aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Şimdi farzedelim ki hoş bir bayan gördük fakat parmağında yüzük var. Bütün yüzükler kötü müdür? Hangi tip ya da çapta yüzükler hangi derecede sahiplik belirtir? Yardım istiyorum (gerçi çok geç ama, bilelim öğrenelim, büyüdük artık ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 HAHAHAHAHHAHA selam naber Konuya gelirsek. Nişan yüzüğü sağ, evlilik yüzüğü sol ele takılır ve ikisi de delikanlı adam için "off the limits"dir. Otur oturduğun yerde lol hmm tip çap falan demişsin de bağlılık belirten yüzükler benim bildiğim sade oluyor hep. Çapı takılan parmağa göre değişir :P, tek taş falan gibi abartı bişey diilse sıradan bi yüzüktür işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Gülme lan! :D Yüzük sade bi yüzüktü sonra tesadüfen yakıdan gördüğümde de çakma bi yüzüğe benziyodu. Öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Barış Manço gibi her parmakta bir yüzük varsa ne yapacağız acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bu arada o yüzük feykmiş, hiçbi olayı yokmuş. Bütün sevenlerime teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 burağa katılmamak aptallık olur bu konuda. ayrıca AHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 içi boş zehir konulanlardan al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nileppezdel said: Barış Manço gibi her parmakta bir yüzük varsa ne yapacağız acep? tekbir giyim deki elemanın halini anlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar