Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft III Reing Of Chaos


Ihlamir_boy

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar oyunun zorluk seviyesini hardda bitiren oldumu noluyor oyunda sıkıyorsa hardda bitir gel diyor du ne oluyor söylerseniz sevinirim.[signature][hline]Üç, ikiye ben senden büyüğüm demiş, dört te ikiye, üç senden büyük ama ben üçten daha büyüğüm demiş...Zuahahahaha :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ihlamir_boy, 28 January 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar oyunun zorluk seviyesini hardda bitiren oldumu noluyor oyunda sıkıyorsa hardda bitir gel diyor du ne oluyor söylerseniz sevinirim.


Hmmm... ihlamir arkadaşım durumu şöyle ifade edeyim kendi düşüncelerimle;Önemli olan oyunu single oynayıp bitirmek değil her ne seviyede olursa olsun.Bana göre önemli olan oyunu battle.nette İnsanlara karşı strateji kullanarak yenmek ve leadder'a gire bilmek eğer bunuda başarıyorsan ne mutlu sana :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vayyy bakıyorumda artık sizi singel player kesmiyor. o zaman söleyinde sadece net üzeriden oynuyacağınız bi warcraft ek paketi çıkartsınlar.Ben neden single player da oynuyorum çünkü oyunu konusunu seviyorum ve aradaki dialoglardan oyunun konusu anlayabiliyorum bence ilk olarak single player bitirilmeli ve daha sonra versus yapılacaksa yapılmalıdır.Bnet den de oynarım o da fark etmez ama oyunu single player dan bitirdiğimde benim içim rahatlar.yoksa oyunu almışım direk olarak Bnet'ten insanlarla oynamışım ne olacakki sonuçta biri galip gelecek o kadar.Demek istediğim oyun ilk olarak single playerda bitirilmeli ve hazmetmeli daha sonra sizele de kapışabilirim yani :)[signature][hline]Üç, ikiye ben senden büyüğüm demiş, dört te ikiye, üç senden büyük ama ben üçten daha büyüğüm demiş...Zuahahahaha :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu Single bitireli çoooOok oldu Yaa. biraz geç kalmışssın galiba.tabiki oyunun singlesini ilk olarak bitirdim ben fakat nereden bilebilirdimki bunca zamandır sen hala Warcaraft III hemde Reing Of Chaosu oynamadığını[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Once Sıngle bıtır tabı cunkı oyunun cok tatlı bı senaryosu var bıde oyunu bıtırnce bı credıts demosu cıkıyor eger harda bıtıtrırısen Starcarft unıtelerının savasıtıgı bı demoda cıkıyo ben dene derım ama baya bı kasıs.

Ustelık Bnette oynamak ıcın unutmakı orjınal oyun gerekıyo kı bıde Frozen throne alırsan o zaman cok super oluyo.


Alınca gel bol bol beklerız.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman single ın ayrı bi zevki vardır
hard olayına gelince mesela single oynarken karşına gelen ünite veya herolar daha bi akıllanıyo gibi bişi
mesela hp si azalan herolar kaçar normalde bu olay yok kaçarlar ama 1 2 adım sonra geri dönerler tekrar savaş
ünitelerde aynı geir kaçar
yani daha zor anlıycan ve hero kill de üstündür biraz
tüm üniteleriyle senin herona atack verir ve bi bakmışsın ki heron ortalarda yok
anla işte[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Single player bir süre sonra bayıyyor istediğin kadar senaryosu olsun, bilgisayar hep aynı şeyler yapıyor. Bu bütün oyunlar için böyle. O yüzden sadece Online oynarken doğru düzgün keyif alabiliyorum. Sürekli çeşitlilik, farklı taktikler vs.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...