Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Az önce öğrendiğim kadarıyla ben bu kızı bi yerde makyajsız olarak görmüşüm. (bkz:bi siyah ruj insanı bukadarmı deiştirir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 goth olmuş olm işte senin gordüğün normalidir[signature][hline]Paticik Album Resimlerim. Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bone asi ise ben daha asiyim hatta asilerin bayrak taşıyanıyım[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 04 February 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ege ( Aket Atum ) yaptıgın gercekten cok ayıp..Kızla muhabbetin oldugunu sanıyorum yüzüne karsı cok iyi oldugunu tahmin ediyorum ve burda kızı alay konusu yapmıssın..Muhabbetim oldugu icin söylemiyorum ama kız sadece benim de bi sitem war demek icin ve kendini denemek icin kendi basına yapmıs o siteyi bildigim kadarıyla ve sen burda onunla alay etmeye calısıyorsun..Kızın yakın ark ları da senin yakın arklar sanırım..Yazık..Cok ayıp etmişsin senden beklemezdim...[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 belki iyi bi kızdır dedim hatta olur belki mükemmel hatun budur dedim sonra abarmış dedim sşiteyi okudukça sonra odamın nintihar etme istedği weren manzarası lafını görünce özentiliğin sınırlarını farkettim..[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kız çok bi garip.. yani anlayamadım.. viola death metal falan.. ayrıca inanılmaz ezik resimler yorumları.. yılın piyesini okudunus mu?? kolaysa gelsin kolaysa hobbitçocunun başına gelsin zorsa kimin başına gelsin yine hobbitçocuunun başına gelsin nedne? çünkü o hobbit çocuu işte bu kıza göre yılın piyesi.. kız kişilik ve uğraşları bakımından rezalet ama bir de düşünün şu sitede hep bahsettiği arkadaşlarından olduunuzu???!?! bir odadan çekilmiş resim ve odamdaki beni intaar etmek isteten manzara diyip gülen surat koyan bir zihniyet.. yazık çok yazık.. John Petrucci'ye aralarında doğumgünü partisi yapan ve pastayı kendi üfleyen bi salak..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Valla klasik müzk ve metal çok da iyi gider bir arada. Yani esas özentilik bence DT severim klasik müzik ööööö demektir. Birde hatunun hastası oldum ah biraz daha büyük olsa çok pis yazardım :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 lol![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: abuzittin, 04 February 2004 17:20 tarihinde demiş ki: Ege ( Aket Atum ) yaptıgın gercekten cok ayıp..Kızla muhabbetin oldugunu sanıyorum yüzüne karsı cok iyi oldugunu tahmin ediyorum ve burda kızı alay konusu yapmıssın..Muhabbetim oldugu icin söylemiyorum ama kız sadece benim de bi sitem war demek icin ve kendini denemek icin kendi basına yapmıs o siteyi bildigim kadarıyla ve sen burda onunla alay etmeye calısıyorsun..Kızın yakın ark ları da senin yakın arklar sanırım..Yazık..Cok ayıp etmişsin senden beklemezdim... yanlız arkadaş haklıysa aket gerçekten bu kızın ii arkadaşıysa hem aket'i arkadaşı olduu için esefle kınıyor :p (bu işin geyiği) ama böyle bir topici arkadaşı olarak açtıysa kötü ve ayıp tabii..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 asıl bu daa ezik bi site benim eski arkadaşların eziklik[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kız güzel abi şimdi dogruya dogru kendini içinde hisstmeye çalıştıgı topluluğa uyum sağlama kaygısıyla pek de kendini erkeklerden sakladıgını sanmıorum kendine güwenenler yazabilir icqsu da war sitesinde ama uğraşmak da iş böle hatunalrla zaman harcamak lazım faln üşenio insan[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bu yaşlardaki insanlar bööle şeyler yazıp düşünebilir geçis devresi...ama kızın tek dez avantajı bunları netten yayınlaması bunun havalı bişi olduunu düşündüğü için..yazık vs vs. deil..ööle takılıo işte. herkez sizin gibi olamaz o da ayrı bi kültürün içinde kendince bişiler yapıo...bence daha fazla uğraşmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben söyliim kilisede technıo parti vermek harbiden de yapılıyor kilisede techno parti :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 şu gothik hatun nedir ?? deli metalci 'kara' inanışlara sahip metalci gençlikle sewişmek için siyah ruj sürüp siyah giyinen bir grup hatundur[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben bu kızın yaş gurbundan bahsedioprum hepsi böle deil[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 zaten bir yaş grubundaki herkesin aynı olduğu hiç bir zaman görülmemiştir[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: BOccOB, 04 February 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Öyleler ama, ben müziğini, sözlerini sevdiğinden metal dinleyen kız yoktur diye düşünüyorum. Yanlissin, sana kanit gosteremem cunku sen tanimiyorsun o insani, ama cok var oyle kisiler hatta burdan bi kanit verelim Emaleth :)[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 var cnm nie olmasın bi ton tanıorum ama onlar kız deil kadın 20+ insanlar 'gothikler' özenti deiller aklı başındalar.bu kız gibi deiller..[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Abi hafiften şöle bi mantık oluşmuş kimi arkadaşlarda Bi kişi kendini istediği bi gruba sokar fakat 18- ise özentidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 arkadastaki mantik ne aslinda bodoz afedersiniz hanzo mantigi cinsiyetle alakasi yok bu islerin, yannis ogretmisler size kiz metalci de gordum, erkek pop cu da, adamin dedigine bakarsak tum erkekler metal dinliyo cikar burdan. Yalan[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya birader size ne kim ne isterse onu dinler ne yapacaksınız[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: BonePART, 04 February 2004 15:51 tarihinde demiş ki: bal rengi goz nasıl olur be sarı goz mu Hayır parlak turuncu ela karışımı gibi bişey . benım ablamın bal rengi gayet de güzel yani . yakından bakınca parlıyan güzel bir renk.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 dur icq sunu alayım sorarım neyle boyadığını[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bu kız da 17 olcak ne yani bi sene sonra 18 yaşla başla deil 15 yaşıdna isteyerek dinleyen de ama 20 yaşında hala dinliosa biri dinlemek sitediği için dinliodur bu kızlar için deil sadece erkekler de de war aynı olay mesela ben bugün metal idnliorum 20 yaşında dinlicem mi bilmiorum dinlememe ihtimalim war dinleme de[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 var be bizim kızlardan süren war ama anlatmışalrdı zor bulunuomuş pek tutulan bişi deil genel de..[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar