Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1- Alphaville - Sounds Like A Melody, Big In Japan Laura Branigan - Self Control Falco - Jeanny Elton John - I'm Still Standing pet shop boys - it is a sin wham! - wake me up before you go go 2- starsailor - poor misguided fool, four to the floor travis - sing, side cake - never there ikisi de sakin yavaş (çok yavaş değil tabii ki ama sakin) birincisi oldies ikincisi de daha yeni şarkılar.. vice city oynarken "self control" ile gaza geldim, aynı o tarz şarkılar arıyorum. gta 3'e koycam bir de pc'de uğraşırken bir yandan çalsın istiyorum.. rainbow - stargazer oasis - wonderwall kiss - i was made for lovin' you Scorpions - Wind Of Change gibi şarkılar var ama 1'e mi 2'ye mi ekliyeceğimi bilemedim..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 stargazer ı eklemek için yeni bir kategori lazım ;) içine de: temple of the king catch the rainbow april when blindman cries anya soldier of fortune since i've been lovin you vs.. eklemek lazım ki 70's balladları bir arada olsun[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 başka?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 the church - under the milky way echo & the bunnymen - killing moon joy division - love will tear us apart joy division - dead souls david bowie - i'm deranged myslovitz - sound of solitude[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar