Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1- Alphaville - Sounds Like A Melody, Big In Japan Laura Branigan - Self Control Falco - Jeanny Elton John - I'm Still Standing pet shop boys - it is a sin wham! - wake me up before you go go 2- starsailor - poor misguided fool, four to the floor travis - sing, side cake - never there ikisi de sakin yavaş (çok yavaş değil tabii ki ama sakin) birincisi oldies ikincisi de daha yeni şarkılar.. vice city oynarken "self control" ile gaza geldim, aynı o tarz şarkılar arıyorum. gta 3'e koycam bir de pc'de uğraşırken bir yandan çalsın istiyorum.. rainbow - stargazer oasis - wonderwall kiss - i was made for lovin' you Scorpions - Wind Of Change gibi şarkılar var ama 1'e mi 2'ye mi ekliyeceğimi bilemedim..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 stargazer ı eklemek için yeni bir kategori lazım ;) içine de: temple of the king catch the rainbow april when blindman cries anya soldier of fortune since i've been lovin you vs.. eklemek lazım ki 70's balladları bir arada olsun[signature][hline]smthng about sx&drt
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 başka?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 the church - under the milky way echo & the bunnymen - killing moon joy division - love will tear us apart joy division - dead souls david bowie - i'm deranged myslovitz - sound of solitude[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Öne çıkan mesajlar