KTOZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Selam arkadaslar. Foruma yeni uye oldum ve triax'in istegi uzerine, allience turnuvasindan hemen once yaptigim video nun adresini vericem eger ilgilenenler olursa. Fakat video yu indirmek icin yarim saatinizi harcamadan soyliyim, 1)goruntu kalitesi guncel eve videolarina gore kotu, bunun sebebi fraps lerimin kotu kalitede olmasi ve ilk kez bu tur video programlari kullanmamin verdigi acemilik dir. :) 2)Video yu, allience turnuvasina girmeden once hazirladigim icin, modullerimi saklamak zorunda kaldim.. Bi sonraki videolarimda bu olumsuzluklari gidericem. Bunun disinda videoda gercekden hala hatirladigim cok guzel savaslar mevcut. falcon un nerflu oldugu zamanlardan yada eski korsanlik donemlerinden 100% ve sadece pvp.. muzigi begenirmisiniz bilmem, 60 ve 70 li senelerin rock muzigiyle mizahi bi hava yaratmaya calismistim (ozellikle cilgin griffin savaslariyla iyi gitti :p ). umarim begenirsiniz. rock n roll with ktoz + yada - yorumlarinizi videonun altina birakmakdan kacinmayin. Ktoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 En sonunda =) Son zamanlarda izledigim en iyi pvp moviesi diyebilirim jammer gemilerin ne kadar lazım oldugunu gosteren bi bas yapıt dfsfsadss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 harm indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Süper video,baya savaş tanıdık oralarda.Savaşları yaşayıp da daha sonra izlemek ayrı bir keyif veriyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar