ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bir turlu bitiremedigim album projemin ilk ve son parcalarını koyuyorum, buyrun: woke up this morning and found myself dead sesi koklemeniz lazım cok kısık kaydetmisim first rays of the new rising sun bu da kısık ama o kadar degil easter eggler var bi kac tane, farkedene aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 gayet güzel olmuş her iki parça da ellerine sağlık, sadece ikinci parçanın solosu biraz fazla emprovize olmuş gibi geldi. parçayı tekrar dinleyip güzel kısımları seçerek daha "seçmece" bir solo hazırlayabilirsin. bir de niye rapidshare.de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 allah allah ben seviyorum iki sarkının solosunu da, neyse yorumlar icin sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 niye hemen tribe giriyorsun adam güzel güzel eleştirmiş. madem güzel eleştriden anlamıyorsun dur ben sana açık açık yazayım... 2. kayıdını dinledim sadece. ne metronom var ne tuşe var ne ton var. muhtemelen gitarının akorduda bozuk. çalışmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 rapidshare i sevmeyenlere woke up this morning and found myself dead first rays of the new rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bu adamın problemleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Jandor said: 2. kayıdını dinledim sadece. ne metronom var ne tuşe var ne ton var. muhtemelen gitarının akorduda bozuk. çalışmaya devam et +1 Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim.Burası herkesin yorumuna,eleştirisine açık bi bölüm.Burada kayıtların veya ürettiğin herhangi bişeyini paylaşıyosan eğer,eleştirileri göze alarak paylaşman gerek.Bu sadece burası için değil,diğer forumlar da yada kayıtlarını paylaşabileceğin siteler hatta ve hatta bi albüm yaptığında,albümün içinde geçerli. Bunu gözönünde bulunduraraktan tartışalım,konunun sapması halinde gereken neyse, itina ile yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu 2. konusu zaten ilkini batırdı yeni konulara yelken acmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Rub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Jandor said: ne metronom var ne tuşe var ne ton var. muhtemelen gitarının akorduda bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar