Maquave), bir de yakın zamanda ayrılan BONES kurucusu ve Gundam 0083 staff member olan Hiroshi Osaka var.
Sosyal ağlarda paylaş

evet cidden hirotaka suzuki'nin ölüm haberi üzmüştü beni, sanırım o günlerde en son naruto movie'de baş kötüyü seslendirirken duymuştum kendisini. yeni bir rurouni kenshin'de saitoh olarak onun sesini duyamayacağımı düşünmek kalbimi kırmıştı doğrusu.

gene böyle trajik bir hissi geçen aylarda kei tomayama ve seslendirdiği amiral yang wen-li için yaşadım, logh'un yeni serilerinde başka birisi seslendiriyormuş. henüz duyamadım onun konuştuğu bölümlerin altyazısı çıkmadığından ama benim için o ses o karakterin kişiliğini birebir yansıtıyordu. işte bazen düşünüyorum da, o karakterin kişiliğini bilhassa zenginleştiren bizatihi bu olağanüstü yetenekler.

öyle ki manga okurken zaman zaman kendimi o sözleri nasıl söylerdi diye d üşünürken, kafamın içinde konuşmalarını, tonlamalarını canlandırırken buluyorum bazı karakterler için. :)

toprakları bol olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...