calimero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yahu dönebiliyor muyuz? ben hiç sevemedim bu yeni windows mail olayını da...
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 seçeneklerden olması lazım mail ekranındaki
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 abi daha spesifik olsan. giriyorum seçeneklere ama bulamıyorum:S
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bende baya denedim ama yok öle bişi =)
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben döndüm Classic Hotmail'e :S Demek ki var.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 e anlat dönmek isteyenler dönsün o zaman
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sol tarafta inbox, junk, drafts falan klasorlerin oldugu menunun en altında "switch to classic" var.
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Niye dönmek istiyorsunuz ki? Live sistemi daha kaliteli. Yani bu göreceli bir kavram değil eski sistemden daha kaliteli, kesin birşey.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Kaliteli olduğu kesin, beğenilmesi göreceli birşey.
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Eski dandirik sistemden kesinlikle kaliteli. Bu kesin birşey. Ama nileppezdelin dediği gibi beğenilmesi göreceli birşey.
Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 uzantılı adresini bile aldım ismim@win.... die edit :ne alaka die sorarsanız içimden geldi yazayım dedim :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Brigand said: Niye dönmek istiyorsunuz ki? Live sistemi daha kaliteli. Yani bu göreceli bir kavram değil eski sistemden daha kaliteli, kesin birşey. Ablamın şirket mailine eski sistemde doğrudan reply ile cevap verebilirken aynı adres benim mailimi otomatik olarak live a geçiren msn yüzünden şu anda yanıtla ile tanımlanamıyor. Sürekli olarak değiştirmek zorunda kalıyorum. Benim nefret etmemin ana sebebi bu oldu şahsen :D Onun dışında bana göre daha işlevsiz ve yavaşlığa sebep olan bir sistem. Ne yazıkki geri dönüş yok çok araştırdım sadece Live içinde klasik yada gelişmiş yapılabiliyor ikiside aynı kötü sistem.
Öne çıkan mesajlar