Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençliğin hali harap.... neden Allahım neden?

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Yaptiginin yanlis oldugunu kabul ediyorsan bu seni bir derece iyi duruma sokar. Fakat bu gibi durumlari anlatan pek yerinde ama benim burada telaffuz edemeyecegim, adli sistemle ilgili bir atasozumuz var. Ve yine fakat kendi arkadasinin kiz arkadasi hakkinda boyle birsey yapabilmis olmani karakterine degil de gencligine verebilmeyi inan cok istiyorum, cunku eger aksi soz konusuysa kayip dedigin insanlardan daha kayip bi durumdasin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abuzittin, 04 February 2004 17:20 tarihinde demiş ki:
Ege ( Aket Atum ) yaptıgın gercekten cok ayıp..Kızla muhabbetin oldugunu sanıyorum yüzüne karsı cok iyi oldugunu tahmin ediyorum ve burda kızı alay konusu yapmıssın..Muhabbetim oldugu icin söylemiyorum ama kız sadece benim de bi sitem war demek icin ve kendini denemek icin kendi basına yapmıs o siteyi bildigim kadarıyla ve sen burda onunla alay etmeye calısıyorsun..Kızın yakın ark ları da senin yakın arklar sanırım..Yazık..Cok ayıp etmişsin senden beklemezdim...

Bu abuzittin' in lafı

said:
edi, 05 February 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
Yaptiginin yanlis oldugunu kabul ediyorsan bu seni bir derece iyi duruma sokar. Fakat bu gibi durumlari anlatan pek yerinde ama benim burada telaffuz edemeyecegim, adli sistemle ilgili bir atasozumuz var. Ve yine fakat kendi arkadasinin kiz arkadasi hakkinda boyle birsey yapabilmis olmani karakterine degil de gencligine verebilmeyi inan cok istiyorum, cunku eger aksi soz konusuysa kayip dedigin insanlardan daha kayip bi durumdasin.

Buda Edi nin lafı

Bence ikisi arasında pek bi fark yok ama nedne sadece bir idestekleniyo acaba?[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

Marjinal olmaya çalışan özenti gençlik.[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Sosyal ağlarda paylaş

Tikkylere bunlardan daha çok saygım var.
Adamlar hiç olmazsa özenip birşey olmaya çalışıyor.
Birşey olmamaya çalışmak ise, acınası...[signature][hline]Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.

ben kro adamım anlamam frp den
orc yaptılar

Gerçekten de inanamıyorum!! Bu kız benim ilkokul arkadaşımın kardeşi küçüklüğünü biliyorum yani.. Böyle bi sayfada günün birinde karşıma çıkması dumur etti beni.. resimlerine baktım elli saat sonra kafam bastı tanıdım kızı.. görmeyeli baya bi deişmiş(!) hadi hayırlısı..[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ilk olarak kişisel sitede kendini tanitmak insanlarla kendini paylaşmak büyük bir medeni cesaret örneğidir tartışılmaz takdir edilir.Sen bu insanın zevklerini görüşlerini beğenirsin beğenmezsin kendi tercihindir.Ama suçlamak gibi bir seçeneğin olamaz çünkü bu hadde kimse kimsenin üzerinde sahip değildir.Saygılar.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

ege sana kim verdi o sitenin adresini? ben o siteyi sadece arkadaşlarım (dikkat çekerim) okusun arkadaşlar (!) arasında geyik olsun diye yapmıştım ve adresini sadece ARKADAŞLARIMa vermiştim.. sen ne hakla izinsiz olarak millete yayıyorsun? ayrıca selamım yok demişssin ben selam vermek istemediğim halde ısrarla selam veren kimdi acaba? yaptığın çok basitlik yazık sana!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben orada ayıp olamsın diye selam vermiştim. Kabalık olmasın diye ama sen karşılık vermeyincede pek umrumda olmadı açıkçası

*!estele rüşvet olarak iskender verir*

[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 07 February 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...