roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evet. anlamsız başlıkları serisi 312. nedir bu açılmıştı spaminin ardındaki zevk verici olay? bugünkü dersimizde onu öğrenmek için birkaç deneme yaptık. bilemiyorum, bana pek zevkli gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 penis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 acilmisdi... aha link: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Arama çalışsa "açılmıştı" adlı başka topic bulup yapıştırırdım da çalışmıyo maalesef doğru düzgün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu zewkten daha fazla zewk veren olaylar da war topic kitlemek user banlamak topici komple silmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bi ara random ban tuşu vardı patide, bi anda birisi ban yiyordu. Sonra yeni bir acc alıp nooldu neden ban diye topic açıyordu. Ortalık karışıyordu falan. aaahh ah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 cevap veremedeğin topici kitlemeyi tek geçerim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar