Katze Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 said: tunca, 28 Temmuz 2002 22:18 tarihinde demiş ki: toontown delikanlıyı bitirir...[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler Toontown çok şekerdi beeeeeee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 Toontown'a laf yok! Hepimiz toon'cuyduk zamanında burda![hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Burt "Quinth" Varela, Level 18 Rookie MA of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 said: Ben bir ara böle demiş ki: delikanlı adam ben delikanlıyım demez gizler başkalarının anlamasını bekler karşısındakinin delikanlı olduğunu anlamayan delikanlı deildir.... o kadar..... haaa yola gel... (sen değil, sen) *!işaret eder* delikanlı adam çay istemez, kendine çay almaz, çay istemediği zaman bardağın üstüne kaşığını yatay koyar[hline]DİKKAT !!! * Isırır * delikanlı adam ne yazacağını bazen unutabilir... delikanlı adamın çayı ayağına gelir çayın getirilmesini hatırlatmaya gerek duymaz[hline]DİKKAT !!! * Isırır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 said: Qui, 28 Temmuz 2002 22:46 tarihinde demiş ki: Toontown'a laf yok! Hepimiz toon'cuyduk zamanında burda![hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Burt "Quinth" Varela, Level 18 Rookie MA of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE yanlisin var,ben degildim[hline]Difference123456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 ben de olamamamıştım grafikleri görünce makina kitleniyodu ühüh[hline]i'm walking wounded all alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2002 bu kadar süper bir konuyu kitlemek delikanlılığı bozar ayrıca eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek de delikanlılığı bozar[hline]DİKKAT !!! * Isırır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeFF Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Bu Konuyu fazla uzatmak delikanlılığı bozar...[hline]I love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 renkli cüzdan delikanlılıgı bozaR[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 rp yapmamak delikanlıyı bozar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Bu konuyu 2 ay sonra benim gibi diriltmek delikanlılığı bozar[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 senin delşikanlılık bozıuldu sen çık *!ooo piti piti delikanlı sepeti...*[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 1 senesini doldurmuş topic i uplamak delikanlıyı bozar. :-P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Alla alla nereye gitsem delikanlilika bozmus kitleler goruyorum. Ataturkun yolundan sapmak delikanliligi bozar... BUDUR... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 delikanlıyı en iyi 20-30 kişinin attıgı dayak bozar hatta grubuna gore oyle iyi bozarki dunyanın en iyi estetik cerrahı gelse toplayamaz :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: goldenice, 23 Mart 2003 05:53 tarihinde demiş ki: delikanlıyı en iyi 20-30 kişinin attıgı dayak bozar hatta grubuna gore oyle iyi bozarki dunyanın en iyi estetik cerrahı gelse toplayamaz :rock: hyr bu bozmaz dayak yiyicegini bildigi kavgadan kacmak bozar...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 isminde yuvarlak harf olmasi delikanliyi bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 böyle muhteşem konuları unutmak delikanlılığı bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Kaç yıllık necroyum böle resurrect görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 10 senelik üyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Masakari said: Kaç yıllık necroyum böle resurrect görmedim ahahahahaha cok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 senko said: Masakari said: Kaç yıllık necroyum böle resurrect görmedim ahahahahaha cok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 o değil de 2002 den bu yana ne ara 10 sene geçti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar