Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suratsızlık

Cynthia

Öne çıkan mesajlar

bugün eskilerden bir arkadaşım suratsız dedi bana..

"ne demek istedin?"

"gülmeyen, gülümsemeyen, sevgiyle bakamayan biri."

bunları kastetmiş. sevgiyle bakmak sevmenin bir şartı mıdır? ya da gözlerin gerçekten de bu kadar şey anlatması sadece şairler arasında yaşatılan tutulan bir efsane midir?

megaloman olmadığım kadar güzelim de, fiziksel bir sorunum yok. sırf nadir ama içten güldüğüm için kalbimin biri tarafından kırılmış olması sanki biraz haksızlık gibi.

"umrumda değil, istediğimde gülerim gerisi tınnn.."

böyle diyemiyorum. umrum çok alıngan, umursuyorum çoğu şeyi. peki, ee diyeceksiniz belki. ben de diyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz yüz kaslarını geliştir, onu diyenden bin kat daha güleryüzlü olursun
insan sürekli yarışma programlarında arka planda danseden kızlar gibi gülmek zorunda değil, içinden geldiği gibi davranmak en güzeli, gerçek olmayan bir ifadenin samimiyetsizliğinden çok daha fazla tercih edilir

sevgiyle bakmak olayı tam emin olmamakla birlikte şöyle bişey sanırım; göz kapaklarını iyicene açıp, ışık gelen tarafa dönüp göz bebeklerindeki parlaklığı arttırp, hafif uzaklara odaklanıyormuş gibi yapıp, boynu biraz eğmek filan gibi bişey herhalde

bunların dışında, sürekli aynı yüz hali insana normal geldiğinden değişiklik olması açısından;
ehh biraz da herkesin, lan herhalde burda gülmem gerekiyor dediği durumlar için rol kesmek fena olmaz. fotoğraf çekiliyor şeklinde düşün
bu arada kızsın diycem ama bu topic pek bir kızın açıcağı türden değil doğuştan kodlanmış bir özellik olması lazım neyse kayıtlara geçmesi açısından soruyorum.

foto olayı

http://www.facebook.com/photo.php?pid=553352&id=537571409&ref=mf
insanlığın temel kurallarından biri de foto çekilirken haber vermek, sonra hazırlıksız yakalanınca böyle uygunsuz pozlar ortaya çıkıyor, o deil de harbi harbi gülmüş gibi duruyorum, ciddi bir probleme işaret ediyor olmasından dolayı korkuyorum, doktora gitsem iyi olcak.

Sosyal ağlarda paylaş

Ağabeyimin düğünüydü gelen misafirler olsun konuklar filan herkese böyle bir güler yüz göster et.Koca gün pişmiş kelle gibi sırıtarak geçti.O günün ardında yaklaşık bir-iki gün yüz kaslarımda yoğun bir egzersizin ardından oluşan kaslarda ki ağrıyı hissettim .Genelde bende mahkeme duvarı gibi dolanırım ortalıkta ama güldüm mü efsane gülerim dersem o da yalan olur her neyse asfsdasd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bunları kastetmiş. sevgiyle bakmak sevmenin bir şartı mıdır? ya da gözlerin gerçekten de bu kadar şey anlatması sadece şairler arasında yaşatılan tutulan bir efsane midir?

Böyle birşey gerçekten var, ve karşımdaki insanların en azından bazılarında bunu gerçekten görebildiğim için şanslı olduğumu düşünüyorum.

Dünyadaki en güzel görüntüdür size sevgiyle bakan iki göz :)
Sosyal ağlarda paylaş

insanı etiketlemek hemen hemen her insan evladı için zevk verici, ego tatmin edici, kolaya kaçan, aşağılık bi hobidir.

suratsız, yüzsüz, vurdumduymaz, kaba, çıtkırıldım, uçuk, garip, şıpsevdi, yollu, motor vs. gibi

diyemezler ki hoca benim karşımda ki insanı derinlemesine incelemeye, analiz etmeye ne zekam ne de vaktim var ben seni kendi standartlarım içinde bi kalıba sokayım, hem senin kalbini kırayım hemde uzun süre bi bununla meşgul ol. uğraşı olur sanada hobi olur ne güzel. benim senden daha çok önemsediğim düşüncelerim var zaten.

boşver. etiketleyen insan düz insandır üzülmeye değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

bende insaları çok kalıba sokarım ama aslında yanlış, sessiz sakin davranır,sorunlu bu derler, konuşcak bişeyin yoktur, içine kapanık bu derler, az konuşayım konuştuğumda doğrruyu söliyim dersin , buda çok sinsi derler, güleryüzlü olayım dersin, yılışık derler, günaydın dersin bana aslıyor derler, hiç bişey demzsin bi günü bir gününe uymuyor derler, dışa dönük olayım dersin bna güvenilmez derler.. hayatta kimseyi karakter anlamında tatmin edemzsin. bu kesin..
bende açıkcası suratsız insalara hiç tahamül edemiyorum, böle enerjimi alıyorlar sanki, geliyorlar hiç bişey demden suratsızca ortamıda terk etmeden saatlerce sana bakıyorlar, geriliyorum durdukça o kişi çevremde.. bığğğyy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...