Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: BabacumMostors, 04 February 2004 16:53 tarihinde demiş ki: Bone asi ise ben daha asiyim hatta asilerin bayrak taşıyanıyım Favorimsin.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."$aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Herkesin yasam tarzi inanislari zevkleri kendine ... Bunlar elestirilemez... Hos bilgisayar ekranina bunlari yazmak kolay.. Karsiniza gelse bu kadar kirici olamazzsiniz imkani yok...:([signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 E iyide istediğimiz kadar kırıcı olalım , kız bunları okumadıktan sonra ne farkeder ki , biz yazsak ne olur , yazmasak ne olur[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 pink sen bu kelimeleri özellikle mi seçiosun ne zamna yazdıgın bişiyi okusam cennetin kapılarına çıkmısım gibi oluyo büyü faln war sende herhalde nerden çıktı dmeeyinj içimden geldi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Nerden biliyosun girip okumadigini veya okumayacagini..:) Kesin bisey biliyosan soyle ona gore konusalim...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 @fizboz: ben de bikaç sayfa önce dedim ki benlki çok iyi bi kız belki hayalimdeki kız budur die düşünebilirim ama pencere meselsi bantı koparıo beni intihara teşfik eden pencere gibi bi ifade den başka bi anlam çıkmaz[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Pink : kız arkadaşım olduğu için ordan biliyorum , ben ona sevgililer günü hediyesi almıştım o ruju[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 04 February 2004 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: DeamoN, 04 February 2004 19:08 tarihinde demiş ki: pink sen bu kelimeleri özellikle mi seçiosun ne zamna yazdıgın bişiyi okusam cennetin kapılarına çıkmısım gibi oluyo büyü faln war sende herhalde nerden çıktı dmeeyinj içimden geldi Teveccuhunuz efenim...:) Nacizane yazilarimin sebebi sizlersiniz...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Klasik konudışı geyiğine döndü iyice nerdeydik nereye geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Heren::lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Hayatta inanmam senin kirici olduguna ... Bana cok seker bi teddy gibi gorunuyosun bur'dan...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 heheh , abi bu gün çok geyik bir gün zaten Wulfgar başka bir şey bekleme bu gün bence[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 YARDIM HELP , lütfen çok acil ! komşu kızı geldi ben ev haliyle çatıda saklanıyorum[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 metallicaya Numetallica demiş Linkin Flames dinliyor kendisi.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 In Flames konsere üstünde [Link]in Flames yazan t-shirtlerle çıkarak ne msg vermek istediler acaba çok merak ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 habi war mı öle bişi ya wulfgar bi resim linki atsana bunalr da iyice celebrity moduan girdiler be yuh[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kız güzel ama ema apladan ve pink apladan güzel olmasın da[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya kısaca şöle dicem www.inflames.com-->pictures-->live-->2003-->Hultsfreds Festivalen orda 20 tene var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Wulfgar, 04 February 2004 19:23 tarihinde demiş ki: In Flames konsere üstünde [Link]in Flames yazan t-shirtlerle çıkarak ne msg vermek istediler acaba çok merak ederim 2003 teki cıkardıkları albüme baksana . Metallica gibi olucak bence sonu.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ehehehehehe lol bunu çok tuttum Tedddyyyy tedddyyy boooonee tedddyyyyy ehehe bir dahaki kağıdı döer gözle bekliyorum ühehehe teddyyy tedyyyyyy booonnn teddddyyy eheh şirin tedicik senüüüü[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: abuzittin, 04 February 2004 17:20 tarihinde demiş ki: Ege ( Aket Atum ) yaptıgın gercekten cok ayıp..Kızla muhabbetin oldugunu sanıyorum yüzüne karsı cok iyi oldugunu tahmin ediyorum ve burda kızı alay konusu yapmıssın..Muhabbetim oldugu icin söylemiyorum ama kız sadece benim de bi sitem war demek icin ve kendini denemek icin kendi basına yapmıs o siteyi bildigim kadarıyla ve sen burda onunla alay etmeye calısıyorsun..Kızın yakın ark ları da senin yakın arklar sanırım..Yazık..Cok ayıp etmişsin senden beklemezdim... Koray (Abuzittin) benim söz konusu kız ile muhabbetim yok sadece bir arkadaşımla çıkıyor. eğer 2 yıl aynı yerde kaldığın bir adamı tanıyamadıysan yuh sana Eğer bu kız ile en ufak bi selamım yada yakınlığım olsaydı yapmazdım[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 04 February 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ölür bu intahar falan gaza gelir.[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Wulfgar, 04 February 2004 16:11 tarihinde demiş ki: Katatoni Aslı dan büyük açıklama: Aket ile seviyeli bi ilişkimiz oldu. Yok öyle bişey Allah Allah *!kameralara saldırır*[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hhe bu kızın bilmem ne abim dediği barışın agzını yüzünü kırmıltı bizim arkadas çok sefil dioalr bu kız için[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 deamon dada bonepart hastalığı göründü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar