SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Çok acil olduğundan dolayı buraya açtım . Şimdi bir nesne var etrafını polygonal lasso ile seçiyorum ama o seçtiğim yerlerin taranmasını istiyorum otomatikman. Yani taradığım yerlerde çizgi çıksın istiyorum. Ne yapmam lazım ?
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 distributed network synapsis algoritmasıyla etrafı pixellate etmeni öneririm.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Tam anlayamadım ama eğer doğru anladıysam polygonal lasso ile seçtikten sonra magic wand'ı seçip, alt'a basılı tutup istemediğin yerlere tıklarsan istediğin sonucu alırsın.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tabi arcane'in dediklerini yaparken o, x ve sağ ctrl tuşlarına da basılı tutacaksın.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sbnn galiba şunu sormuş . Poly. seçmek istediğin yeri sectikten sonra Enter'a bas yeter yada Mouse'a sol çift tık yap. Lasso Tool otomatik seciyor ama magnatic. ve poly. otomatik seçmez.
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oha photoshop bu kadar karısık mı =) ucak kullanmak daha kolay valla bu soledıklerınıze baklırısa.. ben secıon.. sıyah beyaz yap guzellestır cırkınlestır opsıyonları var sanıyorum :P ne cahilim lanet olsun ! =(
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ha eğer Masticore'un yazdığıysa asıl sorun, polygonal selection tool çokgen seçer yani kapalı bir şekil olması lazım. Şekli kapatmak için imleci ilk başladığın noktaya getirip tıklaman lazın, o zaman çizgiler çıkacaktır. Tam o noktaya getirdiğine emin olmak da şöyle oluyor: imleç o noktadayken yanında "o" yuvarlak işaret oluyor şekli kapatıyorum abi dermiş gibi eheh.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 herhangi bi yere cift tıklatırsan, baslangıc noktasına düz cizgi ceker.
Öne çıkan mesajlar