Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 rekor benim istatisliğe vuruksak her yila 100 mesaj her aya 8,5 her haftaya 1,22 her güne 0,28 böyle birşey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 6 seneden fazlada hiç kasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Amma az yazıyosunuz ya ben patiyi okuyup da yazmamaya dayanamıyorum :) Helal valla irade varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Futbol bolumune takılın, mesajda coşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Orası da çok geriyo be, bi de ne atsan boş sonuçta herkes bi takımı tutuyo, fikirleri değişmiyo. Kimse işeyi kabullenmiyo. Bence oraya atılan mesajlar sayılmamalı post countta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 arkadaslar kusura bakmayin ama o rekor sanirim benim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 vay anasını ben 5k madalyasına kasıyorum şu aralar :D selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kasmak nedir yahuu... madalyayı koynuma taktığımda yok aa bak bu 5000 tane atmış bu iyi bir yazar mı dememi bekliyorsunuz. bi adam vardı nickini vermek istemedim adam 5 ayda 3000 mesaj yapmış gereksiz sözcükler olaylar konular bilgilerle... anlamsız şahsen insanın içindeki eziklik kompleksinin yenmesi demektir 5000/1000 tane mesaj kasmak... aha ben E-Posta: Gizlenmiş Mesaj: 645 Kayıt Tarihi: 18/11/2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Şaka etmiştim ben yaw:D Yeni gelenler bölümüne girip herkese selam hoşgeldin falan yazanlar var kasmak için. Benimki geyik. Günde 10 mesaj ya atarım ya atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 10'u buldum mu cok kastim diyorum ben ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Thraine_Numeheru said: rekor benim istatisliğe vuruksak her yila 100 mesaj her aya 8,5 her haftaya 1,22 her güne 0,28 böyle birşey oluyor allahtan balonu patlaşmışsın laöahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yuh 2001 de üye olmuş o zamanlar interneti bilmezdik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben okuyorum pek yazmıyorum kaç msjım oldugunu da bilmiyorum sanırım 800 civarı ed:t 851 miş bu topice niye yazdım bilmiyorum pişman oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ***********the uber*********** http://forum.paticik.com/profile.php?72,7441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar