nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ya ben mesela aksiyon dalında God of War'un üzerinde video oyunu tanımıyorum, pcde ne dersem diyeyim içimde kalır, God of War'a haksızlık etmiş olurum. Deliyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 iyide bi pc bide konsol diye bölüm var nereye açayım konu dışına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 diğerlerine herkes benzeri cevaplar vericek zaten ben şu 2 eklemeyi yapıyim; En İyi Müzik:Silent Hill 2-3 En İyi Senaryo:Parasite Eve 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 En İyi Müzik: Vampire the masquerade: Bloodlines, Hitman Blood Money En İyi Senaryo: Deus ex 1 En İyi Karakter: Half-Life'daki takım elbiseli yaslı amcam En İyi Atmosfer: Fallout 2, S.T.A.L.K.E.R. En Berbat Oyun: Serious sam 2 (1 in aksine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Tycoon: Roller Coaster tycoon serisi bence tartışmasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Action/Adventure = GTA Vice City Adventure = Fahrenheit Single Player FPS = Half Life Multiplayer FPS = Unreal Tournament Sıra Tabanlı Strateji = Front Mission Real Time Strateji = Command & Conquer: Generals Tycoon/Sim = ??? RPG = KOTOR Simülasyon = Armored Core: Nexus Racing = Road Rash Fighting = Soul Calibur 3 Platform = Trap Gunner MMORPG = Anarchy Online Spor = Outlaw Volleyball Bir de ekstradan şunlar var bunlar opsiyonel =] En İyi Müzik = Silent Hill ve Parasite Eve En İyi Senaryo = Parasite Eve 2 ve KOTOR En İyi Karakter = Aya Brea ( Parasite Eve ) En İyi Atmosfer = Silent Hill ve Dino Crisis En Mihenk Taşı Oyun = Fallout ve Half Life En Berbat Oyun = beklentilere orantılı olarak düşünürsem sanırım Deus Ex 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 of ben nası hesaplıycam bunları =/. bide ikişer oyun giren olmuş of of oyyy anam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Action/Adventure : KOTOR 1 / Twinsen's Odyssey Adventure : The Curse of Monkey Island Single Player FPS : Half-Life Multiplayer FPS : Half-Life modlari (cs olabilir) Sıra Tabanlı Strateji : Civilization 2 Real Time Strateji : Starcraft Tycoon/Sim : Simcity 2000 / Roller Coaster Tycoon RPG : Fallout Simülasyon : - Racing : Need for Speed 2 Fighting : - Platform : - MMORPG : Wow / Eve online Spor : Fifa 98 World Cup / Sensible world of soccer En İyi Müzik : Starcraft En İyi Senaryo : KOTOR 1 / Sanitarium En İyi Karakter : Lara Croft En İyi Atmosfer : Half Life En Mihenk Taşı Oyun : Half Life En Berbat Oyun : Knight Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yahu tek oyun yazacaksiniz breh zindiklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Kotorları action adventure kısmına yazanları Ray Muzyka kızılcık sopasıyla dövücekmiş. Ben de yardım edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Action/Adventure = GTA Vice City Single Player FPS = Half Life Multiplayer FPS = Unreal Tournament Sıra Tabanlı Strateji = Heroes3 Shadow of Death Real Time Strateji = Command & Conquer(ilki) Tycoon/Sim = Transport Tycoon deluxe RPG = KOTOR Racing = Test Drive Unlimited Fighting = Mortal Combat Platform = Trap Gunner MMORPG = Star Wars Galaxies Spor = Nba 2008 En İyi Senaryo = Fallout 1 En İyi Karakter = Kerrigan (starcraft) En İyi Atmosfer = Fallout 1 En Mihenk Taşı Oyun = North&South (386 doneminden kalma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Action/Adventure ------ Max Payne Adventure ------ bunu bilemicem Single Player FPS ------ Half-life Multiplayer FPS - CS Sıra Tabanlı Strateji ---- Medieval Total War Real Time Strateji ---- Age of empires 2 Tycoon/Sim ----- Transport Tycoon RPG ------ Fallout 2 ( belki ice wind dale) Simülasyon ------ FM derim ben buna Racing ---- NFS Underground Fighting ----- Mortal Kombat Trilogy Platform ------- Duke Nukem MMORPG ------ WOW Spor ----- aslında FM ama simulasyon olduğu için PES dicem çok kısıtlı oyun bilgimle bu kadar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Action/Adventure: GTA serisini sokabiliriz sanırım. Adventure: Grim Fandango Single Player FPS: Half Life Multiplayer FPS: Enemy Territory Sıra Tabanlı Strateji: Civilization 3 Real Time Strateji: Age of Mythologies Tycoon/Sim: Evil Genius RPG: KotOR Simülasyon: LFS Racing: Revolt (ehe) Fighting: - Platform: Lego Star Wars MMORPG: WoW Spor: New Star Soccer 3 En İyi Müzik: Grim Fandango En İyi Senaryo: The Longest Journey En İyi Karakter: Manny Calavera En İyi Atmosfer: CoD 4 (beni en çok o çarptı nedense seneler sonra) En Mihenk Taşı Oyun:Half Life En Berbat Oyun: Robocop (aklıma o geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Gris enemy territory yükleyelim lan partide. Şu adamlara iki üç bişeyler öğretelim sevaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Valla bana uyar, xp save yüzünden 1 senedir falan oynayamıyorum hamlamışımdır da ısınırsam ölmem, yargılarım, takımımı da öldürmem (arıza medictim tey tey). Becerdiğim ilk ve son multi fps ET'dir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Uthmatar said: Action/Adventure = GTA Vice City Single Player FPS = Half Life Multiplayer FPS = Unreal Tournament Sıra Tabanlı Strateji = Heroes3 Shadow of Death Real Time Strateji = Command & Conquer(ilki) Tycoon/Sim = Transport Tycoon deluxeRPG = KOTOR Racing = Test Drive Unlimited Fighting = Mortal CombatPlatform = Trap Gunner MMORPG = Star Wars Galaxies Spor = Nba 2008 En İyi Senaryo = Fallout 1 En İyi Karakter = Kerrigan (starcraft) En İyi Atmosfer = Fallout 1 En Mihenk Taşı Oyun = North&South (386 doneminden kalma) Trap Gunner cidden harika oyundu, benim haricimde birinin hatırlamasına sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Multiplayer-Battlefield,Half life 1 ve modları(day of defeat ve natural selection daha çok ) Single Fps-Cod 1-2-3,Moh:AA Spor-Pes serileri Mmorpg-Daoc En iyi senaryo-Mafia En iyi atmosfer-Daoc Bide mafia oyunu hangi kategoriye girio bilmiyorum ama oda benim en iyilerimden.fazla oyun oynamıorum ztn.yazdıgım oyunlarda eski oyunlar hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar