Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya kafayi yicem... herkeze baskasinin ismiyle hitap etmeye basladim. sevgilime butun eski kizlarin ismini soledim. sonra eskisine yenisininkini soledim. babama bebegim dedim. anneme baba dedim. cok korkunc ! bide sevgiliye soliince nasil kurtarcani sasiriyorsun.. zor durumlar bunlar. - zeynep naber? + iim de zeynep kim ?? - aa yanlis pencere.. pardon. ben: merlin gelsene.. zeynep: merlin kim yiit !!!!!! ben: bebegim ole demek istemedim. buyucu merlin gelsede gitsek. isinlasa falan.. ehe ehe ehe.. zeynep: yalan atma *cat* ben: ne vuruon mer..nep. !! (ağızda yuvarlanır) ben: ya baba araba pert oldu yapcak bisi yok mu ? babam: haftasonu geliim duruma bakariz. ben: tamam bebegim... sey, bye ! ole paylasayim dedim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tamam aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 asudhasuhdashud altıma işedim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Cons said: tamam aşkım aynen öle bebek ;) kaptın bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 babaya bebeğim demek o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ahahhaa ben de bir arkadaşıma "sinem" dedim geçenlerde. ama arkadaşım erkekti. kızdı baya bana ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bugün bana da oldu. müşterinin tekini aradım muhasebe ile görüşmek istiyorum dedim, tamam bağlayalım dedi sekreter. kiminle görüşeceğim diye sordum ayça hanım dedi, bağladı telefonu. ayça hanım iyi günler dedim, adam ben ayça hanım değilim dedi, ben de pardon ayça bey ödememiz çıktı mı falan dedim öyle bir enstantane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 alzaymır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bebeğim wauuv !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Fly said: alzaymır olmaz olsun walla.. diildir :P soledıkten sonra cok garip hissediorm ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 öğretmene baba demek çok daha pis bi durum, tecrubeyle sabittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 haha evet bende anne demıstım zamanında.. kadın duygulanmıstı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bende okulun girişindeki kart okutma turnikesine giderken hep akbili çıkarıyorum yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aynı sorun bendede var. hatta burda sanem diye 10 numara bir kıza sürekli samet diyorum. istemdışı ama kız bozuluyordu her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Quibble said: haha evet bende anne demıstım zamanında.. kadın duygulanmıstı :D çocuğu olmuyor mu kineki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yok beni cok seviyordu.. caliskan ogrenciydim zamaninda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 annem bana seslenmeden önce genellikle anne tarafının bayan üyelerini bi sayıyor, teyzelerimi, kuzenlerimi falan. hadi kız olsam neyse. kadın bana seslenicek, "reyhan, ayça, aydan, oktar!" diye sesleniyor. bi de müdür yardımcısına "öyle olmaz abi" demiştim adam duymamıştı. bi de nihat diye bi müdür yrd. var adamdan bahsederken hep "nihat hoca" diyeceğime "nihat amca" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hahahahaha ben de müdür yardımcıma aşkım demiştim :D:D ofisine gitmeden önce sevgilimle telefonda konuşuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 urmesque said: ama arkadaşım erkekti. kızdı KARAR VER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İyi güldüm valla gözümden yaş geldi :D Pis bir durum tabii ya. Anneme: Yapma lan, nooluyo lan demişliğim çoktur mesela. Arkdaşımın annesi çok güzel bulduğum keki pastaneden aldığını söylediğinde kadına "Hadi ya" demem de bana garip gelmişti ilk kez görüyodum kadını hayatımda. Sonra Mrs. Çorbacıoğlu adlı öğretmenimiz beni tahtaya kaldırdığında alışkanlıkla kadına "Çorbacı" demiştim. Ama Babama bebeğim diyecek kadar saçmalamadım. Yalnız tatile çıktıktan sonra komik oluyo ya. Anneme anneanne, Onur adlı arkadaşıma Barış, Egehan adlı arkdaşıma baba demem falan. Teyzelerin birbirine girmesi vs. Hatta hocaya Barış demiştim bi kere o da iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 PrudenT said: bi de nihat diye bi müdür yrd. var adamdan bahsederken hep "nihat hoca" diyeceğime "nihat amca" diyorum. ahaha bu super bak :D nihat amca ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Biz de Rooney yerine müdürümüzün adı diye Noorey yazıyoduk geyiğine her yere. Sonra Rooney'den bahsederken de Noorey demeye başladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Noorey çok yaratıcıymış yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Adam bi kere sıranın üstünde gördü ama kendi adı olduğunu anlayamadı neyse ki :D Adam efsanedir ya mesela sınıfta duvarda kızlar isimlerinin baş harflerini yazmışlardı. Adam baktı e var listede ilk e harfiyle başlayan benim arkadaş Egehan'dı. Adam "dilinle siliceksin orayı dilinleeee" diye baırmıştı çocuğa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar