Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malasef Kaza Haberi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya olay tamamı ıle zabıt tutdurucan polıs ve kaskonun gonderıcegı eleman da bıtıyor.sımdı halka acık bu alanda polıs rusvet olayını anlatmım artık ayıp olur :D

kaskonun arastırma yaptıgını duymadım hıc ama dun kasko yaptırıp bugun kaza yaptın olursa tabı bı arastırma soz konusu olur da ...Kaskonun gonderıcegı adam aractakı kaza yerlerınde paslanma felan gorurse bu kaza onceden oldu der cabalarında bosa gıder paranda ...mahkeme olaylarıda artısı olur bu ısın tabı
Mesaj tarihi:

İlk resimde görünen aracın bi kac metre arkasından itibaren kaydım.. Bariyere çarptığım nokta aracın arkasında kalmış gözükmüyor.

Araç çok iyi dayandı bu kadar hasar az bence o çarpmaya göre.

Gerçi en son uçurum kenarında tekeri arıyordum ve tabi dingil elimde yürüdüğümü hesaba katmıyorum :P

Resimler kazadan 2 saat sonra çekildi, güneş açmıştı yerler kurumuştu şansıma.Kader..

Görseller

heh resimlere bakınca aklıma geldi aracınız fotosu topakına koyucamı sölemiştim resimleri kader buraya bu şekilde koymaktaymış.

Ayrıca hala ön camdaki filmi çıkarttırmadıma yanıyorum :P
Mesaj tarihi:
Toplanır tabi para.İşte para sorun olan =)

O sağ taraftan gidenlerin bi listesini çıkardılar azım açık kaldı.

- oraya o kadar şey nasıl sığıyor abi ?
+ ben çok daha fazlasını sığdırırım genç sen merak etme.

gibi bi muhabbet bile döndü.

Sadece kaporta+boya 4 bin ytl..
Şase 1.500 ytl
Fren seti
Şaft
Dingil
Teker
Ve bi ton şey saydı kopup giden..

Araç 10 bin ytl
Masraf 7-8 bin ytl.

Toplanır mı sen söle para =)

Bu arada hasarın devamı arkaya kadar devam ediyor.
Mesaj tarihi:
ıyıde bu aracta ole dedıgın gıbı bı masraf yokkı

156 ın komple faturalı motoru 4,000 ytl kı sana lazım olan camurluk fren tertıbatı tampon far artık on takım da nekadar varsa
cıkmacıdan bu parcalar olsa olsa 2,000 e rahat bulursun .Istanbulda ısen Goztepe sanaayı ye gıt dere boyunda okul karsısında bır cıkmacı var 5 katlı bınada parcalarını sor derım
Mesaj tarihi:
ben demedim ya =) bana kalsa masraf yok. Peder Topkapı Oto Sanayide BMW servisi sahibi.

Ama kendisi biraz puşt olduğu için... neyse.

Aram iyi değil pederle.

Masrafı 3 farklı usta gelipte söledi.Ben karışmam valla :P
Mesaj tarihi:
ehuehu çok mantıklı =)

aslında düşündükçe haklısınız sanırım. Bu adamlar beni şeetmeye mi çalısıyor anlamadım ki..

Motor çalışıyor.Sorunsuz.Bi radyator patladı sanırım.
Elektrik aksanı çalışıyor.Arabada muzik dinledim kazadan sonra =) Hala alarmla açıp kapıyorum kapıları.

Masraf nerden geliyor ? Çözemiyorum...

Off. =)
Mesaj tarihi:
abartı fıyat kaporta boya dedıgın 4.000 ytl den gelıyor

bırıncısı on tarafda o kdar bı kaporta olayı yok .sası olayı belkı de oda sasıde kayma varmı onu bılmek lazım . Cıkma guzel bı camurluk bulucan sokucek takıcak boyanacak kı aynı renkı bulursan pasta cıla ıle bıle halledılır kanaatındeyım.Kaput saglam sonucda .

bak sole soylım 2002 hyundaı accent de bızım peder motor pattatdı.( kı aldıgımız butun dızel aracların motorlarınıda kendısı mantarlarttı :D ole bı kotu sanı var ) hyundaı servıs 7.000 ytl masraf cıkardı . Cıkma parca artı sıfır parcalar ıle 2,500 ytl ye sıfır motor cıkardık dusun ıste aradakı ucurum fıyatları ..
Mesaj tarihi:
ya benim bu konularda hiç bi fikrim yok tanıdık birilerini bulsam istanbulun altını üstüne getirirm. gerçi hiç param yok ama bi şekilde bulunur eğer gerçekten 8 miyar yerın 2-3 e hallolursa..
Mesaj tarihi:
0216 565 47 94 Halıl usta

bu kısıyı ara aracın ılk etapda resımlerını bı goster dıycemde maıl den felan anlamaz pek :D

ben aradım on alt takım felan halledıyor motorda sorun varsa kı ( kulak kopması felan ) halleder kaporta ıcınde yardımcı olur sana ara bı fıkır edın

Goztepe sanayııde
Mesaj tarihi:
Selam,

Seni ustalar çok pis gözlerine kestirmişler. Eğer fiyat söylerken bıyık burdularsa, topukla kaç diyorum :P

Arabanın kalanını ebay'de sat, daha kârlı olur! Rakam çok fazla, hele kaporta için. Şasede fazla sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Aksi halde kapı açıp kapatmalar sorunlu olur ve ön cam falan patlardı.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Şase hafif kaymış sanırım.

Arabanın burnu bi kaç santim sola bakıyor.

Beni korkutan kaporta işi değil, resimde gördüğünüz sağ teker bölümündeki herşey kopmuş..

Fren seti falan filan başka bişiler daha saydı hatırlamıyorum.

@dieevel biraz önce aradım ustamız bi yere kadar gitmiş şimdide tel devamlı meşgul :S arıyorum devamlı =)

fikir alıcam artık..

hepiniz saolun moral verdiniz, araştırmaya devam..

not: sol kapı çok zor açılıyor sağ kapı zor kapanıyor :D
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Kapıları zor açıyorsa kötü bee :P ama kaporta parçalarının emgellemesi yüzünden de olabilir =)

Saygılar.

sanırım parçalar engellıyor para.. cunku ustten bakılınca kapılar tam kapalı duruyor.
Mesaj tarihi:
dieevil said:
ara sımdı suan orda halıl usta cep ı kapalı ımıs

konustum yarın oglen vakti gelip gorucek arabayı.. dogal olarak anlatarak pek bisi cıkarmaz =)
  • Yeni Oluştur...