Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençliğin hali harap.... neden Allahım neden?

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

said:
DeamoN, 04 February 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
pink sen bu kelimeleri özellikle mi seçiosun ne zamna yazdıgın bişiyi okusam cennetin kapılarına çıkmısım gibi oluyo büyü faln war sende herhalde
nerden çıktı dmeeyinj içimden geldi

Teveccuhunuz efenim...:)
Nacizane yazilarimin sebebi sizlersiniz...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wulfgar, 04 February 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
In Flames konsere üstünde [Link]in Flames yazan t-shirtlerle çıkarak ne msg vermek istediler acaba çok merak ederim

2003 teki cıkardıkları albüme baksana . Metallica gibi olucak bence sonu.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehehehe lol bunu çok tuttum

Tedddyyyy tedddyyy boooonee tedddyyyyy
ehehe bir dahaki kağıdı döer gözle bekliyorum ühehehe
teddyyy tedyyyyyy booonnn teddddyyy

eheh şirin tedicik senüüüü[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abuzittin, 04 February 2004 17:20 tarihinde demiş ki:
Ege ( Aket Atum ) yaptıgın gercekten cok ayıp..Kızla muhabbetin oldugunu sanıyorum yüzüne karsı cok iyi oldugunu tahmin ediyorum ve burda kızı alay konusu yapmıssın..Muhabbetim oldugu icin söylemiyorum ama kız sadece benim de bi sitem war demek icin ve kendini denemek icin kendi basına yapmıs o siteyi bildigim kadarıyla ve sen burda onunla alay etmeye calısıyorsun..Kızın yakın ark ları da senin yakın arklar sanırım..Yazık..Cok ayıp etmişsin senden beklemezdim...

Koray (Abuzittin) benim söz konusu kız ile muhabbetim yok sadece bir arkadaşımla çıkıyor.

eğer 2 yıl aynı yerde kaldığın bir adamı tanıyamadıysan yuh sana

Eğer bu kız ile en ufak bi selamım yada yakınlığım olsaydı yapmazdım[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 04 February 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wulfgar, 04 February 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Katatoni Aslı dan büyük açıklama: Aket ile seviyeli bi ilişkimiz oldu.

Yok öyle bişey Allah Allah

*!kameralara saldırır*[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...