-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Coca Cola Zero , Akmina Limonlu Maden Suyu gibi meşrubatları tüketirken , yutmayıp ağzımda tutmayı ve daha sonra ağzımı açarak evde koşturmayı , bu sırada ağzımdan çıkan fışır fışır sesleri dinlemeyi çok seviyorum. Ne yapmalıyım ? ( Montla sıçtım geçmedi )
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 o kadar kasma patlayan şeker al. sıvı bu dökülür
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Quine-McCluskey_algorithm
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Coca Cola Zero , Akmina Limonlu Maden Suyu gibi meşrubat al, yutma ağzında tut ve daha sonra ağzını açarak evde koştur ki ağzından fışır fışır çıkan sesleri dinleyebil.
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 eskiden sarıkız sodaları vardı azcık şişirilmiş balona bir şişe soda biraz fare yapıştırıcısı(eczanelerde oluyo)karışımından koyup heyvon gibi çalkalardım sonrada kızlara atardım o dönemde elim kız eline deymedi pipim mermer gibi oldu
Öne çıkan mesajlar