SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Çok acil olduğundan dolayı buraya açtım . Şimdi bir nesne var etrafını polygonal lasso ile seçiyorum ama o seçtiğim yerlerin taranmasını istiyorum otomatikman. Yani taradığım yerlerde çizgi çıksın istiyorum. Ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 distributed network synapsis algoritmasıyla etrafı pixellate etmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Tam anlayamadım ama eğer doğru anladıysam polygonal lasso ile seçtikten sonra magic wand'ı seçip, alt'a basılı tutup istemediğin yerlere tıklarsan istediğin sonucu alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tabi arcane'in dediklerini yaparken o, x ve sağ ctrl tuşlarına da basılı tutacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sbnn galiba şunu sormuş . Poly. seçmek istediğin yeri sectikten sonra Enter'a bas yeter yada Mouse'a sol çift tık yap. Lasso Tool otomatik seciyor ama magnatic. ve poly. otomatik seçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oha photoshop bu kadar karısık mı =) ucak kullanmak daha kolay valla bu soledıklerınıze baklırısa.. ben secıon.. sıyah beyaz yap guzellestır cırkınlestır opsıyonları var sanıyorum :P ne cahilim lanet olsun ! =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ha eğer Masticore'un yazdığıysa asıl sorun, polygonal selection tool çokgen seçer yani kapalı bir şekil olması lazım. Şekli kapatmak için imleci ilk başladığın noktaya getirip tıklaman lazın, o zaman çizgiler çıkacaktır. Tam o noktaya getirdiğine emin olmak da şöyle oluyor: imleç o noktadayken yanında "o" yuvarlak işaret oluyor şekli kapatıyorum abi dermiş gibi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 herhangi bi yere cift tıklatırsan, baslangıc noktasına düz cizgi ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar