Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 forumlarda boyle bisi okudum. sirf bu yuzden send-it ten CE pre-order imi iptal etmistim.Daha kotusu CE icin pre-orderlar bitmis sitede. Level caple ilgili bir link bulamadim kesin bir bilgisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=81756 link bu.. normal oyunu siparis ettim. CE kismet degilmis heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet early access hem öne cekildi, 17 sinde yani 6 gün önce baslayacak normal releaseden, hem de level cap kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 CE gerekmio heralde early access icin. bildigim kadariyla send-it item falanda vermiodu. ama yinede haritayi cok istiodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mavishop tan alıcam ben 40 lira daha tuzlu senditten ama napalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 lol alamadım benim kartın expiration date i 2018 ama orda maksimum 2016 olduğu için kartımı kabul etmiyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mavishop early access falan vermio dimi. bunu saka amacli yazmadim bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mavishop oyunu cidden veriyomu onu bile bilmiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 early access veren shoplar burda: http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=50058 regular ve ce edition olarak iki kategoride listelemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Off 6 gün early access ve level cap yok, süper ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Arkadaşlar, - bu sitelerden hangisi cdkey veriyor ve download şansımız oluyor ? - ne zamana dek preorder yapabiliriz ? - cdkeyi maille yolladıktan sonra medyayı da postalıyorlar mı ? - Siz nereden aldınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Darksun said: Off 6 gün early access ve level cap yok, süper ya... Of benim için kötü oldu bu iş. 26 Mayıs'ta tezimi teslim etmem gerekiyor. Ne güzel cap var diye azar azar oynayacaktım koymayacaktı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Haftaya cumartesi başlıyoruz o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mesela o yukaridaki listede send-it yok. ama verdiklerini solediler. baska bi yerden pre-order yapan varmi. CE falan? key alan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya ben sendit'te ilk pre-order basladıgı zaman mail atmıstım, 3 gun early access, mount, 8-slot inventory, bu bonusları veriyor musunuz diye, cevap olarak bonusların hicbirini vermiyoruz, yalnızca oyunu yollayacagız demislerdi, ama patiden mail atan birine de 3 gun early access'i veriyoruz demisler, iyi arastırın bence son anda patlamamak icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yaw bunlardan hiçbiri Türkiye ye göndermiyor. gönderenlerde de early access yok, pet yok. funcom un kendi sitesinden alayım dedim. pet den de vazgeçtim ama ordada kargoyla birlikte 111$ görünce bi duraksadım. heryerde böle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 o maili atan bendim. bana early access var dediler. ama CE icin gecerli regular box lar icin gecerlimi bilemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sendit e mail attım gelince paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 early access versin bonus istemiyorum digital download ile client indirme şansım olsun bunu sağlayan site hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 su an kı arastırmalarımda dedıklerın 48$shıppıng le beraber sadece funcomda war. Arastırmaya devam edıorum sadece key ve download veren henuz rastlamadım. Ingılızce preorderları gectım arkadaslarımı kullanarak dıger dıllerdekı sıtelerıde arastırıorum ywas yawas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bende tekrar mail attim. 2.inci mail. veriyoruz dedilerse yamuk yapmazlar. kaybolan seyi bile tekrar yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Türkiye'ye nakliyesi olan ve aynı zamanda early access veren tek site resmi funcom sitesi. Bunun haricinde başka bir site yok. TR'ye nakliyesi olan yabancı alışveriş sitelerinin hiç birinde "early access" seçeneği yok. En azından ben bulamadım. Umarım birisi bir site keşfeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 artik kalbim dayanmadi sendit i beklemeye. funcomdan aldim 40 dolar shippingle. neredeyse tr deki CE fiyatina denk geldi normal oyun ama olsun. daha fazla heyecan yaratamicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 key versin ve download edebilyeyim. yok mu böyle bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 SENDIT early access vermiyor, mail geldi Hi We will not be supplying early access codes, only the full game for shipment once stock arrives in, we expect to ship around May 20th. See the below link. http://www.sendit.com/game/list/age_of_conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar