Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 veştitsa said: teşekkürler arkadaşlar:) hoşgeldim hoşgördüm:) nickten de cinsiyet tahmini yapmakta bayyaa bi ustaymışsınız yahu siz :D:D forumda takılan dişi sayısı azınlıkta gaalibaa:D:D hemen farkediyosunuz dişiyi kokusundan:P:P http://forum.paticik.com/read.php?3,3197193,3198070#msg-3198070 Alıntıla
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Hoşgeldin, benim de ilk mesajım lol:)-D Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Zebilith said: Hoşgeldin, benim de ilk mesajım lol:)-D sen de hoşgeldin;) Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hoşgeldik arkadaşlar hepimiz Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Yaklaşık 3 sene önce ben de çok hoşgelmiştim :) Alıntıla
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben de bi 5 yıl evvel hoşgelmiştim daha önce B)- Alıntıla
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 veştitsa said: Odeon said: nickin ne anlama geliyor biliyormusun ? ben bu nicki çok aradım daa taradım daa öyle bulabildim:D:D bulgarca kelimelerin söyleniş tarzı çok hoşuma gittigi için bulgarca "cadı" anlamına gelen "вещица" kelimesinin türkçe okunuşudur veştitsa:) açıklayabilmişimdir umarım :D:D Veštica kelimesini gorunce slavik bir dil oldugunu anladim fakat genelde veš kelimesi camasir anlamina geldigi icin normal olarak veštica'nin da camasirci anlamina geldigini dusundum ki sirpca-hirvatca'da kullanilabilir bu sekilde.demekki bulgarcada cadi imis :) Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yeni gelenlerde civitmayin, cok ciddiyim hosgeldin vestitsa Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hoşgeldiniz hanfendi yapılan terbiyesizlikler için pati halkı adına sizden özür diliyorum. Alıntıla
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yoo hayır post kasmıyorum.. slm Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 geleli çok oldu balonum bile patladı ama gene de sağolun hoşbulmuşamm (: Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.