veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 selamlar millet ben de geldim hoşgeldim :P iyi forumlar herkese Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoş geldin. kız nicki gibi geldi. ş var nickte. ne güzel bir şeymiş bu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoşgeldiniz efem, size de iyi forumlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kızsa first blood senden bu sefer tebrikler erkeksen hoşgeldin kız isen selam naber nasılsın=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 V for you buddy.. HG. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hmen kız hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kız niki gibi geldi veş"tits"a :D Hoşgeldin ayrıca :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kızsan da kızmasan da hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ilk defa ş nikli birini görüyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoşgeldin :) çok güzelmiş nickin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 PhysX said: ilk defa ş nikli birini görüyorum Aynen ya, 3 senedir bi tane ş nikli görmedim, yada dikkat etmedim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 teşekkürler arkadaşlar:) hoşgeldim hoşgördüm:) nickten de cinsiyet tahmini yapmakta bayyaa bi ustaymışsınız yahu siz :D:D forumda takılan dişi sayısı azınlıkta gaalibaa:D:D hemen farkediyosunuz dişiyi kokusundan:P:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 uu, hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 3 sene önce de böyle olurdu hala da öyle oluyor :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: 3 sene önce de böyle olurdu hala da öyle oluyor :) hehehe:D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 camasirci nickli kiz olabilemez bence :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Odeon said: camasirci nickli kiz olabilemez bence :) yok o ben degilim:D ben çamaşır yıkamam yahuuu heheh:D:D:P:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nickin ne anlama geliyor biliyormusun ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Odeon said: nickin ne anlama geliyor biliyormusun ? ben bu nicki çok aradım daa taradım daa öyle bulabildim:D:D bulgarca kelimelerin söyleniş tarzı çok hoşuma gittigi için bulgarca "cadı" anlamına gelen "вещица" kelimesinin türkçe okunuşudur veştitsa:) açıklayabilmişimdir umarım :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bence başka bi anlamı daha var... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Bence başka bi anlamı daha var... ne gibi gibi?? bilmeden başka anlamlara da kayıyosa valla ben bilmiyom:D:D suçsuzum:P:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben bilmem bilirse odeon bilir :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Ben bilmem bilirse odeon bilir :D odeon nedir benim nickimin 2. anlamı:D??? bilse bilse sen bilirmişsin ehuehu:D:D:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.