Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garbage a yazılan şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

şüphesiz ki, biz onu ottan boktan yarattık. onun doğumgünü kutlamayanlar ki maymundan, hatta seamonkeys den aşağıdır.

Kuran-ı Kerimin bir çok yerinde şüphesiz ki biz insanı en güzel bir şekilde yarattık (doğrusu budur ayetle açıkça dalga geçilmektedir)

orcHun bir ve tektir, dela onun kulu ve elçisidir

Şüphezik ki allah birdir ve tekdir Muhammetse onun kulu ve elçisidir lafıyla dalga geçilmiş

inanç özgürlüğü varsa insanlar da buna inanabilirler, karışmak ne haddinize? herşey sizin dininizden ibaretmi yani?

insanların dinleriyle dalga geçmeyin, küçümsemeyin!
kınıyorum sizi
*kın kın kın*

Ayrıca Lloth cezanızı vericek!
Mesaj tarihi:
firatram said:
noxite said:
firatram said:
Yapamazsınız hakkınız yok...
Yapacaksanız öm'den yapın msnden yapın wow'unuzdan yapın !!!
Yeterki onu inanan insanlar görmesin ok ?

orucun mu bozuluyor kardeş hayırdır?

Ne laf sokma çabasındasın kardeş hayırdır ? Gücünemi gidiyor ?

hayır kardeş, komiğime gidiyor.
Mesaj tarihi:
firatram said:

Ha ben illa inananların yanında yapıcam diyorsan işte bu inat oluyor.
Arkadaşlar bakın.Bir pkk haberi yazıyorsunuz.Sonra herkes sinirleniyor vs...
Şimdi pkk yerine Allah'a hakaret eden birini sizin yerinizede inanan birini koyun ne olur ?

Sakın bana burada "sen loser"sın ayakları yapmayın,sempatik gözükmek için ingilizce laflar sölemeyin...

Çok ciddi bir konu var burada...
Anayasada bile geçen inanç özgürlüğünü zedeliyorsunuz.Kışkırtıyorsunuz.

Dinler savaşlara gebe olabilir.Fakat burada yaptığınızda çatışma ortamlarına gebe ?

Biraz akıllı takılın...

Sana gerizekalı olduğunu belirten olmuş muydu hiç? Ciddi soruyorum.
Mesaj tarihi:
noxite said:
firatram said:

evet orucu bozuluyo
malesef bu tarz yazıları okuyuncada günaha giriyor
saygı diye bişi duydunmu sen hayatında
Mesaj tarihi:
İnanç özgürlüğü, inançlara saygıyı zorunlu kılan birşey değildir.
İnanç özgürlüğü, istediğine inanma, ibadetini yerine getirme vs. üzerinedir. Size gelip dinsizliği dayatan mı olmuş, yapmayın pls.
Mesaj tarihi:
Pyro said:
firatram said:

Ha ben illa inananların yanında yapıcam diyorsan işte bu inat oluyor.
Arkadaşlar bakın.Bir pkk haberi yazıyorsunuz.Sonra herkes sinirleniyor vs...
Şimdi pkk yerine Allah'a hakaret eden birini sizin yerinizede inanan birini koyun ne olur ?

Sakın bana burada "sen loser"sın ayakları yapmayın,sempatik gözükmek için ingilizce laflar sölemeyin...

Çok ciddi bir konu var burada...
Anayasada bile geçen inanç özgürlüğünü zedeliyorsunuz.Kışkırtıyorsunuz.

Dinler savaşlara gebe olabilir.Fakat burada yaptığınızda çatışma ortamlarına gebe ?

Biraz akıllı takılın...

Sana gerizekalı olduğunu belirten olmuş muydu hiç? Ciddi soruyorum.

peki sana hiç egoist oldugunu belirten biir oldumu hiç
bende gayet ciddiyim
Mesaj tarihi:
DynamicK said:
owshit said:
Şimdi yönetim bariz subjektif davranıyor , aslında yönetimden çok şey beklemiyorum zira burası mahkeme değil onlarda hakim, kendi düşünceleri doğrultusunda muamele ediyorlar.

zaten yönetim sizin ile aynı fikirde iken objektif, farklı fikirde iken subjektif olur. dansöz gibi bişey bu yönetim olayı. iyi göbek atıyorum ben mesela asena ile atışmışlığım vardır.

ha benim düşüncem doğrultusunda olsa ben forumda dini inancı olan kimseyi barındırmazdım. ben ciddi anlamda dinlere karşı biriyim. insanları savaşmaya yönelten insanların ölümüne neden olan bir şeyi savunmak bana göre asıl en büyük günah en büyük suç. bak ne kadar fikirlerimi yönetimime karıstırmayıp da iş yapıyor muşum değil mi? inananda mesaj atıyor inanmayanda. Ha dini inancı olanları şutladım diyelim geriye kalan forum üyesi dini inancı olanlar da adam gibi dinini yaşayıp kimseyi karıştırmayan dinini kendi ile tanrı arasında yaşayıp hakkında ne bir yorum ne bir mesaj atan kişiler olurdu ki bana göre öylesi makbul.

memlekette bu kadar dini dayatma, halkın üstünde bu kadar yük ve yasaklamalar var ise her daim din de konuşulur yeri gelir insanlar isyan edip dine karşı duruş da sergiler. memlekette namus deyip bir zar parçası yüzünden binlerce cinayet de işlenir, başka dine inananlara gavur denip dışlamalar da yaşanır, milletler hakkında yorum yapar iken dinine göre ayrım da gösterilir.. ondan sonra gelir bir de insanız, biz insanların bir olması gerektiğini savunuyoruz da dersiniz. lakin siz öylesinizdir buna tüm kalbimle inanıyorum ama uygulama alanı ile teori okadar fark ediyor ki sonu onca gereksiz cinayetler onca kavgalarla bitiyor.

forumda yaşananlar bunun 1000 de biri..
gönül ister ki din denen şeyin insanlara sıkıntısı bizim burada yaşadığımız kavgalardan ibaret olsun ama değil. ha bu kaka bu GÜNAHKAR fikirlere sahip YÖNETİM bey amca olarak ben burda dini olan, inanan, müslüman hristiyan farketmez her üyeye forumu kullanabilme yorum yazabilmesi adına ortam oluşturuyor ve her daim yazılanlara kafa patladıp adil olmaya calısıyor isem sen de islamın ilk emri OKU ile yetinmeyip ANLAMA eylemini de uygular isen benden mutlu kimse olamaz.

benim yukarıda dediklerim tamamen hayal ürünü, en ufak doğruluk payı yok ben rüyamda gördüm tuvalette klozete düşürdüm falan..
önemi yok yani nede olsa biz soru sorulmadan kimliğine İSLAMİYET yazılmış bir koyun toplumuz. bu bize koymuyor, iş bulurken dininin ilk kriterlerden biri olarak göze alındığı bir ülkede inanmama özgürlügüne "Sözde" sahip olarak yaşayan bireyler olarak bize gösterilen saygısızlık durur iken forumda arkadaşların mizahi yazış tarzlarına İSLAMİYET dini ile birlikte Türkçeleştirilmiş birkaç kelime katmaları DİNİ kesimin zoruna gidiyor. Varsın gitsin o kadar da görmezden gelin bak heryer dindarlık da Grandmaster olmuş teyzelerle amcalarla dolu. Sakalı 2 metreliler... yetmedi yeri süpüren çarşafı buram buram ARABİSTANLILAR ( pardon Namuslu Arap Kadınistanlılar)... kellesini örten sarığı ile dolaşanlar... Atatürk'ün kurduğu bu ülkede cirit atıyor iken piercing takanlara satanist diye damga vurulması, ramazan ayında ögle vakti yemek yiyenin taşlanması, ezan okunurken arabasında muzik dinleyenin dövülmesi, dini inancı yok diye insanın işten çıkarılması/işe alınmaması vb bir sürü şey hiç ama hiç rahatsızlık vermiyor değil mi?

Aaa admin bey amca ne cok diyecegin var mış ? Sen bu düşünceler ile nasıl oluyor da öldürmüyorsun yahu burda dini savunanları?

O da benim kişisel düşüncem. Ben yönetici olmayı severim ve bu konuda kendi kendime koyduğum bazı kriterler vardır. Üzgünüm ama isterseniz en yakın arkadaşım olun ben gene bildiğim yoldan şaşmam. Ha biri çıkar böyle derse de üşenmediğim anda ben de bu sekilde mesaj atarım. Kavgaya ve tartısmaya gerek yok, anlaşır isek ne mutlu anlaşamazsak merak etmeyin öldürmem tebessüm eder geçerim...
Admin amca dediğim gibi bu bahsettiğin gibi burda defalarca dinle dalga geçilirken sen konuyu kitlemeyip birde üstüne , yok öle bişey diye mesaj atıyorsan objektif değilsin,yukarda yazdıklarının bazılarının doğru olması bu yanlışı değiştirmez.Şimdi bana arkadaşın doğum günüydü falan demeyin, çocuk mu kandırıyorsunuz ?Gerizekalı olsa anlar orda neyin hangi maksatla yazıldığını. Din konusuna gelince tartışmaya girmiycem ama şunu söyliyim islamiyet savaşa yönlendirmez, savaş belirli bir amaç uğruna yapılır.Diğer insanlara gerçekleri gösterip seçim şansı bırakmak.
Şimdi diyceksiniz illeği savaşmak mı lazım, artık savaşmaya gerek yok ama eskiden ne internet vardı ne televizyon ve insanlara birşeyi bildirmek istiyorsanız oraya kadar gitmez zorundaydınız ve eskiden insanlar çok daha tutucu olduklarından seni dinlemeyi bile kabul etmezlerdi ve düşman gözüyle bakarlardı.Burda kimse kendi dininden taviz vermez senin orda yetişicek nesillere gerçekleri öğretebilmenin tek yolu oraya o kültürü yerleştirmek bunun içinde savaş gerekir yalnız bahsettiğim asimilasyon değil sadece tebliğ için fırsat yaratıp iradeyi yine karşı tarafa bırakmak.
Sonuçta insanlar doğduklarından beri bir dine bağlılarsa o din yanlışta olsa kabul etmezler buyüzden doğduklarından itibaren o yanlış dine göre yetiştirilmeyip, inançların zihni gölgelemediği bir ortam için savaşmak lazımdı.
Şimdi daha önce dediğim hatayı yine yaptın islamiyet insanı savaşa yöneltmez ama insanın doğasında fanatiklik vardır ve usame bin ladin gibi insanların olması kaçınılmazdır ama daha önce dediğim gibi böyle insanlar islamla veya herhangi bir dinle bir tutulamaz
  • Admin
Mesaj tarihi:
Mesajlarınızda hakaret veya küfür var ise tahammülüm 0.

Doğru düzgün tartışmayı öğrenmeniz gerekli. pwnbot un ve Densiz adlı üyelerin banlenmesi din vb ile ilgili mesajları değil. birbirlerine küfür eder gibi mesaj atmalarından ötürü.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

Doğru düzgün tartışmayı öğrenmeniz gerekli. pwnbot un ve Densiz adlı üyelerin banlenmesi din vb ile ilgili mesajları değil. birbirlerine küfür eder gibi mesaj atmalarından ötürü.

hakaret ediliyor
gerizekalı deniyor

okuyormusun?
Mesaj tarihi:
shuTdoWnX said:
noxite said:
firatram said:

evet orucu bozuluyo
malesef bu tarz yazıları okuyuncada günaha giriyor
saygı diye bişi duydunmu sen hayatında

hocam onunuze mi koyuyolar? ozgur iradeniz yok mu sizin? okumayin? maymun musunuz koyun mu? yapmayin etmeyin.
  • Admin
Mesaj tarihi:
owshit konumuz benim o mesajımda islamiyet ile ilgili yazdıklarım değil. onlar benim görüşlerim ve bu görüşlere sahip kaka admin isem ben herhalde yönetim olarak da forumu sadece ateist ve deistlere açık yapmam gerekirdi diyorum.

görüldüğü üzere ne kadar boktan bir adamım bütün dediklerim de hayal ürünü ama o halde yeterince adil olmaya çalışıyoruz burada. objektiflik ve subjektiflik değerlendirmesini taraf kimseler de yapamaz bunu belirttim. takılı kaldığın noktalar çok gereksiz.
  • Admin
Mesaj tarihi:
shuTdoWnX said:
DynamicK said:

hakaret ediliyor
gerizekalı deniyor

okuyormusun?

Ben okuyorum da sen anlıyor musun? Uyeler sanırım foruma girdiklerinde diğer üyelerin nickleri altında yazanları okuma yetkisine sahipler.
Mesaj tarihi:
shuTdoWnX said:
DynamicK said:

hakaret ediliyor
gerizekalı deniyor

okuyormusun?

adam banlanali 5 dakika olmus, ama harbi gerizekalilik soz konusu.
Mesaj tarihi:
Ya pyro anlamıyorum bu yazdığını ?
Senmi akıllısın tek bu dünyada.Tamam kendini farklı görüyorsun belki.Belki egoların var.İyide bir şeyi yapacaksan tam yap.Gerizekalı olduğumu belirtmek istiyorsan nedenini söyle.Ufak çocuklar gibi "geyizeqalıııı" diyip kaçmak kültürüne yakışırmı...

Bak şu anda senin bana gerizekalı demen bile bir çatışma ortamının netteki halidir.

Bakın siz anlaşılan çok gerilmişsiniz son durumlardan.Bunu sakın ama sakın islamiyete yüklemeyin.

Bu arada gerizekalı dedin.Forum kurallarına göre yasak olan birşey :
4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır.
Şu anda kışkırtıldım rahatsız edildim.Hadi yöneticiler banlayın lütfen şu adamı...

Banlanamnız gerekli...
Burası babanızın forumu değil her kitleye açık bir forum.Babanızın forumuysa koyun kardeşim anasayfaya şifreleme olsun bitsin veya kapatın uyeliklere banlayın eski uyeler hariç herkesi...
Mesaj tarihi:
Werewolf said:
İnanç özgürlüğü, istediğine inanma, ibadetini yerine getirme vs. üzerinedir. Size gelip dinsizliği dayatan mı olmuş, yapmayın pls.

biri yorum yapsın şuna, thx.
Mesaj tarihi:
Werewolf said:
Mesaj tarihi:
Konumuz o değil biliyorum sadece sen bahsedince bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim buda benim müslüman olarak görevim inanıp inanmamak yada mantıklı bulup bulmamak sana kalmış,
Dediğim gibi objektif olduğun tutumlarında var subjektif olduğun tavırlarında herneise
Mesaj tarihi:
noxite said:
shuTdoWnX said:
DynamicK said:

hakaret ediliyor
gerizekalı deniyor

okuyormusun?

adam banlanali 5 dakika olmus, ama harbi gerizekalilik soz konusu.

kim o ya?

benim fıratram'la tek alakam arkadaşız
garbıçta olsan görürdün beni
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım nokta neden bu kadar laf sokmak istiyorsunuz insanların inançlarına ?
Shadow fury varg vikernes'leri dinleyerek büyüdüm ben.Şebek ve non serviamları eksik etmezdim.Ama inancım var.Konuşma tamam ? Hadi...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...