razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Abi noldu bu bar kavgaları olayı?? hani sarhoş olup herkesin eşit olacağı kavgalar yapacaktık?? Biririmize tabure fırlaacaktık, içki şişelerini kırıp saldıracaktık.. hurafemiydi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 evet, ben level 30-60 arasını 1 gecede exploit ile kasmıştım.. çok bugsızdı gerçekten doğru diyosun :D sabonis said: ben oyunun hazırlığından bahsediyorum, wow'un avrupa release'i muhteşemdi, abartıcam biraz ama neredeyse bug'sızdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 AoC nin en buyuk eksiklikleri kesinlikle interface ekranında guild friendlist grup chat ekranı butun bunların elden gecmesı gereklı kesınlıkle, bir de arkadasların da yazdıgı gıbı sanırım ınstance degısımınden kaynaklı guıldın dekı bır adamla aynı yerdesın ama bırbırını goremıyorsun:) ınstaclerı degıstırmek gerekıyor. bunun gibi sorunlar ama bence hepsi duzelecek cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oyun içinde yaptığımız yada yapmadığımız questler destiny questleri etkiliye bilecekmi? (yani iyi kötü insan olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 pek fazla olmasada emotion animasyonlar olduğunu farkettim misal ... /bow /kneel /beg (çok alakasız ve Uo mantıklı geldi :D) /point (çok işime yarıyor ) acaba bunların hepsinin belirtildiği bir sayfa yada biyer varmıdır? keşke kiss animation olsaydı . Şehirde görüdüğüm kız karakterlerin hepsini öpmek istiyorumda :DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 /emote yaz boşluk bırak taba bas çıkıyo alayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 O bug duruyormu hala? :P yoksa şu stacklenme olayı o muydu patche duzelen? kertenkel said: evet, ben level 30-60 arasını 1 gecede exploit ile kasmıştım.. çok bugsızdı gerçekten doğru diyosun :D sabonis said: ben oyunun hazırlığından bahsediyorum, wow'un avrupa release'i muhteşemdi, abartıcam biraz ama neredeyse bug'sızdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Blizzard gibi bir firma ile AOC firmasını karşılaştıramıyorum bile. Yeniliğe sonsuzadek açığım! OYun Çok Güzel! Hatasız Kul OLmaz! DURMAK yok Yamaya devam! Tek Rakibim Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yok ben oyunun ilk çıkışından bahsediyordum =) mage'le tepeye uçup tepeden blizzard indirme tek partide 50-60 mob kesme falan heh kaç sene oldu bilemicem de ilk release'de wow bugsızdı bilmemne yazmışlar onu şey ettim aoc'da bilinen öyle exploit yok, en ufak exploit'e de account siliyorlar direk.. wow'da ben bir 6 ay banlanmamıştım.. Absolut said: O bug duruyormu hala? :P yoksa şu stacklenme olayı o muydu patche duzelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Oyunun haritasina baktıgımda pek çok köy kasaba daglık arazı vs vs görüyorum fakat oyunun sistematiği bizi hep oraya buraya diye kannalayarak yönlendiriyor.. haritada özgürlük varmı oynarken yoksa oyunda herzone epic ve normal olarak 2 ayrı alemmi?. kaldıki kapıdaki guardlar müsade etmiyormu bizim dışarda hürce orda burda dolaşmamıza?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar