fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Yani biz o yaşlardayken goth vardı da bizmi dinlemedik. bizim zamanımızda bir Metallica, WASP, Iron Maiden filan vardı birde acid ciler vardı pek bi güzel tepişirdik. Hehe hakkatende ne maymunmuşuz acidciler metalciler diye okulda deli kavga ederdik :-) Birde daha önce söylediğim gibi ben senin hastanım ladygoth yani belki atlamışsındır da hatırlatayım dedim. Ah birde yaş farkı olmasa :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 O kızı bu şekilde eleştirenlere bir sözüm var; Kendinizi dört dörtlük sanıyorsunuz değil mi? Devam edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Eee ? daha girmiyor bu siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kapatmıştır,haklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kapatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bu konu yanlış yere açılmış aslında internet bölümüne açılması lazımdı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben anlamadım kız büyük bi cesaret gösterip şu forumlarda bi çok kişinin yapamadığını (web sitesi) yapıor ve siz burda kızı küçük düşürüosunuz alla alla insanları dinledikleri, yedikleri, içtikleri, giyimleri, yaşam tarzları sizi ilgilendirmez.. DipNot: geçen gün birisi bu siteyi bana msnden yazmıştı aynı şeyleri onada söledim ayrıca kızı tanımam etmem..[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben de görmek istiyorum kızı yaa mynet zart zurt dio bende görcem!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yasi geregi normal olan bi ozentilik icinde olan bi kiz iste, anormal hicbi durum yok sitesinde de abartildigi gibi, kendini gotik olarak tanitip karizma yapmaya calisiyo (bkz: 12 sene once ben, demir bilerklik, siyah kot, postal vs gibin) bu konu hakkinda gereken tum yorum ve de giydirmeler yapilmadi mi sizce de :) bu arada Bone, fitne calismalarini gormedigim sanilmasin :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 edi sen şu anda o linke basp siteye girebilio musun?? bende sunucu bulunamadı dio yaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kendini bu kadar bi kutba wurmamış olsa hoş bi dişi kendisi ama nedendir bilinmez ,gayet tabi kendine özgü haklı bir nedeni wardır, çok uçuk olmaya çalışmış.. tabi bizim yaşımızda bi kişilik oturması olayı war bişileri ve bişileri görüp örnek alarak birer ben yaratmaya çalışıoruz ama bence bu arkadaş biraz fazla kaçırmış..hayatta çoğu şey budizm felsefesi gibi bişiden fazla kaçarsan aslında ona eskisinden daha yakın oluosun arkadaş kişiliki olcam die kişiliksiz olmuş sadece gençliğin orta mezesi haline gelmiş diyerek bitiriorum lafımı[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 birisi cevap veremez mi neden açılmıo bende site ya?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Tum paticik girmeye calısınca kaldıramadı mynet ya da ziyaretci defterine bırakılan msjlar yuzunden kapatmak zorunda kaldı :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kapamıştır siteyi haklı olarak..[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 resmi pc ye alan fln yok mu hiç ya çatlıcam meraktan off biri koysun şuraya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar