Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençliğin hali harap.... neden Allahım neden?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet evet, bu kızı topluma kazandırmak lazım! hadi fon kuralım :D[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
Aha geçen bi life after death yapan emre miz vardı şimdi bir 17inç limiz daha oldu...
Zaten goth dediğin ne ki, rujunu ojeni sür siyah tonlarında bide siyah bişeyler giydinmi üstüne tamam..
Mesaj tarihi:
bu ingilizce müzik yapan grupların felsefesini özünü kapmış ama hazırlık sınavını geçememiş.. bakseeen[signature][hline]With a taste of your lips
I'm on a ride
You're toxic
I'm slipping under

Mesaj tarihi:
said:
fizban, 04 February 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
okulum gençliğinde 88 liler hala hazırlık mı okuyo ya ?

iki sene hazırlık var galiba bide kalmıştır bu allah bilir :P
Mesaj tarihi:
hazırlık 2 de bu kız

okulumuzu gotik bir geleceğe hazırlıyor[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
MEB e 2 yıl hazırlık insanları bu hale getiriyo diye gönderecem ama zaten artı khazırlık 1 sene[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
ya bide insanlar "aa çok süper olmuş", "şahane olmuş" falan demişler[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
yazdıklarımız gözükmüyo guesbook ta[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
Bu arada farkında mısınzı bilmem ama arkadaşlar hayatın anlamını çözmüş[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 04 February 2004 15:15 tarihinde demiş ki:
enteresan tabii direk icqdan girisesim geldi Blind Guardian ve/ya Iced Earth'un Excalibur diye bir parcasi yok diye ama cok usengecim lol

var koçum var ortak yapım hatta[signature][hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 04 February 2004 15:15 tarihinde demiş ki:
enteresan tabii direk icqdan girisesim geldi Blind Guardian ve/ya Iced Earth'un Excalibur diye bir parcasi yok diye ama cok usengecim lol

hell şu muzik bölümüne yazdığın yazıyı gönder de sevinsin garibanlar :)[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
iddiasina var misin?

hangi albumde oldugunu soyleyebilir misin mesela?

ben sana o bg ie ortak yapimi zannettigin sarkinin hangi gruba ait oldugunu soyleyebilirim istiyorsan...

internetten mp3 indirirken her zaman titlelara inanmamak bir check etmek lazim[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
vala ben msj attım...çok kafa birine benziyosun diye..siten çok ii olmuş diye:Pp[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
  • Yeni Oluştur...