veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 selamlar millet ben de geldim hoşgeldim :P iyi forumlar herkese Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoş geldin. kız nicki gibi geldi. ş var nickte. ne güzel bir şeymiş bu. Alıntıla
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoşgeldiniz efem, size de iyi forumlar Alıntıla
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kızsa first blood senden bu sefer tebrikler erkeksen hoşgeldin kız isen selam naber nasılsın=) Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kız niki gibi geldi veş"tits"a :D Hoşgeldin ayrıca :) Alıntıla
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kızsan da kızmasan da hoşgeldin... Alıntıla
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ilk defa ş nikli birini görüyorum Alıntıla
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoşgeldin :) çok güzelmiş nickin Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 PhysX said: ilk defa ş nikli birini görüyorum Aynen ya, 3 senedir bi tane ş nikli görmedim, yada dikkat etmedim :) Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 teşekkürler arkadaşlar:) hoşgeldim hoşgördüm:) nickten de cinsiyet tahmini yapmakta bayyaa bi ustaymışsınız yahu siz :D:D forumda takılan dişi sayısı azınlıkta gaalibaa:D:D hemen farkediyosunuz dişiyi kokusundan:P:P Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 3 sene önce de böyle olurdu hala da öyle oluyor :) Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: 3 sene önce de böyle olurdu hala da öyle oluyor :) hehehe:D:D Alıntıla
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 camasirci nickli kiz olabilemez bence :) Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Odeon said: camasirci nickli kiz olabilemez bence :) yok o ben degilim:D ben çamaşır yıkamam yahuuu heheh:D:D:P:P Alıntıla
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nickin ne anlama geliyor biliyormusun ? Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Odeon said: nickin ne anlama geliyor biliyormusun ? ben bu nicki çok aradım daa taradım daa öyle bulabildim:D:D bulgarca kelimelerin söyleniş tarzı çok hoşuma gittigi için bulgarca "cadı" anlamına gelen "вещица" kelimesinin türkçe okunuşudur veştitsa:) açıklayabilmişimdir umarım :D:D Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bence başka bi anlamı daha var... Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Bence başka bi anlamı daha var... ne gibi gibi?? bilmeden başka anlamlara da kayıyosa valla ben bilmiyom:D:D suçsuzum:P:P Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben bilmem bilirse odeon bilir :D Alıntıla
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Ben bilmem bilirse odeon bilir :D odeon nedir benim nickimin 2. anlamı:D??? bilse bilse sen bilirmişsin ehuehu:D:D:P Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.