Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Şimdi bizim evin tel no su 212 ile başlıyo. Ankaradan tv8 de bi programa katılmak isteyen dangozlar "0" a basmadan direk 212 ye abandığı için sürekli bizim evi arıyolar. 1 yıldır falan oluyo sanırım bu. bu sabah yine dangoz bi teyzemizle karşı karşıyaydım. normalde tv8i arayanlar hep yüzsüz görgüsüz insanlar oluyo sanırım ki dialog %90 şöyle gelişiyo ben: buyrun o: ben dıbıltak programı için aramıştım ben: yanlış numara bayan o: tv8 değil mi orası? ben: hayır burası ev bayan o: istanbulu aramıştım ben ama ben: hayır bayan yanlış o: *ÇAT yüzüme kapatır* amma velakin bu sabah biraz farklı oldu. dangoz teyzemiz bütün masumiyetiyle programa katılmak istediğini söylediğinde saat 8:00 idi. dün gece saat 4:00 de yattığımı, alkolün cılkını çıkardığımı, üstüne hayatımın en boktan dönemlerinden biri olduğunu, o boktan dönemlerin en boktan günlerinden birinde olduğumu düşününce duygusal ve sabır istihap haddimi geçti. ve ortaya: ben: efendim teyze: ben dımbıltak programı için aramıştım ben: tabi isim alayım teyze: şipiltok çıtıkırılır ben: hangi şehirden katılıyosunuz teyze: ankara ben: size ulaşabileceğimiz bi telefon numarası alabilir miyim (Buraya kadar amacım sadece telefonunu ele geçirip gün boyu intikam almak) teyze: 0532xxx... ben: Afedersiniz sabit telefon numarası olmak zorunda. teyze: Sabit telefon mu? Cep telefonu olmaz mı? ben:LAN SENİN *DBIIIIIIIIIIIIIT* LAN *DIIIIIIIIIIIIIIIIT* SABİT TELEFON DİYOSAK Bİ BİLDİĞİMİZ VAR *DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT* *DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT* YAYIN HAYATINDAN SOĞUTTUNUZ *DBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT* *Yüzüne kapatma efekti* (edilen küfürler gayet hardcore efendim belirteyim) bi anda aklıma gelen bu müthiş rahatlama yönteminden sonra sevinçten uyuyamadım. utanmıyorum ayrıca. tv8 yayın akışını ezberleyip daha gerçekçi şeyler yapmayı planlıyorum. tatil kazandınız istanbuldaki merkezimize gelip alın ödülünüzü falan. yutarlarsa ne ala. Daha şeytani planları olan varsa açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Programa katılımcı olarak çağır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 HAhah süpermiş. Bence çok kötü yapmışsın. Böyle fırsat insanın eline kolay geçmez, pozitif düşün, çok iyi işletebilirsin. Yanlış numara çevirdikleri için hakediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bizim evin telefonunu da bi ara bi gazetede çıkarmışlardı,bi ev satışı ilanının altında. Satmaktan vazgeçtiğimi falan söylüyodum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 - Bir boy, bir portre fotoğrafınızı, öz geçmişinizle birlikte size vereceğimiz e-mail adresine gönderin biz size döneceğiz. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 said: bi anda aklıma gelen bu müthiş rahatlama yönteminden sonra sevinçten uyuyamadım. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ahaha abi sen çok iyi bi adammışsın ben ilk arayanı işletirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar